Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Deus
Boixos Nois

2012.12.13. 21:18:10

lui1698 írta:Ha más sci-fi sorozat, nézegettem a Csillagközi rombolót, érdemes elkezdeni?
Battlestar Galactica? mégjóhogy 8) Egyik kedvenc sorozatom.

Van eleje és szépen lezárták az egészet is. A pilot -al kezdj mindenképpen, h képben legyél :)

plusz van egy film is a Razor, ami az ellenség szemszögéből nézhetjük a dolgokat. Azt hiszem hogy 3. és 4. évad között játszódik, nem tudom, utána kell nézni.

szerk:

MESSIDECOOOOOO!!

találtam jó kis oldalt, ahol bal oldalt van a lista a sorozatokról, és külön-külön leírják h miről szól röviden:

http://nezzsorozatokat.info/?s=75

Kapásból találtam is egyet:

4400

A rejtélyesen eltűnt emberek egyszercsak ugyanolyan rejtélyes körülmények közt visszatérnek. Van közöttük, aki múlt században, néhány évtizede vagy csak nemrégiben veszett el. Egyik áldozat sem öregedett, és nem emlékeznek arra, mi történt velük, míg odavoltak. A kormány ügynökei nyomoznak ügyükben, miközben igyekeznek beilleszkedni a mostani világukba.

American Horror Story

Az FX új horror sorozatában létezik egy ház, ami önálló életet él. Nem mai darab, hanem a 20-as években építették, de múltja már több család életét tette tönkre.
Megismerjük a Harmon családot, hátterüket és azt is megtudjuk, miért hagyják a hátuk mögött a múltjukat. Új házba költöznek és megpróbálnak új életet kezdeni. Itt szólnak majd közbe a ház és a különös szomszédok, sőt az új tulajok kapnak egy önkéntes takarítónőt is, akiről később kiderül, a ház egy örök darabja.

továbbá:

A mentalista
A Kapu
KépKép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.13. 21:10:50

Ha más sci-fi sorozat, nézegettem a Csillagközi rombolót, érdemes elkezdeni?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Deus
Boixos Nois

2012.12.13. 21:04:45

messideco írta:Sajnos nem :( Esetleg nézd meg Az internátus c. sorozatot, felkeltette nekem is az érdeklődésemet:
Csak az a baj, hogy magyar felirat nuku :(
KépKép
messideco
Presidente del Barça

2012.12.13. 21:01:05

Sajnos nem :( Esetleg nézd meg Az internátus c. sorozatot, felkeltette nekem is az érdeklődésemet:

Egy kísérteties erdő mélyén egy első látásra nyugodt életű, patinás, ódon bentlakásos iskola bújik meg. A tanulók is átlagosak, kisgyerekektől a tinédzserekig lányok, fiúk egyaránt megkezdték a következő iskolaévet. Azonban az épületet lappangó félelem járja át: pislákolnak a lámpák, magyarázat nélkül csapódnak ajtók, test nélküli árnyak suhannak az éjszakai folyosón, az erdőből pedig valaki szüntelen figyel... Úgy tűnik, néhány tanár sejt valamit, de csak az öreg történelemprofesszor kezd nyomozni a sötét titkok után, azonban ő sem sokáig...
Kép
"And my heart will leave you never."
Deus
Boixos Nois

2012.12.13. 20:55:13

messideco írta:Itt van például A bárka. Elég vacakul haladok vele, egy óra 15 perc kb. egy rész...
Köszi! Nem is hallottam még róla! Utánanézem.

Esetleg tudsz mondani még párat? :)
KépKép
messideco
Presidente del Barça

2012.12.13. 20:45:14

Itt van például A bárka. Elég vacakul haladok vele, egy óra 15 perc kb. egy rész...

A történet a Estrella Polar nevű iskola-hajón játszódik. Negyven diák kéthónapos tanulmányi útra indul. Ám egy óriási vihar után, minden megváltozik. Nem tudnak visszatérni a kikötőbe, nem működnek a navigációs és kommunikációs eszközök. Mintha semmi és senki nem lenne rajtuk kívül. A katasztrófát egy részecskegyorsító okozta Genfben. Hamarosan rájönnek, hogy a hajón lévők csak egymásra számíthatnak és a hajó az egyetlen otthonuk.
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.12.13. 20:39:08

Szeretnék belekezdeni valamilyen sorozatba, amely már a 4. vagy az 5 évadnál tart.

