Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olyan jó érzés, amikor kikerül xD Már kezdem megszokni.sjay írta: Téged pedig jól meghipnotizált a blog.hu adminstatisztikája
Ne már srácok, hogy egyikőtöknél sem szerepel Javier BardemGareth Tello írta:Én is csináltam egyet, a sorrendet nem állítgattam annyira részletesen, nagyjából ez a top 50 nálam.messideco írta:Szoktátok listázni a kedvenc színészeiteket? Nálam kb ők vannak a topon![]()
http://www.imdb.com/list/q-vkjiiA5MM/
Téged pedig jól meghipnotizált a blog.hu adminstatisztikájasjd írta: ..de ha egyszer az index kiteszi címlapra őket és hozzák a nézettséget, akkor nincs mit tenni![]()
..de ha egyszer az index kiteszi címlapra őket és hozzák a nézettséget, akkor nincs mit tennikanty írta: Amúgy én ahogy egyre több filmet látok, úgy egyre jobb megerősödik bennem, hogy értelmetlen listákat készíteni.
Ejj imdb-re nem Garreth Telloként reggeltél.Gareth Tello írta:Én is csináltam egyet, a sorrendet nem állítgattam annyira részletesen, nagyjából ez a top 50 nálam.messideco írta:Szoktátok listázni a kedvenc színészeiteket? Nálam kb ők vannak a topon![]()
http://www.imdb.com/list/q-vkjiiA5MM/
Én is csináltam egyet, a sorrendet nem állítgattam annyira részletesen, nagyjából ez a top 50 nálam.messideco írta:Szoktátok listázni a kedvenc színészeiteket? Nálam kb ők vannak a topon
Ja, én nem is úgy értettem!lui1698 írta:Tényleg, még őt is nagyon szeretem.bence-barca írta:Nálam Cotillard kisasszony elé Helena Bonham Carter ékelődik be. Őket kettejüket emelem ki általában. HBC a kedvenc színésznőm.
De egyébként a nevek előtt nem véletlenül nincsenek ám számok, ez nem sorrend, csak egy felsorolás.
Tényleg, még őt is nagyon szeretem.bence-barca írta:Nálam Cotillard kisasszony elé Helena Bonham Carter ékelődik be. Őket kettejüket emelem ki általában. HBC a kedvenc színésznőm.
Nálam Cotillard kisasszony elé Helena Bonham Carter ékelődik be. Őket kettejüket emelem ki általában. HBC a kedvenc színésznőm.lui1698 írta:Én a női színészeket akartam még a múltkor összekeresgetni, őket szvsz jóval nehezebb lenne.
Kapásból 3 név volt aki beugrott:
Marion Cotillard
Charlotte Gainsbourg
Nicole Kidman
Lehet bővíteni a listát.
Al Pacino ugye véletlenül maradt ki?messideco írta:Szoktátok listázni a kedvenc színészeiteket? Nálam kb ők vannak a topon
Nem, de jó ötlet, holnap én is nyomok egyet.messideco írta:Szoktátok listázni a kedvenc színészeiteket? Nálam kb ők vannak a topon
áh hagyjad már, csórikám állandoan itt villog a gyujtemenyievelsoadroli írta:És ez mivel jobb, mint ha letöltenéd?Faust írta:A bet365 megtámogatott egy kis lóvéval tegnap este, úgy gondoltam, hogy nem kéne hülyeségre költeni.
Tarkovszkij díszdoboz.Na majd én is nyomok már egy képet a gyűjteményemről
És ez mivel jobb, mint ha letöltenéd?Faust írta:A bet365 megtámogatott egy kis lóvéval tegnap este, úgy gondoltam, hogy nem kéne hülyeségre költeni.
Tarkovszkij díszdoboz.
Sztem jelen esetben mondjuk helytállóbb példa lenne, h Messi hnap fogja magát, és azt mondja, h "bocs srácok, én már mindent megnyertem, nem látok perspektívát a fociban, most egy kicsit ne számítsatok rám"bence-barca írta:Amőgy most tetszik vagy sem a példa (mégiscsak egy Barca fórum), de vmi ilyesmi vt Guardiola esete is. Ugyanez, h elfáradt stb.
Amőgy most tetszik vagy sem a példa (mégiscsak egy Barca fórum), de vmi ilyesmi vt Guardiola esete is. Ugyanez, h elfáradt stb.sjd írta:...