Über-spoiler-veszély! Olvastam, hogy elvileg Darylt elveszti a csoport a következő részben. De nem biztos, és remélem is, hogy nem, egyik legjobb karakter.Deus írta:
Most már biztos vagyok benne, hogy a következő epizódban Dixon testvérek összefutnak.
Sorozatok & TV-műsorok

- Deus
- Boixos Nois
Walking Dead
Bár fura hogy nem nagyon írtok róla. Na akkor kezdem én:
Hát sok érdekes nem történt benne
Talán ez az oka annak, hogy nincs miről beszélni most... Glenn gyerek milyen kemény, hogy még a szorult helyzetben is leterített egy járkálót
Nekem nem tetszik már annyira a Michonne viselkedése... Mert ugyanis ha megmentették őt, akkor annyit megtehetne hogy a nevét elárulná nekik... Szóval nem tudom... nagyon paranoid a nő.
Most már biztos vagyok benne, hogy a következő epizódban Dixon testvérek összefutnak.
Bár fura hogy nem nagyon írtok róla. Na akkor kezdem én:
Hát sok érdekes nem történt benne

Nekem nem tetszik már annyira a Michonne viselkedése... Mert ugyanis ha megmentették őt, akkor annyit megtehetne hogy a nevét elárulná nekik... Szóval nem tudom... nagyon paranoid a nő.

(dexter)Mihu írta: Szerintem meg az arra vonatkozott, hogy ugye behajította Viktor mellé, és így ketten fognak feküdni a sírjukban. Nem beszélve arról a másik kb 10-15 hulláról![]()
"A man out for vengeance should dig two graves: one for his enemy, one for himself .... I'll see to it, that Isaak won't be alone in his."
Ez sztem a feliratban rosszul volt fordítva, mert az "I'll see to it" nem azt jelenti, hogy "úgy érzem", hanem hogy "tenni fogok róla" (javítsatok ki, ha nem így van, de pl. ITTis ezt mondják). És így már egészen más ennek a mondatnak a jelentése.
twd
nem kicsit vert oda ez a rész is, bár tképpen semmi érdemleges nem történt benne.
homeland
na egy kicsit hiányoztak már az ilyen részek az első évad után, bár egy kicsit furcsa volt most hirtelenjében így előhúzni ezt a Quinn-es dolgot. De nagyon bejött újra ez a megfigyelős, CIA-kavarós hangulat. Hiányzott egy kicsit, hogy valamit kapjunk a terroristák tervéből, az első évadban ilyenkor már jöttek a durvábbnál durvább cliffhangerek, úgyhogy sztem ez a rész abszolút jól sült el.
- visca el barca
- Presidente del Barça
teljesen adom minden szavadat. annyit sárgáztatok h nah mondom biztos szexelt mindenki mindenkivel, aztán mindenki megölt mindenkit, ehhez képest tul sok minden most sem történt.Sanama írta:Dexter
Hát nemtudom, szerintem iszonyatosan vontatott és unalmas rész volt.
Egyértelmű volt,hogy Hannah nem fog meghalni, semmi értelme nem lett volna az eddigi 8 résznek akkor.
Az meg ahogy Isaak es Dex lenyomták a 2 csávót... Az elsőt, akit csak úgy simán hátba szúrt, semmi következmény? Azért minimum összekapcsolják, hogy ki volt ott akkor,stb... Kicsit nagyvonalúan volt megcsinálva, el lett kapkodva ez az egész, nekem nem tetszett.
Ráadásul kicsit kezd elmenni szappanopera irányba
ez a laguertás vonal baromi erőltetett. rosszat tett a sorozatnak, hogy nincs klasszikus gyilkos "idén", hanem csak ilyen összevisszaság megy
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Mihu
- Director del Fútbol
Szerintem meg az arra vonatkozott, hogy ugye behajította Viktor mellé, és így ketten fognak feküdni a sírjukban. Nem beszélve arról a másik kb 10-15 hullárólsjd írta:
Pont, hogy félrevezeti. Mondta, hogy pár emberről egész sok dolgot tud, úgyhogy biztos be tud mószerolni másvalakit. Ráadásul neki is édes bosszú lenne, ha LaGuerta árnyékra vetődne, én el tudom képzelni, hogy elsősorban ez a terv.
Mondjuk ez lehetséges...
Abból a monológból, amit Isaak halálánál lenyomott, nekem az jött le, hogy meg akarja ölni George-ot. "Az is biztos most már, hogy nem fog egyedül feküdni a sírjában"

