2. b99 (az Eurobarca megértett zsenije / idézet Tőlem

...vagy a két lábam, vagy négykézláb, vagy az autó. Bár az egy kicsit drágább mulatság lenne, meg aztán Pesten még életemben nem vezettem.Saviola írta:Maradt a repülő..vagy a lovaskocsi..![]()
Azt hittem nem engedsz be az új kocsidbaantiimperialista írta: Engem meg se kérdeztek, hogy megyek-e?![]()
Jól van, megleszek nélkületek is az úton(Persze csak akkor, ha 21-én lesz a meccs, amúgy nemigen megyek.)
na eez odab.szTim írta:Mr.Sör
Mondjuk ez igazbarca99 írta:Jah, mert csak akkor jössz fórumra, ha vmi van a válogatottal, vagy Németh kettőt lő a tarcsiban.![]()
Még jóhogy jössz..ez nem kérdés..rég vágták a fejemhez,hogy egy önző g.ci vagyok,s rég ittunk gyömbért.antiimperialista írta:Engem meg se kérdeztek, hogy megyek-e?![]()
Jól van, megleszek nélkületek is az úton(Persze csak akkor, ha 21-én lesz a meccs, amúgy nemigen megyek.)
Engem meg se kérdeztek, hogy megyek-e?Zozzy 5 írta:Laci, ha jössz, akkor mehetnénk együtt...Oda-vissza jegy 3000 HUF körül van.
Szerintem átlagosak az árak,nem beszélve arról hogy a Champs fel sem tünteti az árait a honlaponSaviola írta:Jó ez is,de gondolom nem olcsó,tehát Tim fizet..
Primera Division menü:Tim írta:másikatSzandi írta:Megnézted Tim azt a helyet? Benyomások?
U.I:Neked nem kell a Péterfy Bori lemez?
Még nem,de holnap ott sétálok el mellette.Mondjuk ahányszor elmentem arrafelé vendéget nem láttam...Viszont találtam egymásikat,vélemény?Szandi írta:Megnézted Tim azt a helyet? Benyomások?
Sztem nem furcsa, most gondolj bele, hogy ilyenkor kevés, de egész évben fenntartani egy ilyet azért nem túl olcsó, néha, amikor megtelik vendéggel BL-re, vagy 1-2 más rangadóra, akkor jó (VB EB szintén), de amúgy nem lehet túl nagy forgalom.Tim írta:de azért furcsa hogy nincsenek meccsnéző "helyek" csak ez a kettő
Tim írta:Viszont!Szandi írta:Tim. P.Ü.
Ismerős mi?Hát meg ne haragudj La Pulga,de ez a lustaság iskolapéldája volt Laughing Laughing
Még jó hogy nem mást írtam,akkor pötyöghettél volna még Laughing Wink
Viszont!Szandi írta:Tim. P.Ü.