Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szeretem mikor egyetértünk.sjd írta:Zseniális film, a világ legjobb romantikus vígjátéka.Rinku írta: Most néztem ajánlásban az 500 nap nyár című filmet és a Lesz ez még így se!-t, valaki látta már pket? Benyomások róluk?
Nincs mit, egy földimnek bármitRinku írta:Superbad, tényleg...El is felejtettem már így hirtelen, de jó hogy eszembe juttattad!
Zseniális film, a világ legjobb romantikus vígjátéka.Rinku írta: Most néztem ajánlásban az 500 nap nyár című filmet és a Lesz ez még így se!-t, valaki látta már pket? Benyomások róluk?
Tudom, csak én meg nehezen adom felREMY írta: VEB csak szinkronnal néz filmet
Igazából ez pont 1 másodperccel több, mint amit szánni akarok rá, de meg sem fordult a fejemben a dolog, amíg nem lett nyilvánvaló, h ez ekkora probléma. (Amúgy most valamelyikőtök csekkolhatná, h jó lett-e)REMY írta:Amúgy emlékszem, hogy régebben beszéltünk arról, hogy te máshogy teszed be a képeket a cikkbe. Linkeled vagy nem tudom, de miért?1 sec, hogy feltöltöd, és akkor az biztos látszódni fog.
VEB csak szinkronnal néz filmetsjd írta:Én komolyan mondom egyszer megkeresem és egy baltával feldarabolom, aki kitalálta ezt a blog.hu-t. Ugyanis nekem (ill. az aktuális szerzőnek) mindig tökéletesen látszik a kép, szal fogalmam sincs arról, ha nem jó.visca el barca írta: (képet tőcsd fel, mer nem látszik, sok réginél sem
)
(amúgy ha nem akarsz várni a szinkronra, már szedhető a film)
Én komolyan mondom egyszer megkeresem és egy baltával feldarabolom, aki kitalálta ezt a blog.hu-t. Ugyanis nekem (ill. az aktuális szerzőnek) mindig tökéletesen látszik a kép, szal fogalmam sincs arról, ha nem jó.visca el barca írta: (képet tőcsd fel, mer nem látszik, sok réginél sem
)
Detto. Mostanában vagy sorozat nézek vagy semmit.visca el barca írta:
én azert nem irogatok mert nem filmezek. mult héten pénteken néztem meg az öt legendát (közepes, annyira nem volt hu de jo), meg ma este a nyolc tanut. régen láttam már, emlékeztem h jo film. aki pörgős, nem hagyományos akciora vágyik annak nagyon ajanlott.
(képet tőcsd fel, mer nem látsziksjd írta:Side Effects
Bitang jó film, azoknak mindenképpen ajánlom, akik szeretik az ódszkúl krimiket/thrillereket (csak ez ezerszer jobb, mint egy ilyen Magénbeszélgetés), sztem egy baromi hangulatos, jól felépített dráma, remek színészekkel. (Csak ne lenne annyira sablonos néha)
Kritika
Amúgy nagyon kihalt a topik, már klikkesedni sem járunk ide, beütött a vizsgaidőszak, v mi?
A képregény még durvább, úgyhogy...Stalkyard írta: Maga a film nem volt rossz, de néha kissé túl elvontnak éreztem.
Ha jól tudom a szintén Frank Miller által jegyzett Year One és a The Dark Knight című képregények folytatása.lui1698 írta:Batman the Dark Knight Returns
Nem volt rossz, igazából nekem annyi a kérdésem, hogy ennek van valami előzménye? Mert egy csomó utalás volt benne, de nincs kedvem kideríteni, hogy a kismillió mese közül melyik az igazi...
Nem, ő egy komoly film, viszont bármennyire is komolytalan hozzászólást fűzött hozzá Lui padre, sajnos igazmessideco írta:De valamilyen paródia akar lenni?
Phoenix koma miatt néztem meg, de nekem annyira nem tetszett, asszem' 6-ost kapottmessideco írta:A falu c. film akkora nagy hűlyeség, mint amekkorának húsz perc után tűnik?