Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.08. 21:50:41

miihii írta:
Megjelentek Reed-ék is a képben. Róluk már olvastam korábban, de azt hittem vmiért kimaradnak a sorozatból. ezek szerint nem és felvilágosítják Bran-t az álmokról, stb...
Engem (ezen kívül) ami meglepett, hogy végül Boltonékat is beleerőltették, bár azért így nem jött ki olyan jól minden, mint a könyvben. Meg volt Harrenhal, meg Deres felgyújtása is magyarázva, de azért így nem az igazi.
De amúgy nekem ennek kapcsán az a pozitív benyomásom, hogy akkor eszerint jól tudnak gazdálkodni a játékidővel, és nem lesz az az erőltetett menet, mint az előző évadban, sőt, még onnan is bele tudnak hozni történetszálakat, karaktereket, amik/akik kimaradtak.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.04.08. 21:16:42

Sanama írta:GoT-hoz valaki tudna dobni feliratot?
http://halamita.blog.hu/2013/04/08/tron ... 02_felirat
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
LM10
Director del Fútbol

2013.04.08. 21:08:26

palesz77 írta:
LM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=oRT_JtSaRHg

Pénteken véget ér a Spartacus sztori. Nagyon sajnálom remek sorozat volt.

Ki mit gondol a végére?
Szerintem sok túlélő lesz, Gannicusnál tartok egy hősi haláltól, de pl Agron-Nasir szerintem élni fognak, és akár Sparti is, kinézem a rendezőkből, elvégre sosem találták meg a holttestét.. te mire tippelsz?

Amúgy a 9. rész a sorozat top5-jében benne volt nálam. Igen jó volt. Amikor Gannicus meg kérte a 3 rómait miután Sparti lenyomta a 2-t felröhögtem komolyan, annyira bírom azt az embert. :D
Én arra, hogy nagyon semmit nem tudok. Vagy ragaszkodnak az igazi sztorihoz, és mindenki hősi halált hal, vagy az amit te mondasz, hogy Spartacus és pár top ember túléli, és valahová elmenekül még. De azt kizártnak tartom, hogy Crassus vagy Caesar elbukjon. De reménykedem a lázadók mellett!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.04.08. 21:04:01

LM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=oRT_JtSaRHg

Ki mit gondol a végére?
Szerintem sok túlélő lesz, Gannicusnál tartok egy hősi haláltól, de pl Agron-Nasir szerintem élni fognak, és akár Sparti is, kinézem a rendezőkből, elvégre sosem találták meg a holttestét.. te mire tippelsz?

Amúgy a 9. rész a sorozat top5-jében benne volt nálam. Igen jó volt. Amikor Gannicus meg kérte a 3 rómait miután Sparti lenyomta a 2-t felröhögtem komolyan, annyira bírom azt az embert. :D

szek.: GOT-hoz itt van felirat.

szerk2.: Stalkyard Új hozzászólásElküldve: 2013.04.09. 11:46:42

Ezt hogy csináltad? :shock: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2013.04.08. 21:08:44-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.08. 20:53:43

GoT-hoz valaki tudna dobni feliratot?
LM10
Director del Fútbol

2013.04.08. 20:23:17

http://www.youtube.com/watch?v=oRT_JtSaRHg

Ki mit gondol a végére?
soadroli
Llegenda del Barça

2013.04.08. 20:19:00

Breaking Bad S2
Mekkora királysááág 8)
Az ombrénak ez most miért jó, hogy összement a 2 repcsi? Amúgy f*szán megcsinálták, nagyon érdekelt már, hogy mi lenne ez a plüssmaci, mert mindig csak berakták a rész elejére.
Az kemény volt, mikor Walt hagyta megfulladni a csajt a hányásában, nem értem( vagy is értem, de na...) miért nem segített neki.
Walt mikor mondja már el, hogy honnan van a money?

