Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az ő lemezük, de más előadók dolgozták fel a zenéiket. AC lemez AC nélkül.albicelesteX írta:http://www.youtube.com/watch?v=GAY6JZFd ... ure=relmfu
Nekem ez adja,de ez most hogy van az AC csinálta a lemezt vagy mi?
Sajnos nem, nekem sincs még...lui1698 írta:@Scooby Bent Bwoy, úgy Animal albumhoz tudnál egy linket adni nekem pls?
Amúgy Deniz albumról viszonylag kevés szó esett eddig, pedig szerintem igen jóféle lett.
SCBP ft. Tkyd nem tudom mire van kiírva, de remélem hamarosan megszületik.lui1698 írta:Mostanában jön valami magyar hipphápp cucc?
Pontosan! a "A Thousand Suns" című albumukat mikor először meghallottam nem tudtam hogy mi ez. hogy ez egy zene vagy valaki átvert és mást rakott bele a torrentbe, de nem.bence-barca írta:Szerintem úgy értette, hogy az utóbbi években nem azt a jó kis zúzóst LPt kaptuk, hanem egy jóval lágyabbat.messideco írta:Miért Rip?
Javíts ki, ha rosszul gondolom, de nálam ezt jelenti. Nemrég hallottam egy számot tőlük, először nem hittem el, h ők... meg kellett várnom míg kiírják...
Nálam ne a LP játssza ezeket, ők játsszák a jó kis metaljukat...
Szerintem úgy értette, hogy az utóbbi években nem azt a jó kis zúzóst LPt kaptuk, hanem egy jóval lágyabbat.messideco írta:Miért Rip?
2:43-tól megálltam
Ezt a számot először egy autózás veszélyeire felhívó reklámfilmben hallottam, azóta kiráz tőle a hideg szó szerint.
ejjdezsírez.visca el barca írta:aki szereti a chillout-ot, annak vasárnap éjszakára egy gyöngyszem
http://www.youtube.com/watch?v=Skg7N9HhWWI
Nincs.Eazzy írta:Köszi, közben Game adott egyet last.fm-en.
Ha már ilyeneket hallgatsz, neked nincs lastfm-ed? kíváncsi lennék a librarydre
Tudom...azért is írtam...Sanama írta:Én annyit tudok,hogy a bécsi koncerten mondta, hogy jönnek BP-re. De hogy most az party rockosok kiturtak volna arrol nem tudok.bence-barca írta:...
De sajnos tobben kivancsiak arra, hidd el. Itt tart a zenei-kultura.
Én annyit tudok,hogy a bécsi koncerten mondta, hogy jönnek BP-re. De hogy most az party rockosok kiturtak volna arrol nem tudok.bence-barca írta:Arról valaki tud valamit, h elvileg idei Szigetre jött volna a Red Hot Chili Peppers, de állítólag kitúrta őket a lmfao. Nyilván arra többen kíváncsiak.
Egyik barátom mondta, h neki mondta egy ismerőse. Remélem nem igaz, mert az csak még eyg ok, h jobban utáljam azokat a majmokat, ha nem is ők, hanem a szervezők tehetnek róla.
Azért is hinném el, mert jövőre a Red Hot körbelövi Mo-t szinte. SZóval valaki hallott még erről vmit?
Neemmessideco írta:Ma mondta?![]()
Köszi, közben Game adott egyet last.fm-en.barca99 írta:Mondj egy jó tárat, ahonnan gyorsan lehet tölteni, és feldobom oda neked.Eazzy írta:Srácok!
Valaki dobjon már meg egy dead prez - turn off the radio vol 2: get free or die tryin' albumához egy linkkel!
Mondj egy jó tárat, ahonnan gyorsan lehet tölteni, és feldobom oda neked.Eazzy írta:Srácok!
Valaki dobjon már meg egy dead prez - turn off the radio vol 2: get free or die tryin' albumához egy linkkel!