Warm Bodies
Az a poén, h eleinte ezt valami nyálas Twilight-klónnak tartottam, aztán a trailer láttán arra számítottam, hogy ez valami nagyon elvetemült vígjáték lesz, és végül mégiscsak egy nyálas romantikus film lett, de remekül működött
Tipikusan az a film, ami nem egy nagy eresztés (humor szempontjából sem volt feltétlenül az, igaz, legalább nem erőlködött feleslegesen), de annyira jól össze van rakva, h ezt nehéz a szemére hányni. (Pl. Oblivion kapcsán éreztem ugyanezt) Amikor nevetni kellett, nevettem, amikor meg kellett hatódni, meghatódtam, zenék baromi jók voltak (amikor bejött a Rock You Like A Hurricane...

), szóval sztem a maga korlátolt szintjén ez egy nagyon is jó film és remek szórakozás volt.
8/10
szerk.: amúgy most néztem végig, h még csak május közepe, de már mennyi király film volt idén. Így végiggondolva a Dans la maison, Jagten, Upstream Color, Side Effects nálam mind top10 esélyes, két remek blockbuster is volt az Oblivion és a Vasember képében (+ most remélhetőleg Star Trek). Miközben az év eleji top 15 legjobban várt filmemből csak 3 (!) db futott ki.
Szóval még csak most jönnek ilyenek, mint h Man of Steel, Pacific Rim, Elysium, Gravity, Scorsese/McQueen/Ridley Scott új filmje stb. stb., asszem brutálisan erős évünk lesz. Jó látni mondjuk egy 2011 után egy ilyen pozitív tendenciát.