Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi! Vinnék még pár sört(az mindig jól jön..)dobozosra gondoltam mert magamból kiindulva tudom milyen cudar később az üres üvegekkel vacakolniDrigo írta:Hú Tim a házipálinkánál nincs jobb a világon, az egyszerűen a LEGJOBB. Akkor Téged is beengedlek, akkor 6kor kezdenénk a pókert, az kinek jó? Illetve többiek milyen belépővel készülnek?
Hát, Krojf, az valóban meredek lehetett, így 19 éves fejjel se egy minimális adag az a 2dl pálesz... De a szilvától nekem jobban bejön az általad említett "home-edition" barack pálinka, nagyon ott van, csak csínnyán kell vele bánni, mert másnap a két fejed közül a nagyobbik van belülKrojf írta:Tim Koma!
Az jóóóóóóó!!!!
Szilvapálesz az igazi király!
Milyen? Olyan kerítésszaggató-feeling, vagy olyan bőralábújós,
behízelgő fajta?
Egyébként ha "home edition", akkor rettenetesen foglak irigyelni
Benneteket!
Ja, majd' elfelejtettem!
Anno még 8 éves koromban egyszer olyat sikerült tennem, hogy
egy vasárnap reggel felébredtem és marha szomjas voltam.
Kimentem a konyhába, melynek asztalán egy ásványvizes üveg
volt, tele "vízzel".
Több sem kellett nekem, lecsavartam a tetejét és jól meghúztam!
Legalább 2 decit gurítottam le belőle, csakhogy a víz helyén házi
cseresznyepálinka volt!
Ettől két napig be voltam rúgva és fertelmesen voltam, szana voltam
és széjjel! 8 évesen azért kissé meredek, nem?
Kérdezi Tőled Krojf komád.
Krojf! Tényleg nem olyan nagy ez az ország, akár ide is futhatnál.grecki írta:Drigo, ha megkóstolod, nem akarsztöbbet jägert inni...(igaz, ezt inkább kólával, vagy gyömbérrel, esetleg mentával + lime-mal + ásványvízzel, álá mojito szokás fogyasztani...
Krojf! Hát, egyszerű a képlet, gyere fel pókizni. Ami pedig a melléképületet illeti, már előre fájnak a vízhólyagok a tenyeremen...
Na egy ilyennel talán beengedlek, de jégernek jobban örülnékgrecki írta:Nem sörre gondoltam, hanem egy ilyenre...
Nem, csütörtök nem jó nekem.A péntekkel is csínján kell bánnom, mert hétvégén melléképületet bontok tesóméknál... Kiélhetem az agressziómat!Drigo írta:Ha tudtok szerezni valami helyet, akkor oda, Tim azt mondta megkérdez valami helyet. Ha nem lesz semmi, akkor jöhetünk hozzánk, egy rekesz sör fejében/fő természetesengrecki írta:Úgy néz ki, hogy hattól ráérek már.
Hová megyünk?
Vendéglátóipari egységbe? Csak azért kérdezem,mert akkor vinnék egy üveg nedűt...![]()
csütörtökön nincs kedved egyet sörözni?
http://www.radayklub.hu/ Keressétek az akciót!!!
Ha tudtok szerezni valami helyet, akkor oda, Tim azt mondta megkérdez valami helyet. Ha nem lesz semmi, akkor jöhetünk hozzánk, egy rekesz sör fejében/fő természetesengrecki írta:Úgy néz ki, hogy hattól ráérek már.
Hová megyünk?
Vendéglátóipari egységbe? Csak azért kérdezem,mert akkor vinnék egy üveg nedűt...
Rendben, hnap beszélek haverral, hogy mi és merre pontosan az a hely. Aztán felhívlak, vagy holnap, vagy kedden. Én meg három hétig mindig hazajártam, csak most maradok fennEnrique írta:Csütörtök este nekem még mindig áll.
Péntek viszont biztos nem jó, 3 hete nem voltam otthon, és anyuék már nagyon látni szeretnének.Úgyhogy bármennyire is szeretnék részt venni a pókerezésen, nem tudok sajnos.
Dani, majd szólj mizu.
Na akkor úgy néz ki póker lesz. Az 54 ft-os sört még megérdeklődöm, esetleg elküldhetnéd a számod priviben Iván, és akkor rádszólok majd. Elküldöm én is.Z. Iván írta:Nekem a Póker a legjobb, abba benne vagyok bármikor, szal 8 után is bőven jó. Szal ha lesz, tuti megyek.Szombat nem jó, a csütörök pedig attól függ
Túl korán nem lenne jó, vszinű csak ilyen f10 körül érnék oda, bárhova is kéne... Ha van ez az 54-ftos sör akció, akkor különösen jó lenne, + akkor legalább Ákival találkoznék.
Ez az én álláspontom
Na az nagyon jó lenne, nekem biztos nem lesz időm helyszíneket keresgélni. Remélem összejön a dolog.Tim írta:Ui: tudok egy kávézót utána nézek esetleg holnap,mit szólnának egy Eurobarca poker contesthez,vagy egy éjszakába nyúló sörözéshez..
Szombat este.Tim írta:Kedves fórumtársak! Mi lesz az "Eurobarca Maratonnal"?! Tudom nem mindenkinek jó a csütörtök,péntek,szombat kombó(sőt,úgy tudom a csütörtök egyenlőre EnriqueVS.Drigo) no de a péntek,és a szombat?Tud valaki egy jó sörözőt?Ki jönne,és melyik nap?Ki az aki jönne de nem pesti,és kellene szállás..stb Gyerünk,spin it up!!!!