új Pacific Rim trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=hxnQi1qAvdM
Ez valami brutálisan király lesz, mondjuk sok rész nem volt benne, ami ne lett volna CGI, de bakker, most mit lehet mondani arra, amikor egy robot pofánvág egy bazi nagy űrlényt egy teherhajóval?
lui1698 írta:
Az őrzők legendája
Kérlek, nagyon kérlek, mondd, h ezt nem szinkronosan nézted!
Stalkyard írta:Amit azért nem értek kicsit, mert az eddigi Marvel filmek nem ezt a hangsúlyt ütötték meg szvsz. Jó, a Marvel mindig is könnyedebb volt, ahogy a filmek is, de ennyire nem estek át a túloldalra.
(Ezt már párszor leírtam, de) sztem a Marvel mindig is túlságosan komolyan vette magát, ebből születtek az olyan pátoszos, hatásvadász módon középszerű filmek, amelyek aztán egy bizonyos életkor felett élvezhetetlenek voltak. Persze lehetne bőven komolyan vehető képregényfilmeket is készíteni (TDK, Watchmen, Man of Steel?), de sztem a Marvel eddigi elképzelései erre teljesen alkalmatlanok voltak, úgyhogy sokkal jobban jött ki, hogy a ló ezen oldalára estek. Én örülök neki, h Whedonnal egy ilyen irányba indultak most el.
Any Given Sunday
Nagyjából érthető, hogy azóta is ez minden sportfilm alapja, minden tipikus elem feltűnik benne, ami az ilyen alkotásokban szokásos. Alapvetően jó is volt ez, a meccsek is izgalmasan össze voltak rakva. Ami nekem hiányzott, hogy a karaktereket nem igazán sikerült kidomborítani, ill. h mit is akartak kezdeni velük, a végén csak kapkodtam a fejem, hogy ezek mennyi mindent megtanultak egymástól, csak mi semmit nem láttunk ebből. Stone-nak pedig még mindig le kéne állnia a szerekről, mert hihetetlen nagy baromságként jön le, amikor össze-vissza bevág ilyen ál-szimbolikus képeket a jelentekbe.
7,5/10