3. évad adja? :)
davi10 írta: Walt és a többi szereplő a 3.évadból olyan gagyi hangot kapott, hogy az hihetetlen...
Hát ahogy belenéztem, nem változtak a hangok.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2013.04.08. 20:27:14-kor.
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.04.08. 19:55:02

Na megnéztem én is a Hannibal első részét és egyáltalán nem voltam elájulva.
Sajnos Laurence Fishburne engem nagyon irritál, akárhol jelenik meg :S

Az első dolog ami eszembe jutott, az az, hogy ez egy Gyilkos Elmék csak egy beteg csávóval.
És konkrétan nekem az egész dolog homály volt:

Mi van a főszereplő csávóval?
Most akkor a pszihológus csávó mit követett el? Miért hívta fel a bűnös csávót? Ő csinálta a "negatívot"?
A szereplőkről azon kívül, hogy a főszereplőnek valami betegsége van semmit nem tudtunk meg.

Direkt nem olvastam el előtte semmi előzetest, ajánlást, de úgy néz ki hiba volt.
És egy folytatásos sorozatot vártam, de ahogy elnézem ez megint egy krimisorozat.

Hát összefoglalva egyáltalán nem vagyok elájulva, talán a következő résznek adok egy esély felirattal, hátha az növeli az élményt, de majd meglátjuk...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
messideco
Presidente del Barça

2013.04.08. 18:42:44

Lol, Whore Ed Tarly :lol:

Amúgy asszem tudom mi fog történni a harmadik évadban (egyesek szerint a könyvben is az a legjobb)
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.08. 18:34:19

sjay írta: Azt hittem csak én gondolom ezt :lol: . Mellesleg ez a rész sem volt az a hú de nagyon meggyőző számomra, Joffreyék kapcsolatán és a Véreb visszatérésén kívül ismét nem volt túl sok csavar a storyban. Robb szála eddig nem tart sehová, menetelnek , mendegélnek, de eddig semmi értékelendő. Szerintem Jamie nem fog visszatérni hozzájuk, tuti meglógnak valahogy. :D
Lesz majd itt csavar rendesen, ne féljetek, bár számomra is érdekes, hogy nem csaptak rögtön a lecsóba. :D
Robb esetében szintén lesznek majd érdekes dolgok.
Jamie-Brienne? :lol: Szép pár lenne, biztos Véreb-méretű kölykük születne... :mrgreen:

miihii írta:Fácséról lőttem egy ilyet:
http://www.sfportal.hu/tronok-harca-nev ... 4906.scifi
King Davos Arryn 8)
miihii
KHAL

2013.04.08. 16:13:56

GOT
sjay írta:
miihii írta:

Látszik nagy a szerelem a Királyölő és a Szépség közt, ezek még össze fognak jönni sztem :D (Spoilert ne írjon, aki tudja a jövőt ;) )

Azt hittem csak én gondolom ezt :lol: . Mellesleg ez a rész sem volt az a hú de nagyon meggyőző számomra, Joffreyék kapcsolatán és a Véreb visszatérésén kívül ismét nem volt túl sok csavar a storyban. Robb szála eddig nem tart sehová, menetelnek , mendegélnek, de eddig semmi értékelendő. Szerintem Jamie nem fog visszatérni hozzájuk, tuti meglógnak valahogy. :D
Jól van, akkor én sem vagyok egyedül ebben a gondolatban :P Egy igazi hollywoodi álompár lennének ők ketten :lol:

Igazad van, ahhoz képest, h már két rész lement, egyelőre olyan sokminden nem történt :shock: Kicsit belenyaltunk mindenbe, ahol abbamaradt, de érdemi dolog nem volt. Elvileg a 3. kötet kb. feléig fogunk eljutni ebben a szériában, de ilyen ütemben akkor a további 8 résznek eléggé fel kell pörögnie.

Na mindegy, annyiban jó is, h így legalább van időm utolérni magam a héten a könyvben :P Éppen csak belekezdtem a harmadikba, uh van mit.

