Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
6-7 között érj ide valamikor, a nagytöbbség is ekkor jön.grecki írta:Na, most akkor hányra kell menni???????????????
Csatlakozom Timhez, Drigo majd gyere ki elénk, köszi!!Tim írta:Tehát:mint írtam lentebb 1/4 7,és 1/2 7 között érkezem a Kálvinra.
Hozok mentát,és lime-ot is meg egy-két sört ilyesmit.
Dani mivel szóda nem lesz,vegyél ásványvizet(természetesen szénsavasat )
esetleg kólát vésztartaléknakTel.számod megvan.
Drigo írta:Badi, ment a cím meg a leírás. Mypeter, azért remélem sikerül megoldani a dolgokat. De múltkor úgyis azt mondtad, hogy lányaid jó pókeresek, hozd el őket isÉn már úgyis tudom a taktikájukat
Most már nem fogadunk el semmilyen kifogást! Muszáj eljönnöd, különben megharagszunkmypeter írta:Dohányzó az erkély? Jól ahngzik. Viszont elég kétes a megjelenésem
Persze, hiányozni fogsz még arra a kis időre is! Nővérem hnap is dolgozik, remélem valaki megint kizárja, mint a múltkorgrecki írta:Szóval, ha épp a körfolyosón dekkelek, akkor bentről hiányzok majd, nem?
Nem volt ebben semmi fenyegetés. Azt mondtad csak, hogy kívül tágasabb... Szóval, ha épp a körfolyosón dekkelek, akkor bentről hiányzok majd, nem?Drigo írta:Húha látom az e heti divat a fenyegetés...Ha most jól benyalok, akkor azért, eljössz, ugye? Megengedem, hogy az enyémet is fizesd, csak gyere elgrecki írta:Akkor kénytelenek lesztek nélkülözni a társaságomat...
Húha látom az e heti divat a fenyegetés...Ha most jól benyalok, akkor azért, eljössz, ugye? Megengedem, hogy az enyémet is fizesd, csak gyere elgrecki írta:Akkor kénytelenek lesztek nélkülözni a társaságomat...
Nem úgy gondoltam, csak félregépeltemgrecki írta:Na kössssssz, te sem kapsz piát asszem...Drigo írta:Nehogy már a pénz miatt hagyd ki, Marci fizet Neked mindent, húzd le, ahogy tudod.![]()
A mexikói sem rossz, de havernál volt egy csomó orosz reklámkönyv, így elolvastuk mindet.
Na kössssssz, te sem kapsz piát asszem...Drigo írta:Nehogy már a pénz miatt hagyd ki, Marci fizet Neked mindent, húzd le, ahogy tudod.![]()
A mexikói sem rossz, de havernál volt egy csomó orosz reklámkönyv, így elolvastuk mindet.