Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Uh, kint van már a második része? o.Omessideco írta:Deus, milyen volt a Zero Hour második része? Láttad már?
Akkor jó, köszi!sjd írta:Na most ebben a mondatban kb. semmi helyes info nincsCsacsMate írta:Egyébként a Spartacus-t hova tették át? Mert eddig ha jól rémlett vasárnap ment, de most ugye ott már a TWD megy.![]()
A Spartacus szombaton megy, a TWD hétfőn (péntek-vasárnap, ha helyi időszámítást szeretnél), de eleve nem is ugyanaz a csatorna
Ráadásul nem tették át sehova, most szombaton nem volt rész, jövő héten már lesz újra
Jó én hozzászámoltam azokat is, ahol éppen két évad között vagyok (Dex, Homeland stb.), jelenleg ténylegesen én is csak 6-8at nézek párhuzamosan. De azért az itteniek jó része nézi a Dextert, TWD-t, Spartacust, TBBT-t, HIMYM-et, SoA-t, Breaking Bad-et, Arrow-t, Family Guyt stb. és azért ezek mellett mindenkinek megvannak még a saját sorozatai, ha éppen ezekből nem is követi nyomon mindegyiket.messideco írta:15-20, nekem pl. a tízet alulról súrolja, szerintem túloztál, sjd
Pont ezt mondom, h az nem azt jelenti, h ennyit párhuzamosan nézel. Pl. Dexter, Homeland lemegy ősszel, akkor tudsz a helyükre újítani valami jó midseason sorozatot (Spartacus, Game of Thrones), aztán ha az is lement, akkor nyáron is tudsz nézni valamit. Meg ha éppen mondjuk a Walking Dead elmegy egy hónap szünetre, akkor le lehet darálni valami rövidebbet.Stalkyard írta:Mondjuk magamat ismerve ebben van valami.Bár a 15-20 talán kicsit túlzás, oda már kajak napirend kéne, hogy mikor mit nézzek.
Mondjuk magamat ismerve ebben van valami.sjd írta: Nyugi, nem telik bele 1-2 év, és te is 15-20at fogsz nézni egyszerre, mint itt kb. mindenki
Na most ebben a mondatban kb. semmi helyes info nincsCsacsMate írta:Egyébként a Spartacus-t hova tették át? Mert eddig ha jól rémlett vasárnap ment, de most ugye ott már a TWD megy.
Ó, mintha 4-5 évvel ezelőtti önmagam hallanámStalkyard írta: Egyébként ti általában egyszerre csak egy sorozatot néztek jobbára, vagy többet is? Mert én maximum kettőt tudnék elképzelni, amit folyamatosan nézek egyszerre, többet nem nagyon. Ha túl sokat nézel ,szerintem elveszne a varázsa, egyikre sem tudnék kellő figyelmet fordítani, úgy meg nem sok értelme lenne. Nektek mi a tapasztalatotok?
Igen, én nagy szinkron párti vagyok úgy általában, de sorozatoknál inkább az eredeti nyelvet favorizálom, mivel nagyon el tud cseszni karaktereket egy-egy rossz szinkronhang, és utána elég rossz úgy nézni több részen ( évadon ) keresztül. Walking Dead-et pl. el se tudnám képzelni szinkronosan.ozsimiki írta: Mindenképp eredetiben nézd ezt. Egyrészről azért mert akkor végigtolhatod az eddig leadott 5 és fél évadot, másrészről itt tényleg csak rosszabb lehet a szinkron. (bár én nézek,néztem sok sorozatot szinkronnal és tetszett (Jóbarátok,House),de itt eredetiben lesd!
+fel ne add az első rész után, brutális nagy sorozat, majd véleményezd közben
itt tudsz találni linket hozzá:mes írta: Hol nezed feliratosan, dobj egy linket pls. Elso 13 reszt 2 delutan megneztem
Mindenképp eredetiben nézd ezt. Egyrészről azért mert akkor végigtolhatod az eddig leadott 5 és fél évadot, másrészről itt tényleg csak rosszabb lehet a szinkron. (bár én nézek,néztem sok sorozatot szinkronnal és tetszett (Jóbarátok,House),de itt eredetiben lesd!Stalkyard írta:Jaa értem.CsacsMate írta:Isten mentsen meg mindenkit a tv-től!
