Valaki kérem segítsen
Komoly problémával küzdök!Váltottam internetcsomagot, s most a T-Home IPTV minden xir bizo egybe jön csomagban vagyok!Na már most ezzel nem is lenne baj, de !!!!
Egy modem van ami routernként is működik, s állítólag ehhez nincsen felhasználónév jelszó hanem a gép automatice generálja!
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy Routerbe beletudtam lépni közvetett IP címmel, s tudtam állítgatni benne dolgokat!
Most meg nem tudok!
És hát olyan furcsaságok vannak, hogy rákattintok egy linkre és nem jelenik meg, hanem kiszolgáló nem található bla bla....
Eddig úgy működött a net, hogy ip cím fixálva volt windowson keresztül a helyi kapcsolat tulajdonságok manuális ip cím...stb!
És voltak ehhez kapcsolódva megnyitva portok a routeren!
De most nincs!
És így pl passzív vagyok torrentezés közben, s mondom sima internet oldalak böngészésénél is vannak problémák!
1412-t már nem hívom fel, mert már így is szétidegeltek, mert magyarázok azt az se tudja mi van, annyit mondott egy csávó, ha problémám van, ki tudnak jönni, s megnézi, na hát nincs kedvem 8000ret kidobni arra, hogy kijöjjön valaki, aki szintén azt se tudja mi van....!
Zval a kérés az lenne, valaki esetleg le tudja írni, hogy tudok portokat létrehozni, fixálni az ip-t stb....
AVG tűzfalat használok, ha ez számít.!!!!!!!!