Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről eszembe jutott egy film, amibe anno Film+-on futottam bele és évek múlva láttam, h Marvel.REMY írta:Howard, a kacsa
Volt idő, amikor a Marvel nem csak a Vasemberről, Hulkról, meg a többiekről szól, volt idő, amikor nem csak a szuperhősök szerepelhettek a filmvásznon.
Bővebben itt. 6/10 (sokkal rosszabbra számítottam)
Star Trekket nézzetek, ha már moziba mentekalbicelesteX írta:Megy a mozikban a Nagy Nap című film..Érdemes megnézni?
Na, ez mindkettő jól jön, az ACAB-ot már én is nézegettem, de valamiért nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem, valahogy nem bíztam benne eléggé, de majd szánok rá időt akkor, meg a másikra is 2 Jack Bauer között.sjd írta:A.C.A.B
Nagyon jó olasz (!) dráma egy rohamrendőr egységről. A Tropa de Eliteéhez hasonlítható sok szempontból, de amiben jobb nála, hogy egyáltalán nem szájbarágós, hagy teret a gondolkodásra. Márpedig elég sok (akár itthon is) aktuális probléma jelenik meg benne a bevándorlástól az önbíráskodáson át a szélsőségekig. Csak ajánlani tudom.
Ma este meg sztem még megnézem a Warm Bodiest, ugyanis már elérhető a "boltokban"
ez a 2013-as riddick gondolom a sötétség kronikajanak lesz a folytatása... én még azt sem láttam, e trailer alapján elég gagyiStalkyard írta:A Pitch Black sokkal jobb, mint a Sötétség krónikája. A PB egy dark sci-fi/thriller/horror keverék, míg a Sötétség krónikája egy Disney színvonalú valami... Nem is mérhető a kettő, mindenképp nézd meg a Pitch Black-et, már csak Riddick karaktere miatt is megéri. Na meg, mert egy baromi jó film.soadroli írta:A Pitch Black az jó? Csak a Sötétség krónikáját láttam, de az annyira nem jött be.
A Pitch Black sokkal jobb, mint a Sötétség krónikája. A PB egy dark sci-fi/thriller/horror keverék, míg a Sötétség krónikája egy Disney színvonalú valami... Nem is mérhető a kettő, mindenképp nézd meg a Pitch Black-et, már csak Riddick karaktere miatt is megéri. Na meg, mert egy baromi jó film.soadroli írta:A Pitch Black az jó? Csak a Sötétség krónikáját láttam, de az annyira nem jött be.
hja, csak tudod más nőnek nem lesz majd 2-3 millio forintja uj cickokra, meg luxusklinikákra...Gareth Tello írta:Kíváncsi vagyok, Brad ezután is mellette marad, vagy inkább új ágymellegítőt keres magának.
Nem volt amúgy ez a műtét nagy melléfogás, így talán a többi nő sem ellenkezik majd, ha hasonló problémák merülnek fel.
Emellem kalapom Jolie előtt.
Kíváncsi vagyok, Brad ezután is mellette marad, vagy inkább új ágymellegítőt keres magának.
Ja, én is utálom amikor ilyen idióta-szagú filmeket készítenek, h az öntudatra ébredt gépek mindenféle Terminátorokat küldenek vissza az időben, vagy dínókat klónoznak, meg h távoli galaxisokban lézerkardoznak, miközben arról is tudjuk, h tudományosan teljesen megalapozatlan.Deus írta: Nevetségesnek találom ezt a filmet, mert ilyesmi nem történik ott kint, az úúúúállomásnál ( Pákó). Kicsit idióta szagú.
A rendező egy bizonyos Alfonso Cuarón, aki a Children of Men című filmet rendezte. Nem hiszem, hogy gagyi lenne. Szerintem egy minőségi sci-fi lesz.Deus írta:Gravity
Nevetségesnek találom ezt a filmet, mert ilyesmi nem történik ott kint, az úúúúállomásnál ( Pákó). Kicsit idióta szagú. De ettől függetlenül megnézem majd.