Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem (ezen kívül) ami meglepett, hogy végül Boltonékat is beleerőltették, bár azért így nem jött ki olyan jól minden, mint a könyvben. Meg volt Harrenhal, meg Deres felgyújtása is magyarázva, de azért így nem az igazi.miihii írta:
Megjelentek Reed-ék is a képben. Róluk már olvastam korábban, de azt hittem vmiért kimaradnak a sorozatból. ezek szerint nem és felvilágosítják Bran-t az álmokról, stb...
http://halamita.blog.hu/2013/04/08/tron ... 02_feliratSanama írta:GoT-hoz valaki tudna dobni feliratot?
Én arra, hogy nagyon semmit nem tudok. Vagy ragaszkodnak az igazi sztorihoz, és mindenki hősi halált hal, vagy az amit te mondasz, hogy Spartacus és pár top ember túléli, és valahová elmenekül még. De azt kizártnak tartom, hogy Crassus vagy Caesar elbukjon. De reménykedem a lázadók mellett!!palesz77 írta:Szerintem sok túlélő lesz, Gannicusnál tartok egy hősi haláltól, de pl Agron-Nasir szerintem élni fognak, és akár Sparti is, kinézem a rendezőkből, elvégre sosem találták meg a holttestét.. te mire tippelsz?LM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=oRT_JtSaRHg
Pénteken véget ér a Spartacus sztori. Nagyon sajnálom remek sorozat volt.
Ki mit gondol a végére?
Amúgy a 9. rész a sorozat top5-jében benne volt nálam. Igen jó volt. Amikor Gannicus meg kérte a 3 rómait miután Sparti lenyomta a 2-t felröhögtem komolyan, annyira bírom azt az embert.
Szerintem sok túlélő lesz, Gannicusnál tartok egy hősi haláltól, de pl Agron-Nasir szerintem élni fognak, és akár Sparti is, kinézem a rendezőkből, elvégre sosem találták meg a holttestét.. te mire tippelsz?LM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=oRT_JtSaRHg
Pénteken véget ér a Spartacus sztori. Nagyon sajnálom remek sorozat volt.
Ki mit gondol a végére?
Hát ahogy belenéztem, nem változtak a hangok.davi10 írta: Walt és a többi szereplő a 3.évadból olyan gagyi hangot kapott, hogy az hihetetlen...
Lesz majd itt csavar rendesen, ne féljetek, bár számomra is érdekes, hogy nem csaptak rögtön a lecsóba.sjay írta: Azt hittem csak én gondolom ezt. Mellesleg ez a rész sem volt az a hú de nagyon meggyőző számomra, Joffreyék kapcsolatán és a Véreb visszatérésén kívül ismét nem volt túl sok csavar a storyban. Robb szála eddig nem tart sehová, menetelnek , mendegélnek, de eddig semmi értékelendő. Szerintem Jamie nem fog visszatérni hozzájuk, tuti meglógnak valahogy.
King Davos Arrynmiihii írta:Fácséról lőttem egy ilyet:
http://www.sfportal.hu/tronok-harca-nev ... 4906.scifi
Jól van, akkor én sem vagyok egyedül ebben a gondolatbansjay írta:Azt hittem csak én gondolom eztmiihii írta:
Látszik nagy a szerelem a Királyölő és a Szépség közt, ezek még össze fognak jönni sztem(Spoilert ne írjon, aki tudja a jövőt
)
. Mellesleg ez a rész sem volt az a hú de nagyon meggyőző számomra, Joffreyék kapcsolatán és a Véreb visszatérésén kívül ismét nem volt túl sok csavar a storyban. Robb szála eddig nem tart sehová, menetelnek , mendegélnek, de eddig semmi értékelendő. Szerintem Jamie nem fog visszatérni hozzájuk, tuti meglógnak valahogy.
Azt hittem csak én gondolom eztmiihii írta:
Látszik nagy a szerelem a Királyölő és a Szépség közt, ezek még össze fognak jönni sztem(Spoilert ne írjon, aki tudja a jövőt
)
Ezt adom.sjd írta:Az elmúlt 21 rész során nem ment, sztem elég profi ez a gárda.soadroli írta: Háát én lehet inkább megvárom a hivatalos fordítót, respect azért, hogy ilyen hamar kész van, de ez általában a minőség rovására megy.
Látod ezen én is vacilláltam, de végül a szinkronos mellett döntöttem. Nem tűnik rossznak, de azért lehet, h a következő epizódot megnézem eredetiben, összehasonlítás végett.soadroli írta:Ma meglesem, csak még nem tudom hogy angolul vagy magyarul. Most a Breaking Bad 2. évadát pörgetemmiihii írta: Te meg amíg vársz, nézd meg a Hannibal-t, be fog jönni az tuti
Az elmúlt 21 rész során nem ment, sztem elég profi ez a gárda.soadroli írta: Háát én lehet inkább megvárom a hivatalos fordítót, respect azért, hogy ilyen hamar kész van, de ez általában a minőség rovására megy.
Ma meglesem, csak még nem tudom hogy angolul vagy magyarul. Most a Breaking Bad 2. évadát pörgetemmiihii írta: Te meg amíg vársz, nézd meg a Hannibal-t, be fog jönni az tuti
Én mindjárt belepróbálok, leért közben a rész issoadroli írta:Háát én lehet inkább megvárom a hivatalos fordítót, respect azért, hogy ilyen hamar kész van, de ez általában a minőség rovására megy.miihii írta: És van egy jó hírem:
máris van felirat a GoT 2. részhez!!!
Háát én lehet inkább megvárom a hivatalos fordítót, respect azért, hogy ilyen hamar kész van, de ez általában a minőség rovására megy.miihii írta: És van egy jó hírem:
máris van felirat a GoT 2. részhez!!!
Én is megnéztem és tényleg igen jónak ígérkezik a dologDeus írta:sjay írta:Hannibal
Hát ez valami elképesztően bivalyerős nyitányt kapott.Nagyon klappol minden, profi kis sorozatnak tűnik elsőre. Holnap délben kerül ki róla bővebb értekezésem a blogon.
Fúúúú, én is most néztem meg. Mads Mikkelsen nagyon jó választás volt. Már a kinézete is elégé betegesGraham -al még barátkoznom kell, még nem győzött meg.
Az epizód meg elégé epicDexter-fanoknak, Following-fanoknak kötelező cucc!
sjay írta:Hannibal
Hát ez valami elképesztően bivalyerős nyitányt kapott.Nagyon klappol minden, profi kis sorozatnak tűnik elsőre. Holnap délben kerül ki róla bővebb értekezésem a blogon.
A magyarok 4 filmben adták le, az eredeti japán viszont sokkal hosszabb. Durván 130 percet vágtak ki az egész sorozatból. Érdemes letölteni japánul, hozzá már van magyar felirat és megnézni. Tegnap előtt végeztem vele, hihetetlen élmény, és mondhatni teljes más, mint az összevágott magyar. Imádom, imádom, imádom.soadroli írta:Hogy a viharba ne. De nem a sorozatot, annó mintha 4 filmet láttam volna belőle, de imádtam.zola8787 írta: ismeri valaki az Ezüstnyilat?![]()