Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Hát igen, ez a baj ezzel a február végi időponttal, ugyanis március végétől már naponta mennek járatok Bp-Barcelona között. Úgyhogy akkor már ki lehet fogni egy szombat-vasárnap vagy vasárnap-hétfői repülést. És akkor a szálláson is lehet spórolni, meg ugye az ottani költés is kevesebb (metró, kaja). Mi mikor egy napra megyünk, akkor a kaját mindig itthonról visszük. Rántott hús meg fasírt, max ott veszünk kenyeret vagy zsemlét és adjad nekiBéci77 írta:Én is sokat agyaltam az időpontokkal, nehéz így, hogy kb. 30 nappal előtte van fix időpontja a meccsnek, de akkor meg már drága a repülőjegy. Így aztán pénteken megyünk reggel Wizzair-el és hétfőn jövünk velük haza. Így tuti nem maradunk le a meccsről-hacsak el nem teszik másik hétre, de ezt nem hiszem.
A szállás Ramblas by Pillow.

S.Agüero írta:Bárcsak ilyen ajándékot kapnék majd ballagásra.csababarca írta:Én simán megkockáztatnám, nem vagyok szívbajos. CSak hugomat is vinnem kell, neki szól ez igazából ballagásra+szülinapra, aztán őt nem biztos hogy szüleink kiengedik jegy nélkül,beszélhetek én bármit nekik![]()
de köszi a beszámolót:)![]()
Én kétszer voltam kint meccsen, egyszer a Sevilla, egyszer pedig pont a Valencia ellen és egyszer sem vettem jegyet!! Hogy fokozzam először 4-en aztán 5-en mentünk ki. Ráadásul a Sevilla tavaly 1-2 ponttal volt lemaradva a barcától a harmadik helyen. Teljesen felesleges parázni, mi a meccs napján elmentünk egy stadion túrára és akkor vettük meg. Több száz jegy volt még és így kaptunk is négy majd öt jegyet egymás mellé.csababarca írta:Én simán megkockáztatnám, nem vagyok szívbajos. CSak hugomat is vinnem kell, neki szól ez igazából ballagásra+szülinapra, aztán őt nem biztos hogy szüleink kiengedik jegy nélkül,beszélhetek én bármit nekik![]()
de köszi a beszámolót:)
Bárcsak ilyen ajándékot kapnék majd ballagásra.csababarca írta:Én simán megkockáztatnám, nem vagyok szívbajos. CSak hugomat is vinnem kell, neki szól ez igazából ballagásra+szülinapra, aztán őt nem biztos hogy szüleink kiengedik jegy nélkül,beszélhetek én bármit nekik![]()
de köszi a beszámolót:)
Erről mesélek egy sztoritcsababarca írta:Köszi a válaszokat.
Akkor lehet jó lesz ez a rövid oldali megoldás,amiről linkeltél képet az simán jó.
Egyébként érdemes megvenni előre,vagy Valencia ellen simán kapok kint is aznap jegyet?
Lehet azért inkább bebiztosítanám magam,vagy nem tudom...nehéz:D

Mi a Roma elleni BL meccsen voltunk. Első félidőben a Roma kapu mögött ültünk (utolsó előtti szinten fent), és mivel 72 ezren voltak a stadionban, félidőben gondoltunk egyet, és egy szinttel lejjebb ültünk a szemközti oldaloncsababarca írta:Nézegetem a tavaszi Valencia elleni meccset, de ide mindig ilyen piszok drágák a belépők?
Hosszú oldalt néztem, de fel a fenébe is 85 euró. Tudom stadion,és látni mindent, de ha már végre rászánom magam, akkor jobb helyen ülnék, mondjuk a második karéjban. oda 110ről indul.
Kint is ennyi,vagy van különbség?
Semmi különbség nincs. Hogy is lenne, hiszen (gondolom) a hivatalos oldalt nézedcsababarca írta:Nézegetem a tavaszi Valencia elleni meccset, de ide mindig ilyen piszok drágák a belépők?
Hosszú oldalt néztem, de fel a fenébe is 85 euró. Tudom stadion,és látni mindent, de ha már végre rászánom magam, akkor jobb helyen ülnék, mondjuk a második karéjban. oda 110ről indul.
Kint is ennyi,vagy van különbség?

Rajmó írta:Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy májusban megyünk Barcelonába, megnézzük az Espanyol elleni városi derbit.![]()
Tudnátok esetleg valami jó, bevált szállást mondani, ami nektek tetszett és nem volt brutálisan drága?
Bármiféle tippet szívesen fogadok, akár a meccsel kapcsolatban is, mivel sose voltam még Barca meccsen![]()
Köszönöm előre is a válaszotokat!
Residencia Universitaria Torre Girona. Én aludtam ott kétszer is, tulajdonképpen egyetemi szállás, ösztöndíjasok is laknak ott részben, a szobákban van kis konyhasarok is, tiszta, jó hely. Előnye: olcsó általában, kb. 50€/szoba elég sok dátumra ami Barcelonában sajnos olcsónak számít és ebben benne van a reggeli is. Stadionhoz közel van, 15 perc gyalog, meccs után csak haza kell sétálni.Rajmó írta:Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy májusban megyünk Barcelonába, megnézzük az Espanyol elleni városi derbit.![]()
Tudnátok esetleg valami jó, bevált szállást mondani, ami nektek tetszett és nem volt brutálisan drága?
Bármiféle tippet szívesen fogadok, akár a meccsel kapcsolatban is, mivel sose voltam még Barca meccsen![]()
Köszönöm előre is a válaszotokat!
jozsoka írta:Sziasztok! Ha ticketmasteren keresztül veszek jegyet ugyanúgy elküldik emailbe a jegyet és le lehet tölteni az oldalukról?
Igen jó idő van. Épp most vagyok kint Barcelonában. Pulóvert nem is hoztam magammal. Jelenleg napközben 17-20 fok van. Csak a meccs vége felé kellett felvennem a bőrcsekit.geridoss írta: 4) November közepe - vége felé még jó idő van kint? Mert most látom, hogy pl. a mai meccsen rövid ujjú pólóban vannak a szurkolók![]()
Én nyáron voltam kint egy hetet, a Gamper kupa idején. T-10 a tömbjegy neve, ami 10 euro és annyiszor húzod le, ahányan utazni szeretnétek.MQuCsabi írta:) 5. 10 alkalmas tömbjegy van, amivel csak 1 ember utazhat tudomásom szerint. ugxyan igy mukodik, mint itt, csak egy bérletszerű kártyán van a tiz alkalom. Lehuzogatod, majd, ha elfogy, már nem enged át a metron a kapun. Buszon, villamoson végeredményben ott is tudsz lógni, ha nagyon akarsz, csak egyszer kapnak el, az nagyon drága lesz

A Sagrada Familiahiába templom annyira más mint az átlag, hogy érdemes megnézni már ha nincs kilóméteres sor a bejáratnál. A Güell Parkot is érdemes megnézni. Meg Gaudihoz köthető épületek azok amiket érdemes megnézni. Ramblán is érdemes végigmenni.2) Mit érdemes megnézni a városban? (Templomok és múzeumok annyira nem érdekelnek)
A tenger miatt sokkal jobb, ha jól tudom télen sincs nagyon 8 fok alatt a hőmérséklet szóval pulcsi meg egy vékonyabb dzseki megteszi.4) November közepe - vége felé még jó idő van kint? Mert most látom, hogy pl. a mai meccsen rövid ujjú pólóban vannak a szurkolók