2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
2:43-tól megálltam
Ezt a számot először egy autózás veszélyeire felhívó reklámfilmben hallottam, azóta kiráz tőle a hideg szó szerint.
ejjdezsírez.visca el barca írta:aki szereti a chillout-ot, annak vasárnap éjszakára egy gyöngyszem
http://www.youtube.com/watch?v=Skg7N9HhWWI
Nincs.Eazzy írta:Köszi, közben Game adott egyet last.fm-en.
Ha már ilyeneket hallgatsz, neked nincs lastfm-ed? kíváncsi lennék a librarydre
Tudom...azért is írtam...Sanama írta:Én annyit tudok,hogy a bécsi koncerten mondta, hogy jönnek BP-re. De hogy most az party rockosok kiturtak volna arrol nem tudok.bence-barca írta:...
De sajnos tobben kivancsiak arra, hidd el. Itt tart a zenei-kultura.
Én annyit tudok,hogy a bécsi koncerten mondta, hogy jönnek BP-re. De hogy most az party rockosok kiturtak volna arrol nem tudok.bence-barca írta:Arról valaki tud valamit, h elvileg idei Szigetre jött volna a Red Hot Chili Peppers, de állítólag kitúrta őket a lmfao. Nyilván arra többen kíváncsiak.
Egyik barátom mondta, h neki mondta egy ismerőse. Remélem nem igaz, mert az csak még eyg ok, h jobban utáljam azokat a majmokat, ha nem is ők, hanem a szervezők tehetnek róla.
Azért is hinném el, mert jövőre a Red Hot körbelövi Mo-t szinte. SZóval valaki hallott még erről vmit?
Neemmessideco írta:Ma mondta?![]()
Köszi, közben Game adott egyet last.fm-en.barca99 írta:Mondj egy jó tárat, ahonnan gyorsan lehet tölteni, és feldobom oda neked.Eazzy írta:Srácok!
Valaki dobjon már meg egy dead prez - turn off the radio vol 2: get free or die tryin' albumához egy linkkel!
Mondj egy jó tárat, ahonnan gyorsan lehet tölteni, és feldobom oda neked.Eazzy írta:Srácok!
Valaki dobjon már meg egy dead prez - turn off the radio vol 2: get free or die tryin' albumához egy linkkel!
:O Nem szabad letölteni!B. írta:Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Nem tudja valaki, hogy honnnan tudnám letölteni a Punnany Massif - Shen kick című albumát?
Köszi!