Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak Veled, nehogy már kimaradjál a jóbulOrdog írta:Meglesz ez oldva! Gyülünk szépen:)
VT Sharkival karöltve lejönnek pöstre, meccs után pedig majd megszállnak Szandinál...
Én is elszállásolhatok itt Újpesten újpesti szurkolókat, alhatnak majd az erkélyen ahol minusz fokok röpködnek. Na valaki? hm?
Csodálkoznék,ha ilyen szíves invitálásra nem jelentkezne senki!Ordog írta:Meglesz ez oldva! Gyülünk szépen:)
VT Sharkival karöltve lejönnek pöstre, meccs után pedig majd megszállnak Szandinál...
Én is elszállásolhatok itt Újpesten újpesti szurkolókat, alhatnak majd az erkélyen ahol minusz fokok röpködnek. Na valaki? hm?
Gyere cica, várlakSzandi írta:Ha nem, lemegyek érte
Lesz beszédtéma. A Falco addigra már 11-1-gyel fog állni.Szandi írta:Jöhettek együtt, addig elmélkedtek a világ nagy dolgairól. Szállás lesz. Azt sztem nem tom bevállalni, hogy nálam, de lesz.
varga tamás írta:Ha a Bálint megy, és tudtok számomra egy szabad helyet, akár a földön is, egy vánkossal és egy takaróval, és elnézitek, hogy absztinens vagyok, akkor meggondolom. Na jó, egy üveg sört esetleg megiszok, de többet nem.
Wááááá, gyerevarga tamás írta:Ha a Bálint megy, és tudtok számomra egy szabad helyet, akár a földön is, egy vánkossal és egy takaróval, és elnézitek, hogy absztinens vagyok, akkor meggondolom. Na jó, egy üveg sört esetleg megiszok, de többet nem.
Majd jönnek együtt...Szandi írta:Sharkinho is Szhelyi, és Ő IS JÖN!
1. Szombathelyről ez elég nehézkesen lenne megoldható, ott kéne aludnom, de mivel rokonaim nem élneka fővárosban, megoldhatatlannak látom.Szandi írta:Sharkinho írta:
Csak ha nálad lesz szállás![]()
Ezen ne múljon.![]()
Vargatamás:
Nem kacérkodsz a gondolattal, h tiszteleted tedd? Örülnénk.demosttéllegkomolyan
Sharkinho írta:
Csak ha nálad lesz szállás![]()
varga tamás írta:Nem kívánok megkeverni senkit, de ha előrehozzák a decemberi utolsó fordulót, akkor azt szerdára teszik, az pedig 19. Ezt olvastam is, és valamelyik közvetítés alatt a riporter is említette, nem is olyan régen.
Mi is megírtuk: http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7010Madridista (10. 15-én) írta:18:52 - A Sport nevű katalán lap értesülése szerint könnyen lehet, hogy a Barcelona-Real Madrid mérkőzést december 21-én, pénteken rendezik, hogy a csapatoknak minél több téli pihenőnapot biztosítsanak.
Sztem nem...Zozzy 5 írta:Egyébként Timnél lesz?
Kluivertinho írta:20% szép, látnivaló dolgok, 80% szemétdob, piszokRivaldo11 írta:Mi a jó abban?Zozzy 5 írta: Miért lakik mindneki Pesten?Mi olyan jó abba? Egy városba kell élni a sok pojácával az rtl-ből meg a korrupt politikusokkal
Európa egyik legszebb városa...csak az.
Pojácák meg mindenhol vannak...
Zozzy 5 írta:Előrehozás esetén talán benne vagyok, más esetben nem. Ha jól gondolkozok, akkor 21-22-e pont egy átlagos hétköznapra esne a téi szünetben, ugyi?
Viszont szülőkkel akkor is dumálni kell még, és valszeg szállás is kéne...