Téma legyen ilyen sci-fi és természetfeletti. Mint pl. Fringe, Torchwood, Supernatural, X-Akták, stbstb...

tudtok pár címet mondani?
KépKép
messideco
Presidente del Barça

2012.12.13. 18:07:29

Már halványak az emlékeim, de szerintem a jelenlegi, 11. az egyik, hanem a legjobb évad :D , de ezen nem veszünk össze :wink:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.13. 18:04:26

messideco írta:Family Guy

Büntet. Talán ez az egyetlen sorozat, ahol a színvonal emelkedik évről évre. Szuper, a polgármester meg megint alakított, ő talán a legfrankóbb karakter 8)
bár én még csak a 4. évadnál járok, sztem is egyre jobb.
épp most néztem az eddigi talán legjobb részt, ahol petert hivatalosan is szellemi fogyatékossá nyílvánítják :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.13. 18:01:38

bence-barca írta:

Büntet. Talán ez az egyetlen sorozat, ahol a színvonal emelkedik évről évre. Szuper, a polgármester meg megint alakított, ő talán a legfrankóbb karakter 8)
Na ilyen véleményt sem hallottam még az elmúlt évadok során :o :D
Nálam az utóbbi évadok kezdtek egyre jobban csökkenni színvonalban. Az ideiből eddig 3 részt láttam, azok mondjuk nem vtak rosszak, ha ezt a szintet tartják, akkor egy jó évad lesz. Na persze csak az előzőekhez képes viszonyítva, a régebbiektől még így is el maradna.
+1

Az első 5-6 évad zseniális volt, még a 7-8. se volt rossz, de onnantól már rém gyenge lett, itt-ott vannak jó pillanatai, de nem az igazi.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.12.13. 17:28:33

Na ilyen véleményt sem hallottam még az elmúlt évadok során :o :D
Nálam az utóbbi évadok kezdtek egyre jobban csökkenni színvonalban. Az ideiből eddig 3 részt láttam, azok mondjuk nem vtak rosszak, ha ezt a szintet tartják, akkor egy jó évad lesz. Na persze csak az előzőekhez képes viszonyítva, a régebbiektől még így is el maradna.
messideco
Presidente del Barça

2012.12.13. 16:53:17

Family Guy

Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.12.12. 23:14:41

Dexter

Gratulálok egyébként....egyedül Sanama-nak volt annyi esze, hogy beírja feketével, hogy a következő sárgás rész már a trailerről szól... királyak vagytok....... :roll: :roll: És aki baromira nem kíváncsi arra, hogy mi van a trailerben, mert mondjuk azt szereti, ha teljesen váratlanul érik a jelenetek? Azokkal mi van? :roll: Most ennyi erővel írhatnám feketével, ha k..sög lennék, de nem vagyok az, úgyhogy akit nem érdekel, hogy mi van a trailerben, az ne olvasson tovább...

Korábban hallottam valami olyasmit, hogy lesz olyan rész, hogy Doakes returns...még a holtszezonban. Egészen eddig vártam erre, hogy mi lesz ezzel a hírrel, tényleg megjelenik-e megint, vagy ilyesmi. Egészen eddig ugye semmi, már kezdtem azt hinni, hogy az utolsó részben se lesz, mert mondom egy részre minek? Erre beírjátok...kössssssssssz...
Kép
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.12.12. 15:19:16

messideco írta:Egy kérdés:

Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
Egyértelműen Dexter az. Amikor az első évadban bemutatta magát, és a gondolkodásmódját, mintha magamat hallottam volna. Persze nem a dark passenger-ére gondolok, mert az már szélsőséges dolog, de az objektív látásmódja, és az érzelmek teljes kizárásával meghozott döntései, a világról alkotott képe, és az emberek kielemzése nagyon is stimmel.
Amikor elkezdtem nézni nem tudtam milyen lesz, csak már akkor is sokan ajánlották, hát belefogtam. Ha ez a 'bemutatkozása' nem lett volna lehet félredobom a sorozatot, de így nem, mert érdekelt, hogy hova jut el a végére a személyisége.

Persze még rengeteg karakter volt szimpatikus, de azok nem igazán hasonlítottak rám.
Mint például:

Gregory House (Dr. House)
Castiel (Odaát)
Teal'c (Csillagkapu)
Mr. T (Szupercsapat)
Doctore (Spartacus, [Peter Mensah])
Richard Winters (Az elit alakulat)
Arya Stark (Trónok harc)
Lex Luthor (Smallville)
Hiro Nakamura (Hősök)
...

Persze ezt még lehetne folytatni.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.12.12. 15:11:01

Nálam Barney, Quagmire és az a kis zsidó gyerek az Agymenőkből. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.12. 14:38:46

Hunter91 írta:TWD: DarylDexter: Debra (a törvénytisztelete miatt, valamint a személyiségi is bejön, imádom mikor szitkozódik)
Rescue me: Kenneth 'Lou' Shea
hu debrát néha annyira tarkón tudnám verni :D kevés irritálóbb karakter létezik nála :D

a másik viszont jó válasz, tényleg egy szimpatikus karakter :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
rivaldo90
Barça B

2012.12.12. 14:35:21

Hank Moody, Chirstian Troy és Charlie Harper szinte ugyanazt a szerepet játsza/játszotta a sorozataikban. Szerintek ki volt a legjobb, illetve ismerve az egyes sorozatok hölgyeinek felhozatalát, kinek a helyébe lettetek volna?
Hunter91
Capitá del Barça