-
- Jugador del Barça
The Walking Dead s03e07 (hdtv-afg, hdtv-2hd)walking dead felirat? Senki? Mert én még nem találtam meg sehol.
http://hosszupuskasub.com/
Pont, hogy félrevezeti. Mondta, hogy pár emberről egész sok dolgot tud, úgyhogy biztos be tud mószerolni másvalakit. Ráadásul neki is édes bosszú lenne, ha LaGuerta árnyékra vetődne, én el tudom képzelni, hogy elsősorban ez a terv.Mihu írta:Dexter
És akkor most miért mondaná el a kubainak, hogy mi is valójában Dexter? Totál nem lenne logikus, ha most felfedné. Ha viszont nem árulja el, akkor meg mi ez a "segítek neked Maria" duma?
Abból a monológból, amit Isaak halálánál lenyomott, nekem az jött le, hogy meg akarja ölni George-ot. "Az is biztos most már, hogy nem fog egyedül feküdni a sírjában"miihii írta: Tehát akkor most úgy állunk, h az ukrán vonal részben elvarrva, már csak Quinn vonalon van forró helyzet. Bár kíváncsi leszek, h Dex képbe kerül e George ügyben. Mivel látta, h ő ölte meg Isaak-ot, foglalkozik e vele. És ha igen, milyen csavarja lesz ennek a Quinnes történettel.
Mellesleg nekem is nagyon erőltetett volt, hogy az emberre, akit mindenáron meg akart ölni, hirtelen hatalmas szüksége lett Isaak-nek. Amikor még csak elméletileg fenyegették, simán kinyírta volna Dextert, de ahogy realizálódott a veszély, hirtelen csak az ő segítségével tudta megoldani? Egy maffiavezért, legyen akármennyire bukott is, azért ennél jobban meg tudja oldani a saját problémáit.
Ennek a gyújtogatós embernek nem igazán látom értelmét így 3 résszel a vége előtt, hacsak nem dobják át következő évadra, akkor nincs sok értelme bevezetni. Ráadásul ha az a nyomozó lesz, akkor az írók alaposan tökön lövik magukat.
- Mihu
- Director del Fútbol
DexterDeus írta:
LaGuerta szálhoz meg van egy durván jó elméletem: Sztem ez lesz a csattanó --> Öreg tudja, hogy Dex micsoda. Hiszen Harris és Matthew jó spanok voltak anno, nyilván Harris elmondta Matthew -nek a tervét (hogy Dexterből csinál egy "sötét védelmezőt"), de csak nagy vonalakban. Tehát sejti, hogy ő az az öbölbéli mészáros, de elnéz felette és nem akar "tudni róla" (Hiszen Harrisal megbeszélték a dolgot, hogy mi lesz belőle majd).
És akkor most miért mondaná el a kubainak, hogy mi is valójában Dexter? Totál nem lenne logikus, ha most felfedné. Ha viszont nem árulja el, akkor meg mi ez a "segítek neked Maria" duma?

- Deus
- Boixos Nois
soadroli írta:Dexter
Ohh yeaah, na ez tényleg überkirály rész volt. Tényleg érdekes lett végül Dex és Isaac kacsolata. Én amúgy bírtam a kis homit. Hanna meghalhatott volna, úgy köményebb lett volna az egész, de így is jó. Most már a legkomolyabb szál a LaGuertás lesz szerintem, és az öreg tuti tud valamit, amit nem kéne. Quinn meg hogy megagyalta azt a kis gcit
RIP Isaac T_T Bírtam a langyi gengsztert... Érdekesen alakult Isaac és Dex kapcsolata. Szerintem az írók kiválóan zárták le Isaac szálat.
Új sorozatgyilkos van a láthatáron: A gyújtogatási nyomozó. Valami nem stimmel azzal a krapekkel.

LaGuerta szálhoz meg van egy durván jó elméletem: Sztem ez lesz a csattanó --> Öreg tudja, hogy Dex micsoda. Hiszen Harris és Matthew jó spanok voltak anno, nyilván Harris elmondta Matthew -nek a tervét (hogy Dexterből csinál egy "sötét védelmezőt"), de csak nagy vonalakban. Tehát sejti, hogy ő az az öbölbéli mészáros, de elnéz felette és nem akar "tudni róla" (Hiszen Harrisal megbeszélték a dolgot, hogy mi lesz belőle majd).
Quinn szál: Na végre, hogy átrendezte George arcát... De ezzel szerintem vége neki, mert ráuszítja az egész szervezetét. Vagy nem tom...
walking dead felirat? Senki? Mert én még nem találtam meg sehol.

