Megint!

Egyenlőre én is a Champs felé hajlok inkább,bár más okokból...Szandi írta:Tim, sztem a Champs jobb lenne. Kokót nem bírom.
Azért annyira nem biztos, úgyhogy szerintem ne ehez szervezkedjen a tali. Sajnos sokáig várnak az időpont bejelentésével, de valószínű, hogy 1 héten belül megfog történni.Szandi írta:Los szerint 21.-én lesz a meccs, reménykedjünk. Ennek fényében ki mit mond?
Ha meg nem akkor, Loson verjük le. Ennyi.![]()
Akkor, készülj!Zozzy 5 írta:Muterom nem 'mit is' ? le az a lényeg...Mondom neki majd lehet karácsony előtt 3 nappal felmegyek Pestre...Már vártam a szokásos szöveget, hogy gondolod stb, erre: jó. Ezt már szeretem
Laci, ha jössz, akkor mehetnénk együtt...Oda-vissza jegy 3000 HUF körül van.
Van egy ide illő közmondás a bagolyról,meg a verébről..Talán hallottad is márOrdog írta:Ki?? A Tim??? Áááááááááá, a Tim nem iszik ilyesmiket, hol élsz te VT??varga tamás írta:valami szesztartalmút, ha fogyasztasz olyant.
99%, hogy nem tudok menni...Szandi írta:Los szerint 21.-én lesz a meccs, reménykedjünk. Ennek fényében ki mit mond?
Tim!Tim írta:Oké akkor Zozzy mester(ha jön remélhetőleg),és Tamás .Foglalás visszaigazolva
Szandi! Ha úgy alakul igen,de ha nem?!
Ha ennyire reklámozod magad, akkor vedd úgy, hogy kitúrtalak az ágyadbólTim írta:Mint már említettem nálam van két kiadó hely,ha minden kötél szakad akkor három..Még felveszek foglalásokat,számlával is akár,csekket is elfogadok![]()
Nos, Tim!Tim írta:Mint már említettem nálam van két kiadó hely,ha minden kötél szakad akkor három..Még felveszek foglalásokat,számlával is akár,csekket is elfogadok![]()
Ha szerencséd van...Ha nem úgy járhatnál, mint szerencsétlen Krojf Koma, vagy még rosszabbul...varga tamás írta:A Nyugati váróterméből meg lehet, hogy begyűjtenének.
Nem kötöttél belém. Viszont tegnap írtam Neked egy pü-t, amire még nem kaptam választ.Szandi írta:Nem akarok beléd kötni, távol álljon tőlem Tamás, de miért Bálinttól függ, hogy jössz-e?