Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Über-spoiler-veszély! Olvastam, hogy elvileg Darylt elveszti a csoport a következő részben. De nem biztos, és remélem is, hogy nem, egyik legjobb karakter.Deus írta:
Most már biztos vagyok benne, hogy a következő epizódban Dixon testvérek összefutnak.
(dexter)Mihu írta: Szerintem meg az arra vonatkozott, hogy ugye behajította Viktor mellé, és így ketten fognak feküdni a sírjukban. Nem beszélve arról a másik kb 10-15 hulláról![]()
teljesen adom minden szavadat. annyit sárgáztatok h nah mondom biztos szexelt mindenki mindenkivel, aztán mindenki megölt mindenkit, ehhez képest tul sok minden most sem történt.Sanama írta:Dexter
Hát nemtudom, szerintem iszonyatosan vontatott és unalmas rész volt.
Egyértelmű volt,hogy Hannah nem fog meghalni, semmi értelme nem lett volna az eddigi 8 résznek akkor.
Az meg ahogy Isaak es Dex lenyomták a 2 csávót... Az elsőt, akit csak úgy simán hátba szúrt, semmi következmény? Azért minimum összekapcsolják, hogy ki volt ott akkor,stb... Kicsit nagyvonalúan volt megcsinálva, el lett kapkodva ez az egész, nekem nem tetszett.
Ráadásul kicsit kezd elmenni szappanopera irányba
Szerintem meg az arra vonatkozott, hogy ugye behajította Viktor mellé, és így ketten fognak feküdni a sírjukban. Nem beszélve arról a másik kb 10-15 hullárólsjd írta:
Pont, hogy félrevezeti. Mondta, hogy pár emberről egész sok dolgot tud, úgyhogy biztos be tud mószerolni másvalakit. Ráadásul neki is édes bosszú lenne, ha LaGuerta árnyékra vetődne, én el tudom képzelni, hogy elsősorban ez a terv.
Mondjuk ez lehetséges...
Abból a monológból, amit Isaak halálánál lenyomott, nekem az jött le, hogy meg akarja ölni George-ot. "Az is biztos most már, hogy nem fog egyedül feküdni a sírjában"
The Walking Dead s03e07 (hdtv-afg, hdtv-2hd)walking dead felirat? Senki? Mert én még nem találtam meg sehol.
Pont, hogy félrevezeti. Mondta, hogy pár emberről egész sok dolgot tud, úgyhogy biztos be tud mószerolni másvalakit. Ráadásul neki is édes bosszú lenne, ha LaGuerta árnyékra vetődne, én el tudom képzelni, hogy elsősorban ez a terv.Mihu írta:Dexter
És akkor most miért mondaná el a kubainak, hogy mi is valójában Dexter? Totál nem lenne logikus, ha most felfedné. Ha viszont nem árulja el, akkor meg mi ez a "segítek neked Maria" duma?
Abból a monológból, amit Isaak halálánál lenyomott, nekem az jött le, hogy meg akarja ölni George-ot. "Az is biztos most már, hogy nem fog egyedül feküdni a sírjában"miihii írta: Tehát akkor most úgy állunk, h az ukrán vonal részben elvarrva, már csak Quinn vonalon van forró helyzet. Bár kíváncsi leszek, h Dex képbe kerül e George ügyben. Mivel látta, h ő ölte meg Isaak-ot, foglalkozik e vele. És ha igen, milyen csavarja lesz ennek a Quinnes történettel.
DexterDeus írta:
LaGuerta szálhoz meg van egy durván jó elméletem: Sztem ez lesz a csattanó --> Öreg tudja, hogy Dex micsoda. Hiszen Harris és Matthew jó spanok voltak anno, nyilván Harris elmondta Matthew -nek a tervét (hogy Dexterből csinál egy "sötét védelmezőt"), de csak nagy vonalakban. Tehát sejti, hogy ő az az öbölbéli mészáros, de elnéz felette és nem akar "tudni róla" (Hiszen Harrisal megbeszélték a dolgot, hogy mi lesz belőle majd).
soadroli írta:Dexter
Ohh yeaah, na ez tényleg überkirály rész volt. Tényleg érdekes lett végül Dex és Isaac kacsolata. Én amúgy bírtam a kis homit. Hanna meghalhatott volna, úgy köményebb lett volna az egész, de így is jó. Most már a legkomolyabb szál a LaGuertás lesz szerintem, és az öreg tuti tud valamit, amit nem kéne. Quinn meg hogy megagyalta azt a kis gcit
Louis után már nem is csodálkoztam volna ha leírják Hannát:D Ott is a hosszú előjáték után gyorsan elmentSanama írta:Dexter
Egyértelmű volt,hogy Hannah nem fog meghalni, semmi értelme nem lett volna az eddigi 8 résznek akkor.
Az elsőt, akit csak úgy simán hátba szúrt, semmi következmény? Azért minimum összekapcsolják, hogy ki volt ott akkor,stb... Kicsit nagyvonalúan volt megcsinálva
davi10 írta:Dex
Hannah meg nem volt túlságosan elragadtatva ezzel a "biztonságban érzem magam" cuccal.
+ amit hiányolok az évadból: Masukának elég kevés szerepe van.
Már nézem is
Hálaadás van, semmilyen sorozatból nem volt rész csütörtök-pénteken.CsacsMate írta:Nem tudja valaki, hogy a héten miért nem volt új Odaát rész?
igen-igen, korában ez volt a véleményem. az első 3 (4?) évadot egyben daráltam le és valóban inkább csak unaloműzés céljából ment. de most h heti egy résszel küldöm, sokkal nagyobb a varázsa, meg vhogy jobb lett az egész.kanty írta:Pedig mintha egyszer azt írtad volna, hogy az általad futtatott sorozatok közül ez a leggyengébb.visca el barca írta:sons of anarchy 0511
hu de nagy rész volt megintbezárulni látszik a kör, ebből az évadból még két rész van, nagyon várom őket. klassz kis sorozatot csináltak ebből az egészből
![]()
Már várom, hogy lejárjon, s kezdhessek én is neki.
Pedig mintha egyszer azt írtad volna, hogy az általad futtatott sorozatok közül ez a leggyengébb.visca el barca írta:sons of anarchy 0511
hu de nagy rész volt megintbezárulni látszik a kör, ebből az évadból még két rész van, nagyon várom őket. klassz kis sorozatot csináltak ebből az egészből
Támogatom.btw, a következő rész promós spoilereket légyszi hanyagoljátok, vagy legalábbis külön jelezhetnétek, van aki erre is allergiás (pl. én)
Én azért remélem, hogy egyszer volt a Dexterből 2. évad. Már eleve ez az egész szerelem azt idézi, de ettől a húzástól lazán idegbajt kapnék.bence-barca írta:Dexter
Én amúgy még azt is lehetségesnek találom, h Hanna megtudja, h LaGuerta Dex nyomában van - ugye Dex elmondja neki - és erre Hannah végez vele.