Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Deus
Boixos Nois

2013.02.24. 20:36:43

messideco írta:Deus, milyen volt a Zero Hour második része? Láttad már?
Uh, kint van már a második része? o.O
.
.
.
.
.

Uh, most néztem meg, tényleg. Jön is lefele már 8)

Mellesleg :!: --> Black Mirror

3 részes sorozat, tehát évadonként 3 rész. És ez kissé elborult darab :shock:

Itt van, olvasd el ha érdekel: http://geekz.blog.hu/2013/02/05/black_mirror_1_evad
KépKép
messideco
Presidente del Barça

2013.02.24. 20:14:55

Kissé elvont, de ha rákattansz, akkor nagyon jó: Sírhant művek. Mondjuk egyáltalán nem hasonlít a BMS-hez...
Kép
"And my heart will leave you never."
davi10
Llegenda del Barça

2013.02.24. 20:03:18

Szeva!
Tudnátok ajánlani vmi IRTÓZATOSAN jó vígjáték sorozatot? Az ilyen Big Bang Theory meg Comedí Centralos Jim szerint a világokkal hagyjatok :D

Amiket bedaráltam: Blue Mountain State (vagy ötödszörre néztem meg, ez viszi a pálmát), South Park, Family Guy, Dokik, Így jártam Anyátokkal

Amik nem tetszettek: A Nevem Earl (de azér végignéztem a karakterek miatt), Big Bang Theory, Firka Villa-ez helyenként egész jó, A Kertvárosi Gettó, Felhőtlen Philadelphia (ezen is tudtam röhögni)

Régebben bármit elkezdtem volna, de a BMS miatt alaposan megugrott a mérce, szal ha lehet vmi hasonló érdekelne (már ha van olyan) :D
Ja és ha lehet szinkronos legyen.
Köszönöm
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
messideco
Presidente del Barça

2013.02.24. 19:53:49

Deus, milyen volt a Zero Hour második része? Láttad már?
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.24. 18:31:39

PoI elég nagy wtf-élmény volt ezen a héten, minden szempontból rendhagyó rész volt, ráadásul Nolan saját maga rendezte. :shock:
Jó is, hogy kezd egyre inkább felpörögni a sorozat, mert az évadkezdés után volt megint jó pár teljesen érdektelen epizód, már azt hittem megismétlik az első szezont, de ha ezt a vonalat tartják az évad végéig, egy szavam sem lesz.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.23. 12:19:54

Game Of Thrones Season 3: Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=RzI9v_B4sxw
Dracarys!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.02.23. 11:39:44

Spartacus:

Végre letelt a böjt, megérte várni! Marha jó rész volt szerintem.

Caesar és Crassus karaktere egyre jobb és jobb lesz, nagyon csípem őket. Caesart nem hittem hogy ilyen érzelmesnek fogják beállítani, de nagyon tetszik így - amikor magányos pillanatai vannak, akkor jön elő az igazi énje, így értettem, nem akkor amikor gyilokra buzdítja a népet.. Csak attól tartok, hogy Gannicust ő fogja megölni.. :?
Crixus és Naevia meg, fú.. Crixust én szerettem eddig, de már kezd ő is idegesíteni. A nő meg.. Remélem hamar kinyírja valaki.
Gannicus továbbra is a legjobb karakter az egész sorozatban szerintem, jól szétcsapta az őrült párost.. Amíg az az idegesítő fehérnép fejbe nem verte egy féltéglával.. :evil:
Tiberius barátját meg tudtam hogy kinyírják amikor mondta hogy ő is fog húzni.. Kicsit sajnáltam, de legalább nem lesz belőlük egy Nasir-Agron duó..

Kíváncsian várom a következő részt, eddig nagyon bejövős ez az évad! 8)
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.22. 23:54:49

Na, nálam is pörög végre a Walking Dead 3. évad ezerrel, így pár rész után azt kell mondjam, hogy tényleg jobb, mint a 2. évad. Az elején kicsit éles volt a váltás a hangulat szempontjából, de az első rész felétől már baromira bejött. :) Az a kis minicivilizáció, amit kiépítettek kormányzó bácsiék meg eléggé WTF volt, de nagyon eltalálták szvsz. Kíváncsi vagyok, mi lesz a sorsa a későbbiekben. Na meg kaptunk egy kis szeletet a vadállat Rick-ből is. :) Elsőre kicsit idegen, de aztán a börtönös részek elején megszoktam, hogy ez már nem az a Rick. Persze nem tudom, hogy ez az évad előrehaladtával változni fog-e, de erős a gyanúm, hogy az új világ végül teljesen átformálta.