Fácséról lőttem egy ilyet:
http://www.sfportal.hu/tronok-harca-nev ... 4906.scifi

Master Cressen Tully :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2013.04.08. 19:37:08-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjay
Entrenador del Barça

2013.04.08. 15:15:32

miihii írta:

Látszik nagy a szerelem a Királyölő és a Szépség közt, ezek még össze fognak jönni sztem :D (Spoilert ne írjon, aki tudja a jövőt ;) )

Azt hittem csak én gondolom ezt :lol: . Mellesleg ez a rész sem volt az a hú de nagyon meggyőző számomra, Joffreyék kapcsolatán és a Véreb visszatérésén kívül ismét nem volt túl sok csavar a storyban. Robb szála eddig nem tart sehová, menetelnek , mendegélnek, de eddig semmi értékelendő. Szerintem Jamie nem fog visszatérni hozzájuk, tuti meglógnak valahogy. :D
miihii
KHAL

2013.04.08. 12:25:59

sjd írta:
soadroli írta: Háát én lehet inkább megvárom a hivatalos fordítót, respect azért, hogy ilyen hamar kész van, de ez általában a minőség rovására megy.
Az elmúlt 21 rész során nem ment, sztem elég profi ez a gárda.
Ezt adom.

Nem hiszem, h ég és föld különbséget jelentene más fordító, elég jól megoldják ők hárman. Igaz, néha vannak tévesztések, de az mindig benne van.
Mondjuk a mostani résznél maga a cím: Sötét szárnyak, sötét hírek.
Ez ugye úgy szól eredetileg, h sötét szárnyak, sötét szavak.

Ettől függetlenül sztem sem megy semminek a rovására a dolog.

Mondjuk nem is vágom ki a hivatalos fordító, de ez a darkspell-es stáb jól adja. És külön öröm, h gyorsan 8)

MAgáról a részről:

Na, Arya lebukott, a Véreb felismerte. Kíváncsi leszek ebből mi fog kisülni, Myri Thoros mit kezd a leánykával.

Megjelentek Reed-ék is a képben. Róluk már olvastam korábban, de azt hittem vmiért kimaradnak a sorozatból. ezek szerint nem és felvilágosítják Bran-t az álmokról, stb...

Margeary az elevenére tapintott Joffrey-nak, a "Sötét Utasának" kedvére tett a vadászósdival. Látszik, h nagy kártyás lesz a lánygyerek :)

soadroli írta:
miihii írta: Te meg amíg vársz, nézd meg a Hannibal-t, be fog jönni az tuti ;)
Ma meglesem, csak még nem tudom hogy angolul vagy magyarul. Most a Breaking Bad 2. évadát pörgetem :D
Látod ezen én is vacilláltam, de végül a szinkronos mellett döntöttem. Nem tűnik rossznak, de azért lehet, h a következő epizódot megnézem eredetiben, összehasonlítás végett.
messideco
Presidente del Barça

2013.04.08. 11:47:30

Aki olvasta a regényeket, az megtömhet spojleráradattal privátban :)
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.08. 10:50:45

soadroli írta: Háát én lehet inkább megvárom a hivatalos fordítót, respect azért, hogy ilyen hamar kész van, de ez általában a minőség rovására megy.
Az elmúlt 21 rész során nem ment, sztem elég profi ez a gárda.
soadroli
Llegenda del Barça

2013.04.08. 10:49:25

miihii írta: Te meg amíg vársz, nézd meg a Hannibal-t, be fog jönni az tuti ;)
Ma meglesem, csak még nem tudom hogy angolul vagy magyarul. Most a Breaking Bad 2. évadát pörgetem :D
Kép
miihii
KHAL

2013.04.08. 10:35:38

soadroli írta:
miihii írta: És van egy jó hírem:
máris van felirat a GoT 2. részhez!!! \:D/
Háát én lehet inkább megvárom a hivatalos fordítót, respect azért, hogy ilyen hamar kész van, de ez általában a minőség rovására megy.
Én mindjárt belepróbálok, leért közben a rész is :)

