Azám!! Ha nem jöttök Szandi néni személyesen megy értetek,és vele a pokol érkezikSzandi írta:Na neszivass. Jöttök és kész. Amúgyis VT nélküled nem mer szal...

Azám!! Ha nem jöttök Szandi néni személyesen megy értetek,és vele a pokol érkezikSzandi írta:Na neszivass. Jöttök és kész. Amúgyis VT nélküled nem mer szal...
Felőlem hívhatjuk Dawe-et vagy ronaldinho9888888888888-at isSzandi írta: Jóvan ne égess már tovább![]()
![]()
Egyelőre örüljünk, ha ez összejön. Több ezren vannak regelve és még huszan se vagyunk eddig.
Ööö..Voltak ötletek de még nem öntötte senki formába..Ami biztos Grecki ugyanazokkal tölti a Szilvesztert évek óta,és ehez ragaszkodik! De hátha meg lehet győznibarca99 írta:Szilveszter? Lesz végül közös eurobarcás szilveszter?Csak mert az is időben kellene, legalább szólni, hogy lesz, hogy akkor ne keressünk más programot.
Jóvan ne égess már továbbZozzy 5 írta:Tegnap msn-en még csüt. voltSzandi írta:Szandi szerint az péntekre esik.Na mind1, ha péntek, az csak jobb.
Szerintem a Szilvesztert mindenki külön baráti körrel tölti...barca99 írta:Szilveszter? Lesz végül közös eurobarcás szilveszter?Csak mert az is időben kellene, legalább szólni, hogy lesz, hogy akkor ne keressünk más programot.
Pedig már nagyon érik egy találkozás Veled, legalábbis kénegrecki írta:Én nem hiszem, hogy fogok tudni menni, viszont. (Az időpont eléggé ramaty.)
Grecki,valahogy mindig kihúzza magát a társasági eseményekről..Póker,Szilveszter,meccsnézés..Mi van itt a háttérbennnn?Saviola írta:Szégyeld magad..ha 21.-én lesz,gyere fel velem Szekiről..grecki írta:Én nem hiszem, hogy fogok tudni menni, viszont. (Az időpont eléggé ramaty.)
Nos, a meccsnézés helyszínéhez érdemben nem tudok hozzászólni. Viszont egyet meg tudok ígérni: tőlem fanyalgást, rossz megjegyzést, kummogást nem fogsz hallani. Én tisztellek, és becsüllek érte, hogy időt, fáradtságot nem sajnálva dologzol a találkozó sikerén. Köszönet és hála Neked ezért.Tim írta:Itt egy másik hely ezt Szandi javasolta,akit megbíztam a szervezéssel,de egy ravasz csellel visszatolta rám![]()
Szikla Jó lenne ha minnél többen nyilatkoznátok melyik lenne szimpi,melyik nem hogy ne fanyalgás legyen a vége! Grecki tippjét is lecsekkolom,hátha az lesz a befutó
![]()
Illetve ha valaki tud még ilyen helyről az szóljon!