Belekezdtem a Breaking Bad-be is, és erről is csak azt tudom mondani, hogy hihetetlen állat. A pilotja valami eszméletlen beteg volt, már az első 5 percben megfogott. Valahogy így kell csinálni ezt egy sorozat első részében. :) Még csak 3 rész ment le az 1. évadról, eddig nagyon bejövős. A színészi játék briliáns, a sztori és a párbeszédek meg ütnek. Egy-két jeleneten sírva röhögök, vannak viszont igazi drámai részek is. Mondjuk azt nem igazán látom, hogy mit lehet ezen 5. évadig húzni, de hát úgyis kiderítem. :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
soadroli
Llegenda del Barça

2013.02.21. 19:11:24

Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.02.20. 19:41:32

Once upon a time
A pilot nem fogott meg, Jennifer Morrison igen, de már régebb. Nem fogom folytatni. Addig is van amit bepótolni: Kés/alatt négy évad, Spartacus egy évad, és a Sírhant műveket még csak most kezdtem el 8)
Kép
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.02.19. 20:52:22

sjd írta:
CsacsMate írta:Egyébként a Spartacus-t hova tették át? Mert eddig ha jól rémlett vasárnap ment, de most ugye ott már a TWD megy.
Na most ebben a mondatban kb. semmi helyes info nincs :D
A Spartacus szombaton megy, a TWD hétfőn (péntek-vasárnap, ha helyi időszámítást szeretnél), de eleve nem is ugyanaz a csatorna :D
Ráadásul nem tették át sehova, most szombaton nem volt rész, jövő héten már lesz újra
Akkor jó, köszi! :D
Nagyon nem követem pontosan, hogy mi mit ad. Egyébként a mi időnk szerint gondolkozok. De akkor csak ki maradt. Ez zavart meg.
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.19. 20:32:52

messideco írta:15-20, nekem pl. a tízet alulról súrolja, szerintem túloztál, sjd :wink:
Jó én hozzászámoltam azokat is, ahol éppen két évad között vagyok (Dex, Homeland stb.), jelenleg ténylegesen én is csak 6-8at nézek párhuzamosan. De azért az itteniek jó része nézi a Dextert, TWD-t, Spartacust, TBBT-t, HIMYM-et, SoA-t, Breaking Bad-et, Arrow-t, Family Guyt stb. és azért ezek mellett mindenkinek megvannak még a saját sorozatai, ha éppen ezekből nem is követi nyomon mindegyiket.

Amúgy meg azért írtam, h kb. mindenki, h Te legyél a kivétel :P
Stalkyard írta:Mondjuk magamat ismerve ebben van valami. :mrgreen: Bár a 15-20 talán kicsit túlzás, oda már kajak napirend kéne, hogy mikor mit nézzek. :D
Pont ezt mondom, h az nem azt jelenti, h ennyit párhuzamosan nézel. Pl. Dexter, Homeland lemegy ősszel, akkor tudsz a helyükre újítani valami jó midseason sorozatot (Spartacus, Game of Thrones), aztán ha az is lement, akkor nyáron is tudsz nézni valamit. Meg ha éppen mondjuk a Walking Dead elmegy egy hónap szünetre, akkor le lehet darálni valami rövidebbet.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.19. 20:28:38

sjd írta: Nyugi, nem telik bele 1-2 év, és te is 15-20at fogsz nézni egyszerre, mint itt kb. mindenki :wink:
Mondjuk magamat ismerve ebben van valami. :mrgreen: Bár a 15-20 talán kicsit túlzás, oda már kajak napirend kéne, hogy mikor mit nézzek. :D

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
messideco
Presidente del Barça

2013.02.19. 20:15:28

15-20, nekem pl. a tízet alulról súrolja, szerintem túloztál, sjd :wink:
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.19. 20:11:27

CsacsMate írta:Egyébként a Spartacus-t hova tették át? Mert eddig ha jól rémlett vasárnap ment, de most ugye ott már a TWD megy.
Na most ebben a mondatban kb. semmi helyes info nincs :D
A Spartacus szombaton megy, a TWD hétfőn (péntek-vasárnap, ha helyi időszámítást szeretnél), de eleve nem is ugyanaz a csatorna :D
Ráadásul nem tették át sehova, most szombaton nem volt rész, jövő héten már lesz újra
Stalkyard írta: Egyébként ti általában egyszerre csak egy sorozatot néztek jobbára, vagy többet is? Mert én maximum kettőt tudnék elképzelni, amit folyamatosan nézek egyszerre, többet nem nagyon. Ha túl sokat nézel ,szerintem elveszne a varázsa, egyikre sem tudnék kellő figyelmet fordítani, úgy meg nem sok értelme lenne. Nektek mi a tapasztalatotok? :)
Ó, mintha 4-5 évvel ezelőtti önmagam hallanám :D
Nyugi, nem telik bele 1-2 év, és te is 15-20at fogsz nézni egyszerre, mint itt kb. mindenki :wink:
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.19. 20:05:16

