Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sharkinho írta:23.-án leszMer ha igen, akkor halott az ügy nekem is...
Hát Európa legszebb városává lehetne tenni! Én ha megtehetném drasztikusan át alakítanám...Rivaldo11 írta:Mi a jó abban?Zozzy 5 írta: Miért lakik mindneki Pesten?Mi olyan jó abba? Egy városba kell élni a sok pojácával az rtl-ből meg a korrupt politikusokkal
Európa egyik legszebb városa...csak az.
Pojácák meg mindenhol vannak...
A közös meccsnézés egyébként remek ötlet, bár ha belegondolok a meccsek közbeni idegállapotomra, a gumiszoba lenne a legmegfelelőbb helyszín.
20% szép, látnivaló dolgok, 80% szemétdob, piszokRivaldo11 írta:Mi a jó abban?Zozzy 5 írta: Miért lakik mindneki Pesten?Mi olyan jó abba? Egy városba kell élni a sok pojácával az rtl-ből meg a korrupt politikusokkal
Európa egyik legszebb városa...csak az.
A közös meccsnézés egyébként remek ötlet, bár ha belegondolok a meccsek közbeni idegállapotomra, a gumiszoba lenne a legmegfelelőbb helyszín.
Te meg mindent komolyan veszelRivaldo11 írta: Európa egyik legszebb városa...csak az.
Tim írta:A belépés valószínű ingyenes egy sörre meg bárkinél jó vagy szerintem..Atesz írta:Szívesen mennék, de anyagilag az az év negatív csúcsa nálam, úgyhogy 99%, hogy ki fog maradni...
Ha más nem én hitelezek egyet!
Mi a jó abban?Zozzy 5 írta: Miért lakik mindneki Pesten?Mi olyan jó abba? Egy városba kell élni a sok pojácával az rtl-ből meg a korrupt politikusokkal
Szandi írta:Oké, akkor először is minél többen írjanak, h jönnének:
1, Krojf (asszem beírhatom)
2, Tim
3, Szandi
4, Ördög
5, Boixos ( bocs, hogy megelőlegeztem)
6. LP - Mint EOWT tag, kutyakötelességem eljönni
A helyszínre tippeket várunk!
A belépés valószínű ingyenes egy sörre meg bárkinél jó vagy szerintem..Atesz írta:Szívesen mennék, de anyagilag az az év negatív csúcsa nálam, úgyhogy 99%, hogy ki fog maradni...
Kéne mindenképpen, de ez a hét biztos nem jó. Kitalálok egy napot, és értesítelek benneteket.Perrero írta:az nem paragrecki írta:Én minden szilveszteremet a gyerekkori baráti társaságommal ünnepelem...
De egy közös rangadó nézésében benne vagyok, csakhát az a december 23-a már nagyon karácsony... Olyankor az ember fia otthon dekkol a családi fészekben...az a kérdés, hogy kinek a családi fészkébe nézzük a meccset
grecki bazmeg, mikor iszunk
Nem hangzik rosszul..retek írta:emberek, nekünk szolnokon van egy elég nagy éttermünk, 40-50 ember férne el szilvesztere! a legközelebbi lakóház 2 km-re van, ughogy ott se rendőr senki nincs, az épülettel szemben a kemionmosó és a mól kút van!nah?
Drigo írta:Hát nekem még mindi gkétséges, de mivel nem akarok az utolsó pillanatig variálni, így inkább azt mondom nem megyek. Zsetonok rendben megérkeztek?Tim írta:Hát sajna úgy néz ki Drigo nem tud jönni,bár mondja ki ő a végső szót! Egyébként erősen gondolkodom egy eurobarca szilveszteren..Vélemény?
Szilveszter: Nem is rossz ötlet, csak:
1.Ennyi ember hol fér el??
2.Barátnő egyéb, gondolom nem nagyon élveznék a focis témákat, bár ha sokan jönnének, akkor maguk közt ellehetnének(mondjuk asszem Zsófim síelni megy szilveszterkor, ha nem megyek Vele, mindenképp benne lennék.)
JöhettekTim írta:Oké,előjegyzésbe vettünk! Esetleg a roadshow felétek is jár majdVictorValdes19 írta:bocs hogy ilyen későn válaszolok de nem tok elmenni a pixába![]()
Még a focira se biztos hogy megyek..
Na mindegy Azért jó szórakozást,Pókerést na meg IVÁST
BÉKE majd máskor remélem eltok eltudok menni....
Oké,előjegyzésbe vettünk! Esetleg a roadshow felétek is jár majdVictorValdes19 írta:bocs hogy ilyen későn válaszolok de nem tok elmenni a pixába![]()
Még a focira se biztos hogy megyek..
Na mindegy Azért jó szórakozást,Pókerést na meg IVÁST
BÉKE majd máskor remélem eltok eltudok menni....