Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.21. 12:56:29

[quote="barca6"][/quote]

Nincs a routeren MAC-filter beállítva?
barca6
Jugador d'estrella

2010.11.21. 12:52:32

barca6 írta:Sziasztok!

Van egy kis gondom.Meglett a gépem az uj Windows 7-tel és az internetet nem tudom beállítani(Wifi, van egy router-em amit az aszali PC-m is használ,mivel vettem hozzá egy USB-s wifit).A laptopban is van wifi csak nem tudok rácsatlakozni vele a netre.Kiválasztom a routert beírom a nevet,kódot és nem kapcsolódik az internetre.Kiírja,hogy korlátozott hozzáférés, (nem a földgömb van a kis sarokban hanem egy kis sárga felkiáltójel).Hogyan lehetne beállítani?

Ha valaki tudja,légyszi segítsen.Előre is köszönöm.
Valaki? :oops:
Kép
barca6
Jugador d'estrella

2010.11.20. 18:19:14

Sziasztok!

Van egy kis gondom.Meglett a gépem az uj Windows 7-tel és az internetet nem tudom beállítani(Wifi, van egy router-em amit az aszali PC-m is használ,mivel vettem hozzá egy USB-s wifit).A laptopban is van wifi csak nem tudok rácsatlakozni vele a netre.Kiválasztom a routert beírom a nevet,kódot és nem kapcsolódik az internetre.Kiírja,hogy korlátozott hozzáférés, (nem a földgömb van a kis sarokban hanem egy kis sárga felkiáltójel).Hogyan lehetne beállítani?

Ha valaki tudja,légyszi segítsen.Előre is köszönöm.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.20. 11:48:47

Enternetesek, hány napon belül küldik vajon sms-ben a jelszót a nethez? :roll:

Nyomtatóm nem kapcsol be, olyan mint ha nem lenne áram alatt, dobhatoma kukába? :?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.19. 11:19:10

Barcaman14 írta:El kellene egy kis segítség! A gépem napok óta elviselhetetlenül lassú. Korábban nem volt még ilyen problémám így nem tudom mi lehet a gond.
A teljes rendszert átvizsgáltam vírusirtóval de semmit nem talált. Ezek után nem tudom mi lehet a probléma.

Akinek van valami ötlete, azt kérem hogy segítsen. Fontos lenne!
Mikor telepítetted a gépedet utoljára?Milyen rendszer, IP beállításoknál fixnek van állítva valami?Indexelés be van állítva?Ezek 1-2 dolog ami lassíthatja a gépet!Mivel a windows rengeteg szemetet hagy maga után, s sok szolgáltatás van, amit ki lehet lőni, mert nem fontosak, ezekkel lehet gyorsítani a gépet!Legfőképpen a betöltést, mivel kevesebb memória címkezést hajt végre!És programok futtása közben is kevesebbet kell a procinak számolni!Vannak programok melyekkel manuálisan tudod variálgatni a windowst, esetleg a Tune Up-ot próbáld meg!Illetve msconfig.exe a futtatásnál, s az elinduló programokat folyamatokat tudod szabályozni!
Ha munkafolyamatoknál érzékelsz kisebb „fagyást”, akkor lehet lapozófájl méret hiba van, esetleg a memória!De hardwares dolgok hamar kiderülnek!Ha felismeri a géped a memóriákat, s futattál egy memóriadiagnosztikát akkor az kilőve!
Mondom még egyszer Tune Up Utilities nevű progi!Sok mindent betudsz állítani, s nem kell registryben turkálni, mert ott el lehet cseszni egy rendszert!
Szerk:
Én előző héten gondoltam a biztonsági kulcsokat picit állítgatom a registrynben, hát eredmény:
Még a belső adminrendszergazda sem látott bizonyos meghajtókat :lol:
2 nap szenvedés után megcsináltam, de a windows nem egy egyszerű agyszülemény :lol: A legjobb benne, hogy néha elállít az ember valamit, s nem engedi visszaállítani :lol: Hiroshima 45, Csernobil 86, Windows 98 :lol:
daffy
Madridista

2010.11.19. 09:42:00

Barcaman14 írta:El kellene egy kis segítség! A gépem napok óta elviselhetetlenül lassú. Korábban nem volt még ilyen problémám így nem tudom mi lehet a gond.
A teljes rendszert átvizsgáltam vírusirtóval de semmit nem talált. Ezek után nem tudom mi lehet a probléma.

ad-aware+spybot search and destroy+töredezettségmentesítő. ha ezek nem oldják meg így együtt,akkor a géped világuralomra tör a neten keresztül. el kell pusztítanod :wink:
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.11.19. 08:24:16

A szabad hely kilőve mint opció mert az van bőven! A netes vírusirtót kipróbálom, aztán meglátjuk. Kösz a segítséget! :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.18. 19:21:05

messideco írta:Amelyik partición a Windows van, azon kell legyen minimum 200mega szabad hely. Más tippem nincs nekem sem...
Az a 200 mega nem árt, ha valójában 2-3-4 giga. :wink:

netes vírusírtókkal is nézd át a gépet. Ha két ram van a gépben, az egyik lehet mag adta magát, attól lassult be a cucc.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.18. 19:20:48