ozsimiki írta: Mindenképp eredetiben nézd ezt. Egyrészről azért mert akkor végigtolhatod az eddig leadott 5 és fél évadot, másrészről itt tényleg csak rosszabb lehet a szinkron. (bár én nézek,néztem sok sorozatot szinkronnal és tetszett (Jóbarátok,House),de itt eredetiben lesd!

+fel ne add az első rész után, brutális nagy sorozat, majd véleményezd közben :wink:
Igen, én nagy szinkron párti vagyok úgy általában, de sorozatoknál inkább az eredeti nyelvet favorizálom, mivel nagyon el tud cseszni karaktereket egy-egy rossz szinkronhang, és utána elég rossz úgy nézni több részen ( évadon ) keresztül. Walking Dead-et pl. el se tudnám képzelni szinkronosan.

És valószínűleg szükség is lesz rá, hogy meg legyen mind az 5 évad azonnal, ha rákattanok. :mrgreen: Napi 3-4 rész meglesz. :lol:

Egyértelmű, hogy nem adom fel, amúgy sem szokásom egy-két rész után végleges következtetéseket levonni, csak ha nagyon nem jön be a sorozat. De ahogy olvasgatom a tartalmat és a véleményeket, itt ez nem igazán fog megtörténni. :D Véleményekre pedig számíthattok! :mrgreen:

Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.02.19. 19:35:01

mes írta: Hol nezed feliratosan, dobj egy linket pls. Elso 13 reszt 2 delutan megneztem :D
itt tudsz találni linket hozzá:
http://onlinefilmletoltes.eu/online-fil ... ratos-2012
Kép

Titi - The Legend!
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.02.19. 19:21:39

Stalkyard írta:
CsacsMate írta:Isten mentsen meg mindenkit a tv-től!
Nem úgy gondoltam, hogy a tv-ben futó, vagyis ott futnak, de általában külföldi csatornákon. (Kivétel a Trónok Harca)
Mi is letöltjük őket általában. Vasárnap leadják, hétfőn letölthető. :)
Jaa értem. :lol: Mindegy, a lényegen nem változtat. :)

Egyébként úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom a Breaking Bad-del, annyi kérdésem lenne, hogy szinkronosan ajánljátok, vagy eredeti nyelven? Bár van elképzelésem. :)
Mindenképp eredetiben nézd ezt. Egyrészről azért mert akkor végigtolhatod az eddig leadott 5 és fél évadot, másrészről itt tényleg csak rosszabb lehet a szinkron. (bár én nézek,néztem sok sorozatot szinkronnal és tetszett (Jóbarátok,House),de itt eredetiben lesd!

+fel ne add az első rész után, brutális nagy sorozat, majd véleményezd közben :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
messideco
Presidente del Barça

2013.02.19. 19:19:50

Na, Downtown Abbeyből megnéztem a pilotot, nem fogom folytatni. Hozzáfogok a Six feet underhez :) Lui mellett nézi még valaki?
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.19. 19:17:54

CsacsMate írta:Isten mentsen meg mindenkit a tv-től!
Nem úgy gondoltam, hogy a tv-ben futó, vagyis ott futnak, de általában külföldi csatornákon. (Kivétel a Trónok Harca)
Jaa értem. :lol: Mindegy, a lényegen nem változtat. :)

Egyébként úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom a Breaking Bad-del, annyi kérdésem lenne, hogy szinkronosan ajánljátok, vagy eredeti nyelven? Bár van elképzelésem. :)

CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.02.19. 18:54:59

Isten mentsen meg mindenkit a tv-től!

