Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Battlestar Galactica? mégjóhogylui1698 írta:Ha más sci-fi sorozat, nézegettem a Csillagközi rombolót, érdemes elkezdeni?
Csak az a baj, hogy magyar felirat nukumessideco írta:Sajnos nemEsetleg nézd meg Az internátus c. sorozatot, felkeltette nekem is az érdeklődésemet:
bár én még csak a 4. évadnál járok, sztem is egyre jobb.messideco írta:Family Guy
Büntet. Talán ez az egyetlen sorozat, ahol a színvonal emelkedik évről évre. Szuper, a polgármester meg megint alakított, ő talán a legfrankóbb karakter
+1bence-barca írta:Na ilyen véleményt sem hallottam még az elmúlt évadok soránmessideco írta:Family Guy
Büntet. Talán ez az egyetlen sorozat, ahol a színvonal emelkedik évről évre. Szuper, a polgármester meg megint alakított, ő talán a legfrankóbb karakter![]()
![]()
Nálam az utóbbi évadok kezdtek egyre jobban csökkenni színvonalban. Az ideiből eddig 3 részt láttam, azok mondjuk nem vtak rosszak, ha ezt a szintet tartják, akkor egy jó évad lesz. Na persze csak az előzőekhez képes viszonyítva, a régebbiektől még így is el maradna.
Na ilyen véleményt sem hallottam még az elmúlt évadok soránmessideco írta:Family Guy
Büntet. Talán ez az egyetlen sorozat, ahol a színvonal emelkedik évről évre. Szuper, a polgármester meg megint alakított, ő talán a legfrankóbb karakter
Egyértelműen Dexter az. Amikor az első évadban bemutatta magát, és a gondolkodásmódját, mintha magamat hallottam volna. Persze nem a dark passenger-ére gondolok, mert az már szélsőséges dolog, de az objektív látásmódja, és az érzelmek teljes kizárásával meghozott döntései, a világról alkotott képe, és az emberek kielemzése nagyon is stimmel.messideco írta:Egy kérdés:
Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
hu debrát néha annyira tarkón tudnám verniHunter91 írta:TWD: DarylDexter: Debra (a törvénytisztelete miatt, valamint a személyiségi is bejön, imádom mikor szitkozódik)
Rescue me: Kenneth 'Lou' Shea
TWD: Darylmessideco írta:Egy kérdés:
Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
Látom már 4 napos hozzászólás, de még csak most jutottam el oda, hogy olvasgassam a fórumot.matador írta: Nekem kell, hogy legalább egy karakterben megfogjon valami, magamra ismerjek, példának tartsam, vagy simán csak imádjam. Enélkül egyszerűen nem tudom élvezni a sorozatot, mert nem tudom beleélni magam.
SupNat - Dean Winchester
Family Guy - Peter Griffin
Arrow - Oliver Queen
24 - Jack Bauer
Last Resort - James King
Person of Interest - John
ésatöbbi...
A Dexterben, a Breaking Badben, a TWD-ben és a többi drámasorozatban például nem találtam egy ilyet se, ezért unom is.
üdv a klubbanRobcsyy írta:Christian Troymessideco írta:Egy kérdés:
Christian Troymessideco írta:Egy kérdés:
7. évad 13.epizód - Stew Roids a címealbicelesteX írta:Üdv!
A Family Guy melyik évadának melyik része az amikor Stewie kigyúrja magát?