- miihii
- KHAL
Louis után már nem is csodálkoztam volna ha leírják Hannát:D Ott is a hosszú előjáték után gyorsan elmentSanama írta:Dexter
Egyértelmű volt,hogy Hannah nem fog meghalni, semmi értelme nem lett volna az eddigi 8 résznek akkor.
Az elsőt, akit csak úgy simán hátba szúrt, semmi következmény? Azért minimum összekapcsolják, hogy ki volt ott akkor,stb... Kicsit nagyvonalúan volt megcsinálva

A mondjuk tényleg elég fura volt a lőtéren. Nyilván vmi kamu névvel ment be, de akkor is csak úgy összecsapták.
davi10 írta:Dex
Hannah meg nem volt túlságosan elragadtatva ezzel a "biztonságban érzem magam" cuccal.
+ amit hiányolok az évadból: Masukának elég kevés szerepe van.
Úgy van, nekem is úgy tűnt, h nem épp jól fogadta Dex nagy érzelmi kilengését

Sanszos, h lesz ebből még konfliktus köztük. Csak aztán nehogy a végén még meg akarja mérgezni a hősünket a Fekete Özvegy...
Most, h mondod, tényleg. Pedig hatalmas szövege van, mindig szakadok rajta

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- davi10
- Llegenda del Barça
Dex
Végre történt valami ebben a részben. 9 részt kellett várni az évadban, hogy Dexternek legyen egy komoly ügye ezzel a gyújtogatós [auto_cenzúra].
Isaacot nagyon sajnálom, mert bítram a csávót. Hannah meg nem volt túlságosan elragadtatva ezzel a "biztonságban érzem magam" cuccal. Szegény Dex újra be fogja [auto_cenzúra] egy csajjal :S A LaGuerta szál kezd egész izgalmas lenni, szerintem erre fognak rámenni, meg Quinnre, akire sajnos magasról szarok :S
Végre történt valami ebben a részben. 9 részt kellett várni az évadban, hogy Dexternek legyen egy komoly ügye ezzel a gyújtogatós [auto_cenzúra].
Isaacot nagyon sajnálom, mert bítram a csávót. Hannah meg nem volt túlságosan elragadtatva ezzel a "biztonságban érzem magam" cuccal. Szegény Dex újra be fogja [auto_cenzúra] egy csajjal :S A LaGuerta szál kezd egész izgalmas lenni, szerintem erre fognak rámenni, meg Quinnre, akire sajnos magasról szarok :S

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Dexter
Az meg ahogy Isaak es Dex lenyomták a 2 csávót... Az elsőt, akit csak úgy simán hátba szúrt, semmi következmény? Azért minimum összekapcsolják, hogy ki volt ott akkor,stb... Kicsit nagyvonalúan volt megcsinálva, el lett kapkodva ez az egész, nekem nem tetszett.
Dexter
Ohh yeaah, na ez tényleg überkirály rész volt. Tényleg érdekes lett végül Dex és Isaac kacsolata. Én amúgy bírtam a kis homit. Hanna meghalhatott volna, úgy köményebb lett volna az egész, de így is jó. Most már a legkomolyabb szál a LaGuertás lesz szerintem, és az öreg tuti tud valamit, amit nem kéne. Quinn meg hogy megagyalta azt a kis gcit

- miihii
- KHAL
Dex
Naa, ez igen. Amikor Hanna ott feküdt a földön, amikor megérkezett Deb, mondom ennek is kampó Isaak után és mintha a Trónok harcát nézném, ahol egyik pillanatról a másikra kiírnak bárkit
De a csaje túlélte azért, így megmarad a vonala. Kár is lett volna ezért a finom portékáért
Másrészt viszont ez a fura kapcsolat Isaak és Dex között elég érdekesen alakult. A nagy öldöklő ellenségeskedés után igen nagyot fordult a történetük és a végére még majdhogynem spanok lettek. Még csak az kellett volna, h Hannát ölik meg, amitől Dex annyira kiborul, h a langyi genszterfőnök karjaiba menekül
Mondjuk "Dex-nek" nem lett volna nehéz előadni magát a Sírhant után
Tehát akkor most úgy állunk, h az ukrán vonal részben elvarrva, már csak Quinn vonalon van forró helyzet. Bár kíváncsi leszek, h Dex képbe kerül e George ügyben. Mivel látta, h ő ölte meg Isaak-ot, foglalkozik e vele. És ha igen, milyen csavarja lesz ennek a Quinnes történettel.
LaGuerta meg közeledik lassacskán a célhoz, bár nem tudom mit fog megtudni az exfőnökétől...
Naa, ez igen. Amikor Hanna ott feküdt a földön, amikor megérkezett Deb, mondom ennek is kampó Isaak után és mintha a Trónok harcát nézném, ahol egyik pillanatról a másikra kiírnak bárkit

