Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LOL?Capon írta:
Erről az Man of Steel-ről pedig nem is hallottamde most belenéztem mi is akar ez lenni. Mondjuk nem rajongok a szuperhősös dolgokért, kivéve a Vasembert.
[grammarnazi]Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol, helyesen "egyelőre" [/grammarnazi]CsacsMate írta: Ebbe a sallang filmekbe meg sajnos idén egyenlőre bele kell törődni. Főleg sci-fi vonalon. De talán a Man of Steel kicsit meglendíti a szintet. Vagyis remélem. Mert ilyen Pacific Rim, meg társai szinte a trailer alapján kaszálva vannak, és 6 alatt lesz jó eséllyel. (Óriás szörnyek, meg óriás robot. Atyaég...Mint valami Asylum film csak ebbe beleöltek 180 milliót...)
Úgyszintén 7.5. Az előzőnél valamivel jobbnak tartom, az 7-es.sjd írta: Nem néztem én meg kétszer, ezek után nem is tudna senki rávenni![]()
A 8 most már 7,5-re konszolidálódott, ahogy gondolkodtam rajta, de miután az első részre nyomtam egy hetest, ennél lejjebb tuti nem megyek. Igazából az a helyzet, hogy ez a film nem rossz tképpen. Lekötött, végignéztem, nem menekültem sikítva a moziból. Nem volt gagyi, hihetetlenül nagy retardáltságok sincsenek benne, szóval nagyon durván nem tudom lehúzni. De az a helyzet, hogy ez nekem egyre inkább nem elég, és belefáradtam, hogy ilyen "ok", "tképpen korrekt" filmeket nyomatnak ezerrel, és nem készül semmi különleges. Ja és még valami: tök véletlenül megnéztem újra az első trailert (ezt), és ezek után csak azt tudom mondani, h promóciós szempontból az év egyik legnagyobb átverése volt, amilyen filmet kaptunk ahhoz képest. Vasember 3 a kanyarban sincs ebben a kategóriában.
Nem néztem én meg kétszer, ezek után nem is tudna senki rávenniCapon írta:Ahogy olvastam a hszedet azt hittem 5-6ots adsz majd rá, de ez a 8as nem is rossz. De te is megnézted 2szersjd írta:Star Trek Into Darkness
Szóval a film egy nagy jóindulattal egy 8-as, nem rossz, de ettől többet vártam.én is.
Ahogy olvastam a hszedet azt hittem 5-6ots adsz majd rá, de ez a 8as nem is rossz. De te is megnézted 2szersjd írta:Star Trek Into Darkness
Szóval a film egy nagy jóindulattal egy 8-as, nem rossz, de ettől többet vártam.
Nálam top10-es film, Djimon Hounsou, és DiCaprio is nagyot játszik. Mellesleg Jennifer Connellyt is imádom.messideco írta: Véres gyémánt
Akkor jó, úgyis a skandinavisztikát céloztam meg az ELTE-n, nem baj, ha lesz egy kis előképzettségem a dánból.sjd írta:Sztem angol szinkronnal pont annyi értelme van nézni, mint magyarral, szvsz mindig az eredeti nyelv a legjobb, még ha egy kukkot sem értesz belőle.
nekem nagyon tetszett az apollo 18, iszonyatosan bejött az a minimalista stilusa.sjd írta:Europa Report trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=XhdRYk1Y8VA
Engem nagyon az Apollo 18-ra emlékeztet, ami semmi jót nem jelent...![]()
Ja és az Assassin's Creed film elvileg be van jelentve 2015. máj. 22-re.
Sztem angol szinkronnal pont annyi értelme van nézni, mint magyarral, szvsz mindig az eredeti nyelv a legjobb, még ha egy kukkot sem értesz belőle.Gareth Tello írta:A Jagten-t angolul vagy dánul érdemes inkább nézni (magyar felirattal nyilván)?