Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Javaslat elfogadva! Remélem Ordog is hamarosan bejelentkezik,és akkor már csak Drigoval kell egyeztetniBadi írta:nekem igen
javaslom a metró kijáratot
Ordog írta:Spar és CBA?? Jobb nem is lehetne...
lehet akkor improvizálni kéne helyben valamit... tuti megoldjuk.
Sztem Astorián baba lesz, ha találkozunk mindannyian és akkor tömegesen megindulunk a célállomás felé...
Tudtam, csakhogy nekem pénteken nincs órám, uh engem ez nem érint.Drigo írta:A szünetet nem tudtam, de akkor tényleg csinálunk, de utána szombaton is be kell ám menni, akkor pénteki órarend lesz, azt tudtad?
Hú pezsgő+tequlia az tényleg k.o.Tim írta:Hamu?!barca99 írta:Sör+vodka+hamu = kalapács
![]()
![]()
Ha ez kalapács,mit szólsz a pezsgő+tequila kombóhoz?Fejlövés..
Hamu?!barca99 írta:Sör+vodka+hamu = kalapács
![]()
A szünetet nem tudtam, de akkor tényleg csinálunk, de utána szombaton is be kell ám menni, akkor pénteki órarend lesz, azt tudtad?Enrique írta:Nálunk ilyen nem lesz.Drigo írta:Fogalmam sincs, amikor nem megyek be előadásra, vagy valami biztos lesz, nagyon remélem, de többség dönt!
Uh majd mi csinálunk magunknak szünetet...
Amúgy ha jól tudom, 20-án szombaton a 22-i hétfő szerint kell suliba mennünk, ha esetleg nem tudnád.(Legalábbis nálunk.)
És ha lesz valami, szerveztek valamit, én megyek mindenképp.
Üdv
olvass vissza és gyerePerrero írta:most akkor mi a péló van![]()
Nálunk ilyen nem lesz.Drigo írta:Fogalmam sincs, amikor nem megyek be előadásra, vagy valami biztos lesz, nagyon remélem, de többség dönt!