ez jó ötlet!Drigo írta:Kérdés, hogy kinek mennyire tetszik ez az ötlet, nekem pl nagyon is, Balaton mellé akár tudnék is szállást szerezni.
sztem ne is variáljuk tovább a dolgot...

utánanézel a szállásnak Dániel

ez jó ötlet!Drigo írta:Kérdés, hogy kinek mennyire tetszik ez az ötlet, nekem pl nagyon is, Balaton mellé akár tudnék is szállást szerezni.
Ordog írta:Nagyszerű, frenetikus, brávvvvúros!!!
28-a után ráérek:DDD És Badi, abban a kocsmában, ja bocs, pubban, amit említettél lehet kámehámézni is?? Me akkor ki kell próbálni!
Na jól van, ez az alkoholisták találkozója lesz?Badi írta:esetleg még az Osterbrau is jó lenne az estére (margit hídnál)
biliárd nincs, viszont a sör olcsó (helyben főzött), a hely specialitása a zsiráf (2,5 literes torony, tele sörrel, csapolni lehet asztalnál (1300ért))
Zozzy 5 írta:Akkor ebből nem sok minden leszPerrero írta:bocs, de nem vállalom a szervezést, okokat nincs kedvem irni, asszem parasztfelkelés lenne belőle...
Akkor vedd úgy, hogy én vagyok Dózsa György, a Fórum pedig az én népem...Perrero írta:bocs, de nem vállalom a szervezést, okokat nincs kedvem irni, asszem parasztfelkelés lenne belőle...
Bezárt a Szamuráj-Csongor nézhet más étterem után...egy-2 kaja nem volt nagy szám,de annál inkább hangulatos és árban sem rossz.Tim írta:Örömmel látom hogy megpezsdült az a topic! Akkor innentől Csongort kell "izélgetni"hogy hol tart,mi lesz a program,mit eszünk,mit iszunk..
Hozd őket is!!! Túl sok neked 2. (még 1 is:DDD)Zozzy 5 írta:Sajnos nem jó, már elígérkeztem a visszaútra 2 csajnak egy kabinbaOrdog írta:Ne legyél már papucs Zozz. Majd másnap visszamész.![]()
![]()
![]()
mondjuk ha sokan lennénk közös meccsnézésre akkor ez kit érdekel?
Lehet mindenki kivárt hátha nem mész el... mikor kiderült, hogy mégis leszel akkor inkább ők mondták le!!!Perrero írta:Azért irtam be most a dátumot, mert a tököm tele lett azzal akik az utolsó pillanatban szoltak h bocs nem jövök, stb... ne az én f.szommal verjétek a csalánt...