Battlestar Galactica? mégjóhogylui1698 írta:Ha más sci-fi sorozat, nézegettem a Csillagközi rombolót, érdemes elkezdeni?

Van eleje és szépen lezárták az egészet is. A pilot -al kezdj mindenképpen, h képben legyél

plusz van egy film is a Razor, ami az ellenség szemszögéből nézhetjük a dolgokat. Azt hiszem hogy 3. és 4. évad között játszódik, nem tudom, utána kell nézni.
szerk:
MESSIDECOOOOOO!!
találtam jó kis oldalt, ahol bal oldalt van a lista a sorozatokról, és külön-külön leírják h miről szól röviden:
http://nezzsorozatokat.info/?s=75
Kapásból találtam is egyet:
4400
A rejtélyesen eltűnt emberek egyszercsak ugyanolyan rejtélyes körülmények közt visszatérnek. Van közöttük, aki múlt században, néhány évtizede vagy csak nemrégiben veszett el. Egyik áldozat sem öregedett, és nem emlékeznek arra, mi történt velük, míg odavoltak. A kormány ügynökei nyomoznak ügyükben, miközben igyekeznek beilleszkedni a mostani világukba.
American Horror Story
Az FX új horror sorozatában létezik egy ház, ami önálló életet él. Nem mai darab, hanem a 20-as években építették, de múltja már több család életét tette tönkre.
Megismerjük a Harmon családot, hátterüket és azt is megtudjuk, miért hagyják a hátuk mögött a múltjukat. Új házba költöznek és megpróbálnak új életet kezdeni. Itt szólnak majd közbe a ház és a különös szomszédok, sőt az új tulajok kapnak egy önkéntes takarítónőt is, akiről később kiderül, a ház egy örök darabja.
továbbá:
A mentalista
A Kapu