Hunter91 írta:Sean Connery
Russell Crowe
Szerintem ők elég válogatósak.
Az mekkora sztori, h Connery azért utasította el a Gyűrűk urát, mert nem értette a forgatókönyvet
lui: alapvetően arra lennék kíváncsi, h utóbbiból össze tudunk-e szedni 10-et, de mivel ilyen nem lesz, ezért sztem 1-2 menet még belefér

szerk.:
REMY írta:
96 -> 22 éves volt. Azért a fiatalkor ellehet nézni, mert akkor azért minél többet kéne szerepelni, hogy felfigyeljenek rád. De, ha megnézzük, hogy a 2000-es évek után miben játszott, akkor nem lehet azt mondani rá, hogy "húúú mindent a pénzért, és lesz*rom, hogy milyen a film minősége..."
Jogos, amit írsz, de az nálam a prostiság része, hogy azért szerepel rossz filmekben, hogy felfigyeljenek rá
Egyébként meg ő van annyira híres színész ahhoz, hogy tulajdonképpen ő anyagilag sem jött ki rosszul ezekből a jó filmekből. Ellenben mondjuk egy Seymour Hoffmann-nak már azért el kell gondolkodnia mindig, hogy a pénzt vagy a minőséget választja. De végül is DiCaprio felfér nálam simán erre a listára, csak én az érdemeit inkább betudom annak, hogy sokszor jól jött ki neki a lépés, mint hogy nehéz döntéseket hozott volna. Kellemes dilemma az, hogy Scorsese, Nolan vagy Tarantino filmjében szerepelj.