Bronson (2008)
Tom Hardy főszereplésével. Fogalmam sincs, hogy mit láttam... Súlyos lelki nyomot hagyott bennem ez a film, mert a '70-'80-as évek angol hétköznapjai, a házak külleme és maga a borongós, szürke angol valóság, a nagy semmivel, a sok csipke meg sablonosabbnál sablonosabb, röhejesebbnél röhejesebb mindenféle színben, formában, giccsben éktelenkedő angol mivolttól alapjáraton is meredezik a hátamon a szőr, annyira undormányként fest számomra az egész. No erre még rájött egy lapáttal maga Bronson karaktere - bármennyire is szörnyülködöm a filmtől, Hardy egyszerűen zseniális színész -, és az hogy a Spílerből ismert "Kuki" egy meleg, garbós palit játszott... Huh emberek, ezt emészteni kell. Erre én nem voltam felkészülve.

Aki szereti a pszichodrámákat v. egyszerűen szeret ráhangolódni az őrültek lelkivilágára és kutakodni benne - én ilyen vagyok, nagyon szeretem a Gyilkos elmékhez hasonló sorozatokat, a Dextert is élvezettel nézem, szóval az ilyen pszichotikus, elborult témák, jellemek érdekelnek, de nekem betett most -, az jól fog szórakozni rajta, de még mindig nem tudok köpni-nyelni.
Hát... Ez komoly volt. Látta itt még valaki esetleg? Vélemények? Tényleg nem tudok mit írni róla, valahogy úgy égett bele a retinámba, a lelkembe és az elmémbe ez a film, hogy elvesztettem a józan ítélőképességemet és kóborlok a szavak és gondolatok útvesztőjében...

Ha van még itt valaki, aki tudja józanul értékelni, kérem tegye meg.

A többség számára ezt a jelenetet szeretném kiragadni a filmből, ez valami nagyon komoly volt...
http://www.youtube.com/watch?v=f3Fzh4JWdWU
sjd írta:Zombieland
Ismét bebizonyosodott, h minden vígjáték egyszer nézős, sajnos a poénok nagy része már nem ült, tekintve, h emlékeztem rájuk. (Bár a "Zombie Kill of The Week"-et pont elfelejtettem, úh azon majd meghaltam ) De szerencsére ez még így is überkirály film, főleg az utolsó fél óra, úgyhogy tképpen másodszorra remekül szórakoztam.
Abszolút egyetértek, másodszorra már nálam sem volt a legnagyobb durranás, de attól még mindig jó kis film!

Amikor elsőnek elkezdtem nézni és meghallottam a Metallica - For Whom The Bell Tolls-t mint főcímzenét, na már ott hatalmas piros ponttal indult a film, de végig jót hülyültem rajta.

Jó kis film, aki szereti a zombikat és a humort kalibrálva, nézze meg, egyszer mindenképpen egéri!

"Twinki, twinki, twinki..."