2012.12.12. 14:35:06

Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
TWD: Daryl
HIMYM: Ted :D
Dexter: Debra (a törvénytisztelete miatt, valamint a személyiségi is bejön, imádom mikor szitkozódik)
Supernatural: Dean
Rescue me: Kenneth 'Lou' Shea
Game of trones: Hú itt nagyon sok van: Robb, Jon, Arya, Tyrion, Gendry, Daenerys(mindegyikben találok olyan vonást, ami miatt nagyon szimpatikusak)
Chuck: Morgan Grimes
Family Guy: Stewie Griffin

Így hirtelen ennyi :D
Varatrix
Director del Fútbol

2012.12.12. 14:09:04

Nekem nem feltétlen az a kedvenc karakterem akiben magamra ismerek. Sőt! Kezdeném mindjárt Ari Goldal akire picit sem szeretnék hasonlítani. Ha párhuzamot is keresek magam és egy sorozat szereplője között az többnyire belemagyaráznásnak érzem. Vagy legalább is azt hogy csak szeretnék ilyen lenni. Egy sorozatban túlságosan szélsőségesek a tulajdonságok, vagy éppen baromi nagy karakter fejlődések vannak. Így elég nehéz egy-két apróságon kívül találni bármi közöset. Elég random tudom választani a kedvenceimet.

Supnat: Gabriel arkangyal :lol:
De ha a két tesót nézzük akkor Sam-hez közelebb állok a valóságban. Még ha nem is tudom melyiket szeretem jobban.
TWD: Daryl természetesen
Simpsons: Homer
Futurama: Bender és Zoidberg
Big bang theroy: Sheldon

Lehet sorolni. Saját sorozataik legnépszerűbbjei, de egyikre sem mondanám hogy hasonlít rám. Szóval nálam ez nem szempont.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Zaen
Jugador del Barça

2012.12.12. 13:50:41

matador írta: Nekem kell, hogy legalább egy karakterben megfogjon valami, magamra ismerjek, példának tartsam, vagy simán csak imádjam. Enélkül egyszerűen nem tudom élvezni a sorozatot, mert nem tudom beleélni magam.

SupNat - Dean Winchester
Family Guy - Peter Griffin
Arrow - Oliver Queen
24 - Jack Bauer
Last Resort - James King
Person of Interest - John
ésatöbbi...

A Dexterben, a Breaking Badben, a TWD-ben és a többi drámasorozatban például nem találtam egy ilyet se, ezért unom is.
Látom már 4 napos hozzászólás, de még csak most jutottam el oda, hogy olvasgassam a fórumot.

Szóval nekem azért az fura, hogy a Dexterből (maga Dexter), a Breaking Badből (akár Walter, akár Jesse), TWD-ből (Rick, Daryl) nem találtál érdekes karaktert (csak, hogy mindegyikből említsek 1-2-t), viszont Oliver Queen karaktere megfogott. :) Az Arrow lényegében még most kezdődött el, és szvsz. semmi érdekeset nem nyújtott eddig Oliver karaktere (meg úgy egyáltalán egyik szereplőjéé se), meg szerintem nem is nagyon fog (ha nem változik benne semmi akkor első sorozat lesz amit elkaszálok). De hát erre mondják, hogy ízlések és pofonok. :)

Személyes kedvenc karaktereim:
- Ari Gold
- Nucky Thompson (de Boardwalk-ban van egy rakat jó még: Jimmy Darmody, Owen Slater, Richard Harrow, Chalky White, Gyp Rosetti)
- Hank Moody
- Jax Teller
- Walter White
- John Luther
- Omar Little
- Tony Soprano
- Paulie Gualtieri
- Tyrion Lannister (bár ez inkább a könyv miatt)
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.12. 11:49:04

Robcsyy írta:

Christian Troy 8)
üdv a klubban :lol: :lol: :lol: a legnagyobb sorozatkarakter a világon :D
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.12.12. 07:35:41

Az első pár részt tűkön ülve néztem végig (Dexter), de az utóbbi 2-3-at már csak ímmel-ámmal. Nem kötött le, nem volt pörgés, nem ehhez szoktam. Remélem a következő lesz az utolsó évad :?
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2012.12.11. 23:42:46

Christian Troy 8)
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
El fanático
Entrenador del Barça

2012.12.11. 22:12:06

albicelesteX írta:Üdv!

A Family Guy melyik évadának melyik része az amikor Stewie kigyúrja magát?
7. évad 13.epizód - Stew Roids a címe :)
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.11. 20:12:32

Homeland
Gyakorlatilag a sorozat szépen kinyírta magát :shock: :shock: :shock:
Innen már nagyon nincs visszaút, egyáltalán az is csoda, ha az évadzáróban történik valami, nem hogy még itt további évadok legyenek...

Srácok, a következő részes spoilereket még mindig igazán jelezhetnétek, most már lassan kb. mindegyik Dexter rész után el kell ezt mondanom....
Válasz küldése