miihii írta:Néhány mondatot azért még reagálok, aztán többet nem igazán érdemel a dolog egyelőre. Nem tudom a postjaimból honnét jön a sértődés, amikor inkább nekem tűnik úgy, h te orroltál meg, amiért elmondtam a véleményem egy jelenségről. Lehet, h neked nem így tűnik, de nekem akkor is kicsit ez az irány jön le abból, ahogy itt megy a véleményformálás alkalmanként.
Pontosan ebből jön le nekem a sértődés, h leírtam, h nézd vissza mondjuk a legutóbbi 10 oldalt, és nagyjából ezzel az elmúlt 1 hónapot is, és mutasd meg miről beszélsz. De Te azért is "jelenség"-et meg "folyamat"-ot gyártasz abból, hogy gyakorlatilag neked nem tetsző stílusban írok egy-két filmről. (Mondjuk ha komolyan annyi jött le a munkásságomból, hogy 2-3 rendező készítsen filmet, a többi meg kuka, akkor értem valamennyire a dolgot)
Ráadásul szerintem kicsit túlzás arra érzékenynek lenni, hogy valaki lehúzza a kedvenc filmemet. Ismét leírom, én is elviseltem azt, amikor én kedvenceim kapták (akár előre is) a savat, cserébe viszont én sem fogtam vissza magam, és ez sztem működött is.
Na mind1, ha zárszót akarsz, akkor én sajnálnám, ha amiatt nem írnál, mert mindig beszólnak, ahányszor említesz egy filmet, én azért továbbra is fogok ide írni, és viselem, amit kapok érte.