Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sharkinho írta:1, Krojf (asszem beírhatom)
2, Tim
3, Szandi
4, Medvedisznóember
5, Ördög
6, Boixos ( bocs, hogy megelőlegeztem)
7, LP
8, Kralo
9, LP osztálytársa,ha minden igaz
10, Saviola
11, Badi
12, Shark ( ha az időpont jó lesz )
13. Varga Tamás (ha Bálint is jön, és el tudtok viselni, és a földön valakinél alhatok pár órát reggelig)
Kralo írta:Ki az a medvedisznóember 4-es sorszámmal?
Tim írta:Majd elkülönítünk,és összezárunk Rivaldo11-elBadi írta:fú de jó vagy
én is jönnék, bár nem 100, egy Barca-madrid alatt nem vagyok civilizált emberi lény![]()
persze, hogy gyújtottam! egyébként 20 éves forma lehettem és egy kicsit tartottam is tőle, mert anno jó sok urban legend terjengett róla. -így két pohárral ittam, igazából semmi extrát nem éreztem. (meg akkor egyébként is kőkemény edzésben voltam).Tim írta:És hogy, meggyújtottad a cukron,vagy csak vízzel keverted? Találkoztál a zöld tündérrel?Vito írta:Tim írta:Egyébként ivott már valaki abszintot?
de
És hogy, meggyújtottad a cukron,vagy csak vízzel keverted? Találkoztál a zöld tündérrel?Vito írta:Tim írta:Egyébként ivott már valaki abszintot?
de
Majd elkülönítünk,és összezárunk Rivaldo11-elBadi írta:fú de jó vagy
én is jönnék, bár nem 100, egy Barca-madrid alatt nem vagyok civilizált emberi lény
Bálint, igazad van! Rosszul emlékeztem.Sharkinho írta:OFF: az abszintot, mint szeszes italt, b-vel kell írni
Sokat láttad a feliratot mi?Sharkinho írta:OFF: az abszintot, mint szeszes italt, b-vel kell írni