Nem úgy gondoltam, hogy a tv-ben futó, vagyis ott futnak, de általában külföldi csatornákon. (Kivétel a Trónok Harca)
Mi is letöltjük őket általában. Vasárnap leadják, hétfőn letölthető.![]()
Mindegy, a lényegen nem változtat.
Egyébként úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom a Breaking Bad-del, annyi kérdésem lenne, hogy szinkronosan ajánljátok, vagy eredeti nyelven? Bár van elképzelésem.
Jaa értem.CsacsMate írta:Isten mentsen meg mindenkit a tv-től!
Nem úgy gondoltam, hogy a tv-ben futó, vagyis ott futnak, de általában külföldi csatornákon. (Kivétel a Trónok Harca)
Mi is letöltjük őket általában. Vasárnap leadják, hétfőn letölthető.![]()
Hát nem tudom, igazából ha nagyon ráfekszek egy vagy két sorozatra, akkor nem is nagyon tudnék többet nézni, mert általában annyira beszippantanak, hogy addig képtelen vagyok mást nézni, amíg kicsit is érdekel az adott sorozat.CsacsMate írta:
Szerintem ez a max. kettő így hülyeség. Ha olyan sorozatot nézel, ami még fut, és nem zártak le, akkor lehet több is. Nekem például 4-5 van. Bőven elférnek egymás mellett, hiszen amíg az egyiknek befejeződik az évada, addig a másik elindul. Így sosem maradok sorozat nélkül.
Persze, ha egy befejezett sorozatot, vagy már látottat támadna kedvem megnézni, akkor arra az egyre koncentrálok. Meg egyébként is, ha tudod, hogy megvannak a részek, mi a fene vinne rá, hogy mást nézz? Nem bírná ki az ember.
Ezt adom, és biztosan így van, de eddig jobbára soha sem néztem TV-ben sorozatokat, nem is nagyon vagyok képben a témában, csak amiről sok jó véleményt hallok, azokkal általában teszek egy próbát. És mivel ez mindig pár évvel a sorozat kezdése után történik, soha sem TV-ben nézem, hanem letöltve. Így pedig, ahogy mondtam, nem nagyon fordul másfelé a figyelmem, amíg nem végzek ( így vagy úgy) az aktuálissal.Egyébként az egyszerre futó sorozatoknál az is jó, hogy mindig másnap jönnek ki, így jut a hét mindegyik részére.
Nekem a második évadban is kifejezetten tetszettek a kicsit lelkizősebb részek. Valószínűleg ott is már időhúzásnak szánták őket, de ennek ellenére szerencséjük volt, mert bejött.Szerk.: Én nem mondtam, hogy az évad rossz, csak az utóbbi két rész kicsit erős váltás volt az eddigi pörgős eseményekhez képest. Persze kell egy kis lelkizés is, de ha a következőben is ez lesz, akkor elment a sorozat egy rossz irányba.
Az évaddal nincs gondom, de ha elindulnak ezen a vonalon, akkor nem lesz szimpatikus.soadroli írta:Szerintem ez a legjobb évad, minden részben volt valami epicCsacsMate írta:viszont a harmadik most kicsit langyi...
Szerintem ez a legjobb évad, minden részben volt valami epicCsacsMate írta:viszont a harmadik most kicsit langyi...
Szerintem ez a max. kettő így hülyeség. Ha olyan sorozatot nézel, ami még fut, és nem zártak le, akkor lehet több is. Nekem például 4-5 van. Bőven elférnek egymás mellett, hiszen amíg az egyiknek befejeződik az évada, addig a másik elindul. Így sosem maradok sorozat nélkül.Stalkyard írta:Az Arrow szerintem botrányosan gyenge. Látványosság nulla, akciók nulla, színészi játék nulla.messideco írta:
Az Arrow meg egyre érdektelenebb számomra, három résszel el vagyok maradva, de nem motivál, hogy nézzem...
A Breaking Bad-del kacérkodom most, hogy el kellene kezdeni, mert kéne valami a TWD mellé, ami leköti a figyelmem. Meg eddig mindenki csak dicsérte, szóval esélyes, hogy belekezdek valamikor.
Egyébként ti általában egyszerre csak egy sorozatot néztek jobbára, vagy többet is? Mert én maximum kettőt tudnék elképzelni, amit folyamatosan nézek egyszerre, többet nem nagyon. Ha túl sokat nézel ,szerintem elveszne a varázsa, egyikre sem tudnék kellő figyelmet fordítani, úgy meg nem sok értelme lenne. Nektek mi a tapasztalatotok?