De a csaje túlélte azért, így megmarad a vonala. Kár is lett volna ezért a finom portékáért

Másrészt viszont ez a fura kapcsolat Isaak és Dex között elég érdekesen alakult. A nagy öldöklő ellenségeskedés után igen nagyot fordult a történetük és a végére még majdhogynem spanok lettek. Még csak az kellett volna, h Hannát ölik meg, amitől Dex annyira kiborul, h a langyi genszterfőnök karjaiba menekül

Tehát akkor most úgy állunk, h az ukrán vonal részben elvarrva, már csak Quinn vonalon van forró helyzet. Bár kíváncsi leszek, h Dex képbe kerül e George ügyben. Mivel látta, h ő ölte meg Isaak-ot, foglalkozik e vele. És ha igen, milyen csavarja lesz ennek a Quinnes történettel.
LaGuerta meg közeledik lassacskán a célhoz, bár nem tudom mit fog megtudni az exfőnökétől...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Már nézem is

Hálaadás van, semmilyen sorozatból nem volt rész csütörtök-pénteken.CsacsMate írta:Nem tudja valaki, hogy a héten miért nem volt új Odaát rész?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Óóóóó
http://www.origo.hu/teve/20121124-elhun ... keyja.html
R.I.P.!
Óriási karaktert formált meg tökéletesen, egyik, ha nem a legnagyobb kedvencem gyerekkorom óta...
És az új Dallasban is nagyon jó volt, kár, hogy a 2.évadban már nem láthatjuk
((
emlékére:
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20121124/e ... g-jelenet/

http://www.origo.hu/teve/20121124-elhun ... keyja.html
R.I.P.!
Óriási karaktert formált meg tökéletesen, egyik, ha nem a legnagyobb kedvencem gyerekkorom óta...
És az új Dallasban is nagyon jó volt, kár, hogy a 2.évadban már nem láthatjuk

emlékére:
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20121124/e ... g-jelenet/

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen-igen, korában ez volt a véleményem. az első 3 (4?) évadot egyben daráltam le és valóban inkább csak unaloműzés céljából ment. de most h heti egy résszel küldöm, sokkal nagyobb a varázsa, meg vhogy jobb lett az egész.kanty írta:Pedig mintha egyszer azt írtad volna, hogy az általad futtatott sorozatok közül ez a leggyengébb.visca el barca írta:sons of anarchy 0511
hu de nagy rész volt megintbezárulni látszik a kör, ebből az évadból még két rész van, nagyon várom őket. klassz kis sorozatot csináltak ebből az egészből
![]()
Már várom, hogy lejárjon, s kezdhessek én is neki.
tudod, evés kozben jon meg az étvágy

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Pedig mintha egyszer azt írtad volna, hogy az általad futtatott sorozatok közül ez a leggyengébb.visca el barca írta:sons of anarchy 0511
hu de nagy rész volt megintbezárulni látszik a kör, ebből az évadból még két rész van, nagyon várom őket. klassz kis sorozatot csináltak ebből az egészből

Már várom, hogy lejárjon, s kezdhessek én is neki.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Támogatom.btw, a következő rész promós spoilereket légyszi hanyagoljátok, vagy legalábbis külön jelezhetnétek, van aki erre is allergiás (pl. én)
Egyébként szerintem is kicsit unalmas ez az évad, meg kiszámítható, ismétlődnek az elemek.

- visca el barca
- Presidente del Barça
sons of anarchy 0511
hu de nagy rész volt megint
bezárulni látszik a kör, ebből az évadból még két rész van, nagyon várom őket. klassz kis sorozatot csináltak ebből az egészből 
hu de nagy rész volt megint

Én azért remélem, hogy egyszer volt a Dexterből 2. évad. Már eleve ez az egész szerelem azt idézi, de ettől a húzástól lazán idegbajt kapnék.bence-barca írta:Dexter
Én amúgy még azt is lehetségesnek találom, h Hanna megtudja, h LaGuerta Dex nyomában van - ugye Dex elmondja neki - és erre Hannah végez vele.
btw, a következő rész promós spoilereket légyszi hanyagoljátok, vagy legalábbis külön jelezhetnétek, van aki erre is allergiás (pl. én)
-
- Llegenda del Barça
Dexter
Én amúgy még azt is lehetségesnek találom, h Hanna megtudja, h LaGuerta Dex nyomában van - ugye Dex elmondja neki - és erre Hannah végez vele.
Persze ehhez az kéne, h kiszabaduljon, mert mint az előzetesben láttuk fogolyként fog szerepelni a következő részben.
Persze ehhez az kéne, h kiszabaduljon, mert mint az előzetesben láttuk fogolyként fog szerepelni a következő részben.