Egyébként a Spartacus-t hova tették át? Mert eddig ha jól rémlett vasárnap ment, de most ugye ott már a TWD megy.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.19. 18:48:24

CsacsMate írta:
Szerintem ez a max. kettő így hülyeség. Ha olyan sorozatot nézel, ami még fut, és nem zártak le, akkor lehet több is. Nekem például 4-5 van. Bőven elférnek egymás mellett, hiszen amíg az egyiknek befejeződik az évada, addig a másik elindul. Így sosem maradok sorozat nélkül.
Persze, ha egy befejezett sorozatot, vagy már látottat támadna kedvem megnézni, akkor arra az egyre koncentrálok. Meg egyébként is, ha tudod, hogy megvannak a részek, mi a fene vinne rá, hogy mást nézz? Nem bírná ki az ember. :D
Hát nem tudom, igazából ha nagyon ráfekszek egy vagy két sorozatra, akkor nem is nagyon tudnék többet nézni, mert általában annyira beszippantanak, hogy addig képtelen vagyok mást nézni, amíg kicsit is érdekel az adott sorozat.
Egyébként az egyszerre futó sorozatoknál az is jó, hogy mindig másnap jönnek ki, így jut a hét mindegyik részére.
Ezt adom, és biztosan így van, de eddig jobbára soha sem néztem TV-ben sorozatokat, nem is nagyon vagyok képben a témában, csak amiről sok jó véleményt hallok, azokkal általában teszek egy próbát. És mivel ez mindig pár évvel a sorozat kezdése után történik, soha sem TV-ben nézem, hanem letöltve. Így pedig, ahogy mondtam, nem nagyon fordul másfelé a figyelmem, amíg nem végzek ( így vagy úgy) az aktuálissal.
Szerk.: Én nem mondtam, hogy az évad rossz, csak az utóbbi két rész kicsit erős váltás volt az eddigi pörgős eseményekhez képest. Persze kell egy kis lelkizés is, de ha a következőben is ez lesz, akkor elment a sorozat egy rossz irányba.
Nekem a második évadban is kifejezetten tetszettek a kicsit lelkizősebb részek. Valószínűleg ott is már időhúzásnak szánták őket, de ennek ellenére szerencséjük volt, mert bejött. :D De abban egyetértek, hogy huzamosabb ideig valóban nem túlzottan jó.

CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.02.19. 18:48:06

soadroli írta:
CsacsMate írta:viszont a harmadik most kicsit langyi...
Szerintem ez a legjobb évad, minden részben volt valami epic :D
Az évaddal nincs gondom, de ha elindulnak ezen a vonalon, akkor nem lesz szimpatikus.
Sajnos a Supernatural is itt kötött ki. Persze van egy egész története egy-egy évadnak, de már csak húzzák-vonják...
soadroli
Llegenda del Barça

2013.02.19. 18:32:57

CsacsMate írta:viszont a harmadik most kicsit langyi...
Szerintem ez a legjobb évad, minden részben volt valami epic :D
Kép
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.02.19. 18:30:03

Stalkyard írta:
messideco írta:
Az Arrow meg egyre érdektelenebb számomra, három résszel el vagyok maradva, de nem motivál, hogy nézzem...
Az Arrow szerintem botrányosan gyenge. Látványosság nulla, akciók nulla, színészi játék nulla.
A Breaking Bad-del kacérkodom most, hogy el kellene kezdeni, mert kéne valami a TWD mellé, ami leköti a figyelmem. Meg eddig mindenki csak dicsérte, szóval esélyes, hogy belekezdek valamikor.

Egyébként ti általában egyszerre csak egy sorozatot néztek jobbára, vagy többet is? Mert én maximum kettőt tudnék elképzelni, amit folyamatosan nézek egyszerre, többet nem nagyon. Ha túl sokat nézel ,szerintem elveszne a varázsa, egyikre sem tudnék kellő figyelmet fordítani, úgy meg nem sok értelme lenne. Nektek mi a tapasztalatotok?
Szerintem ez a max. kettő így hülyeség. Ha olyan sorozatot nézel, ami még fut, és nem zártak le, akkor lehet több is. Nekem például 4-5 van. Bőven elférnek egymás mellett, hiszen amíg az egyiknek befejeződik az évada, addig a másik elindul. Így sosem maradok sorozat nélkül.
Persze, ha egy befejezett sorozatot, vagy már látottat támadna kedvem megnézni, akkor arra az egyre koncentrálok. Meg egyébként is, ha tudod, hogy megvannak a részek, mi a fene vinne rá, hogy mást nézz? Nem bírná ki az ember. :D

Egyébként az egyszerre futó sorozatoknál az is jó, hogy mindig másnap jönnek ki, így jut a hét mindegyik részére.

Szerk.: Én nem mondtam, hogy az évad rossz, csak az utóbbi két rész kicsit erős váltás volt az eddigi pörgős eseményekhez képest. Persze kell egy kis lelkizés is, de ha a következőben is ez lesz, akkor elment a sorozat egy rossz irányba.
Válasz küldése