Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az mekkora sztori, h Connery azért utasította el a Gyűrűk urát, mert nem értette a forgatókönyvetHunter91 írta:Sean Connery
Russell Crowe
Szerintem ők elég válogatósak.
Jogos, amit írsz, de az nálam a prostiság része, hogy azért szerepel rossz filmekben, hogy felfigyeljenek ráREMY írta: 96 -> 22 éves volt. Azért a fiatalkor ellehet nézni, mert akkor azért minél többet kéne szerepelni, hogy felfigyeljenek rád. De, ha megnézzük, hogy a 2000-es évek után miben játszott, akkor nem lehet azt mondani rá, hogy "húúú mindent a pénzért, és lesz*rom, hogy milyen a film minősége..."
A srác sztem több gagyi romkomban játszott, mint amennyit be mer vallanisoadroli írta: 5.Mark Ruffalo (bár sztem őt sokan nem is ismerik)
REMY írta:1. Day-Lewis
2. Seymour Hoffmann
3. DiCaprio (szerintem bőven idevehető)
96 -> 22 éves volt. Azért a fiatalkor ellehet nézni, mert akkor azért minél többet kéne szerepelni, hogy felfigyeljenek rád. De, ha megnézzük, hogy a 2000-es évek után miben játszott, akkor nem lehet azt mondani rá, hogy "húúú mindent a pénzért, és lesz*rom, hogy milyen a film minősége..."sjd írta:Én őszintén szólva rá nem azt mondanám, hogy megválogatta, miben játszik, hanem nagyon sokszor jól jött ki neki a lépés, hogy minőségi produkciókba futott bele. Pl. az a Rómeó és Júlia - Titanic - Vasálarcos hármas számomra erről tanúskodik ott 96-98 között. Nyilván ő soha nem lesz a Transformers következő főszereplője, de pl. abban biztos vagyok, h Scorsese csinálhatna bármilyen rossz filmet (na jó, ez egy kicsit paradox), ő menne utána.REMY írta:3. DiCaprio (szerintem bőven idevehető)
Én őszintén szólva rá nem azt mondanám, hogy megválogatta, miben játszik, hanem nagyon sokszor jól jött ki neki a lépés, hogy minőségi produkciókba futott bele. Pl. az a Rómeó és Júlia - Titanic - Vasálarcos hármas számomra erről tanúskodik ott 96-98 között. Nyilván ő soha nem lesz a Transformers következő főszereplője, de pl. abban biztos vagyok, h Scorsese csinálhatna bármilyen rossz filmet (na jó, ez egy kicsit paradox), ő menne utána.REMY írta:3. DiCaprio (szerintem bőven idevehető)
És még van hova fejlődniedavi10 írta:1. Hogyan tudott Edward Norton az Amerikai História X után 1 év alatt vissza"nyeszleni" ilyen vékonyra?
Javaslok egy játékot: szedjünk össze 10 színészt, aki még nem prostituálódott el teljesenFaust írta:Pénzzel.davi10 írta: Tudom, szépen lassan az egyik kedvenc színészem lett. Csak azt nem értem, hogyan vették rá a Hihetetlenül gagyi Hulk-ra...
Pénzzel.davi10 írta:
Tudom, szépen lassan az egyik kedvenc színészem lett. Csak azt nem értem, hogyan vették rá a Hihetetlenül gagyi Hulk-ra...
Tudom, szépen lassan az egyik kedvenc színészem lett. Csak azt nem értem, hogyan vették rá a Hihetetlenül gagyi Hulk-ra...kanty írta: Amúgy Norton itt is hatalmas, ahogy a legtöbb filmjében.
Színészvilágban ez nem olyan ritka. Ott van Bale, aki ebből szinte már sportot űz.davi10 írta:Harcosok Klubja
2 kérdés merült fel bennem:
1. Hogyan tudott Edward Norton az Amerikai História X után 1 év alatt
10/10
A crazy-ben nem játszik sajnossjd írta: Milyen szerencse, hogy közben a filmklubos filmekre is jutott időd![]()
![]()
Amúgy a The Mastert hiányolom a végéről, nagyon jó volt abban.