Te meg amíg vársz, nézd meg a Hannibal-t, be fog jönni az tuti ;)
soadroli
Llegenda del Barça

2013.04.08. 10:14:31

miihii írta: És van egy jó hírem:
Háát én lehet inkább megvárom a hivatalos fordítót, respect azért, hogy ilyen hamar kész van, de ez általában a minőség rovására megy.
Kép
miihii
KHAL

2013.04.08. 10:04:19

Deus írta:
sjay írta:Hannibal

Hát ez valami elképesztően bivalyerős nyitányt kapott. :shock: Nagyon klappol minden, profi kis sorozatnak tűnik elsőre. Holnap délben kerül ki róla bővebb értekezésem a blogon.

Fúúúú, én is most néztem meg. Mads Mikkelsen nagyon jó választás volt. Már a kinézete is elégé beteges 8) Graham -al még barátkoznom kell, még nem győzött meg.

Az epizód meg elégé epic 8) Dexter-fanoknak, Following-fanoknak kötelező cucc!
Én is megnéztem és tényleg igen jónak ígérkezik a dolog 8)

És van egy jó hírem:
Deus
Boixos Nois

2013.04.07. 22:56:15

sjay írta:Hannibal

Hát ez valami elképesztően bivalyerős nyitányt kapott. :shock: Nagyon klappol minden, profi kis sorozatnak tűnik elsőre. Holnap délben kerül ki róla bővebb értekezésem a blogon.

Fúúúú, én is most néztem meg. Mads Mikkelsen nagyon jó választás volt. Már a kinézete is elégé beteges 8) Graham -al még barátkoznom kell, még nem győzött meg.

Az epizód meg elégé epic 8) Dexter-fanoknak, Following-fanoknak kötelező cucc!
KépKép
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.07. 19:21:30

Raising Hope s03
Ez is kezd egyre inkább erőltetetté válni, egysíkúak az epizódok, ami meg kilóg a sorból, ott néha szánalmasan erőlködnek a humoron. De (főleg a szezon vége felé már) volt pár nagyon jól eltalált rész is, mégis azért azt mondom, hogy az izzadságszag nagyon érződött az egész évadon.

Arrow epizódokra meg egyre nehezebben veszem már rá magam, nem tudom kihúzom-e az évadzáróig kasza nélkül, most is inkább House of Cards-ot néztem helyette.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.04.07. 17:26:12

Az elmúlt héten itt minden a Trónok harca premierrel volt tele, viszont ma nekem is elkezdődik újra, az egyik sorozatom, a Mad Men.
Bár nem vagyunk sokan, akik nézik innen a fórumról (talán épp, h csak páran), de azért mi ünnepeljünk :mrgreen:
Irány a 6. évad!
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.04.07. 16:17:40

Spartacus
Ez az éved nagyon alulmúlta az eddigieket eddig a részig. Végre visszatértek azokhoz az elemekhez amitől jó volt a sorozat első két évada. Idén magasan, de megkockáztatom, hogy az egész sorozat legjobb része volt. Azon a részen nagyon röhögtem mikor Gannicus kidobta a fickó fejét a közönségnek mint Rossi a bukósisakját. A temetés rész pedig méltó tiszteletadás volt Andy emlékének is.
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2013.04.07. 15:21:24

Hannibal

zola8787
Director del Fútbol

2013.04.07. 11:27:10

soadroli írta:
zola8787 írta: ismeri valaki az Ezüstnyilat? :) O:)
Hogy a viharba ne. De nem a sorozatot, annó mintha 4 filmet láttam volna belőle, de imádtam.
A magyarok 4 filmben adták le, az eredeti japán viszont sokkal hosszabb. Durván 130 percet vágtak ki az egész sorozatból. Érdemes letölteni japánul, hozzá már van magyar felirat és megnézni. Tegnap előtt végeztem vele, hihetetlen élmény, és mondhatni teljes más, mint az összevágott magyar. Imádom, imádom, imádom.
Válasz küldése