Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak azt ne hidd hogy megsajnálunk..Ordog írta:És hogy hivatalosak legyünk... A póker-partit Badi és Én nyertük papíron:) Tehát mi leszünk majd a címvédök.
Tény, hogy én 4-szer annyi léböl értem el azt, mint amit Badi 1-böl, mert én 3-szor re-buyoltam:), de attól még a tények azok tények:) Legközelebb átkéne gondolni ezt a rebuy-t szerintem, én vagyok rá az élö példa hogy tré!:)
Hát a végétre tényleg eléggé érdekesen mászkált, hát a lakásban is erre-arra ment, meg mikor Ti már lementetek a kabátját is elég nehezen húzta felOrdog írta:Nem vetted észre, hogy kissé megittasodott újdonsült barátunk?:)
De ha tévedek akkor javíts ki Tim!
Ezt fejtsd már ki bővebben, valamiről lemaradtam, hú mire hazaértem...Ordog írta:Tim nagy forma, a végén kicsit gömbölyű lett a talpa, de hát ezen nem is csodálkozunk ugyebár...:DDD
Timnek pedig szurkoljunk, hogy érjen haza!!!!!!!!!!!!
Nem szükséges, mert a kettő között a Múzeum után le kell kanyarodni a Puskin utcába, azért mondom, hogy kerülő lenne. Csak majd csörgess meg, amikor közelbe vagy 1-2-3 percel előtte, csak csörögj egy és megyek.Tim írta:Akkor ha nem gond én a Kálvinra érkeznék..6-1/4 7 közt a metro kijáratnál.Lesz nálam 1 narancsszínű hátizsák tele piávalJó lesz így?De át is sétálhatok az Astoriára..