A következő találkozó egy közös meccsnézés lesz a Camp nou-ba

Majd én kattintom a képetMQuCsabi írta:Daffy, azt ugye tudod, hogy lesz egy olyan csoportkép, amin Te két méterrel arrébb állsz![]()
Kőkemény szektás feeling lesz.S.Agüero írta: Majd felveszi mindenki az új pólóját, aztán feszíthetünk benne 1-2 kép erejéig.![]()
Jó ötlet, megörökíthetnénk a szép pillanatokat!Te pedig készülj valami fotoaparat-val, mert tavaly is rajta voltál, mégsem jött össze egy kép sem. Most valahogy lőjünk párat. Ez egyébként másra is vonatkozik: Akinek van valami értellmesebb gépe, jó lenne elhozni, foci közben lehetne pár képet csinálni.
https://www.youtube.com/watch?v=TAResk3H_jYdaffy írta:Akkor te leszel a kapusomzola8787 írta:Akkor meg is van a 2 csapat, daffy ellen mindenkiÉs nyugi daffy, rajtam se lesz barcás cucc (mivel kihíztam mind a 8 mezemet
![]()
)
![]()
Nekem megfelel a felállás. Soha nem tudnám elvégezni a középkezdést,így 0-0 lesz a meccs
Akkor te leszel a kapusomzola8787 írta:Akkor meg is van a 2 csapat, daffy ellen mindenkiÉs nyugi daffy, rajtam se lesz barcás cucc (mivel kihíztam mind a 8 mezemet
![]()
)
...rókáziksíri csendben csak észrevesszük, ha valaki a térdét csapkodva...
Ennyi ember között, azért már el lehet vegyülni, de ha bukfenc lesz a meccs, akkor a síri csendben csak észrevesszük, ha valaki a térdét csapkodva ujjong!daffy írta: 1. nem Barcás cuccban lesz
2. a meccsen inkább a sörnek drukkol,mint a Barcának
3. azért tippmixen megrakja a csapatot,hogy a góloknál örülhessen
Matyikán kívül úgysem ismer fel senkiP.U.Y.O.L. írta: szerk: ha daffy jön én nem megyek!(csak vicc)
Talán a vonatról látni foglak, azért biztos ami tuti, legyen nálad egy lufi és egész úton lógasd ki az ablakon...S.Agüero írta:Berényből megyek, szóval lehet, egy busszal megyünk fel.Asszem, Maglód felé szokott menni a buszom Pestre.
https://www.youtube.com/watch?v=-uXRsUutBT8S.Agüero írta: Én Berényből megyek, szóval lehet egy busszal megyünk fel.Asszem Maglód felé szokott menni a buszom Pestre.
Én Berényből megyek, szóval lehet, egy busszal megyünk fel.Kóka-Sülysáp-Gyömrő vagy valami ilyesmi környékről megy valaki?
Persze, csak viccből mondtam vidéket és igen nagyon jó csajok vannak errefelé, csak sajnos már nem lehet megállapítani, hogy ki után büntetnének, vagy ki után nemMQuCsabi írta:Bennem már ez is felvetődött. Én nagyon szívesen elmennék sok helyre, ha van befogadás egy éjszakára. (milyenek ott a jányok?Most nézem, hogy a bérleti díj óránként 10 rugó. Inkább gyertek le Tiszalúcra, 2-3 órára elkérem a termet "ingyért":D:D
)
Egyébként talán Budapest van közel, meg több hely van, nyilván ezért van itt, de nagyobb városba azért lehet szervezni felőlem. Amit megspórolunk a pályán, úgyis elmegy a vonatjegyre vagy a benyára.
Nem, mert félek, hogy Matyi bebőrözne.soadroli írta:Te leszel a sztárvendégPCsabi írta: És én még fel sem írtam magam![]()
Focizol is?
Te leszel a sztárvendégPCsabi írta: És én még fel sem írtam magam![]()
És én még fel sem írtam magamsoadroli írta:te jó ég, mennyien leszünk
Ment a válasz!S.Agüero írta:
PezZy, ment egy pü!