Barcaman14 írta: A teljes rendszert átvizsgáltam vírusirtóval de semmit nem talált. Ezek után nem tudom mi lehet a probléma.
Na az még nem jelent semmit, nézesd meg egy online vírusirtóval is
messideco
Presidente del Barça

2010.11.18. 19:18:20

Amelyik partición a Windows van, azon kell legyen minimum 200mega szabad hely. Más tippem nincs nekem sem...
Kép
"And my heart will leave you never."
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.11.18. 19:14:19

Kevés szabad hely?
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.11.18. 18:21:46

El kellene egy kis segítség! A gépem napok óta elviselhetetlenül lassú. Korábban nem volt még ilyen problémám így nem tudom mi lehet a gond.

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.18. 17:51:43

oregem21 írta:Sziasztok!!

Nemrégiben rendeltem az Acer Aspire One netbookomhoz egy új adaptert m az előző sajna bekrepált....tölt is rendesen minden kafa, de azt vettem észre hogy tökre felmelegszik, mondhatni forró!!
kompatibilitással nem lehet gond m minden paramétere ugyanolyan mint a másik.....
szerintetek ez a melegedés problémát okozhat a továbbiakban????
köszi a segítséget.....
Bizony okozhat :wink: Nekem például a gyári ASUS töltőm úgy felmelegedett, hogy elolvadt belül a kis műanyag, és ez azt eredményezte, hogy utána kontakthibás lett a cucc, és úgy töltött, hogy érzékelte-nem érzékelte-érzékelte-nem érzékelte-érzékelte stb....és folyamatosan vibrált a képernyő, mert ugye ha tölt akkor világosabb, ha nem akkor sötétebb. És ez nagyon idegesítő volt, illetve féltem attól, hogy kinyírja a monitort a folyamatos vibrálás.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.11.18. 17:21:57

barca6 írta:Sziasztok!

Most akarom ujratelepiteni a laptopot Vistáról W7-re.Olyan kérdésem lenne,hogy a Wifi és a Bluetooth,ami alpból benne volt,az ujratelepités után is benne marad-e?

Előre is kössz.
Ezek hardveres dolgok egy szoftver frissítéssel nem fognak "eltünni".
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barca6
Jugador d'estrella

2010.11.18. 17:15:02

Sziasztok!

Most akarom ujratelepiteni a laptopot Vistáról W7-re.Olyan kérdésem lenne,hogy a Wifi és a Bluetooth,ami alpból benne volt,az ujratelepités után is benne marad-e?

Előre is kössz.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.16. 21:42:10

oregem21 írta:Sziasztok!!

Nemrégiben rendeltem az Acer Aspire One netbookomhoz egy új adaptert m az előző sajna bekrepált....tölt is rendesen minden kafa, de azt vettem észre hogy tökre felmelegszik, mondhatni forró!!
kompatibilitással nem lehet gond m minden paramétere ugyanolyan mint a másik.....
köszi a segítséget.....
Lehet, hogy csak egy hibás darab és akkor gariban vissza kell cserélni. Vagy megoldani a hűtését, de szerintem hülyeség.
Kép
Kép
Kép
oregem21
Jugador del Barça

2010.11.16. 21:03:09

Sziasztok!!

köszi a segítséget.....
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.11.16. 15:03:47

Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Tegnap kaptam egy nagyon király telefont, méghozzá egy Nokia C5-00. Minden rendben van vele, de egyszerűen a Finnek eldugták a Témák mappát. Ha rádugom gépen felismeri meg minden, de nem találom hogy hova kellene másolni a Témákat. Valaki tudna segíteni?

Szerk.: Már nem aktuális :wink:
Kép
oregem21
Jugador del Barça

2010.11.15. 20:16:11

Köszi szépen!!!:):)

Népligetből: 3as(kék) metró Deák Ferenc térig,onnan átszálltok a földalattira(1-es,vagy sárga),és mentek a hősök teréig. Onnan 5 perc séta a Hősök terén keresztül,és ott is vagytok.

DÉliből: 2es(piros) metró a Deák Ferenc térig,aztán átszálltok a földalattira(1-es,vagy sárga),és mentek a hősök teréig. Onnan 5 perc séta a Hősök terén keresztül,és ott is vagytok.[/quote]
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.11.15. 20:15:00

oregem21 írta:Budapestiek segitsetek pls.....:)

Hnap tervezünk barátnőmmel egy kis budapesti kiruccanást!!!állatkertbe szeretnénk eljutni valahogy a népligetből vagy a déli pályaudvarról!!??melyik egyszerübb??
légyszi adjatok egykis utbaigazítást!!!:):)
köszi
Szerintem a déliből könnyebb odajutni mivel elég 1x átszállni a deákon. De a www.utvonalterv.hu -n megnézheted az összes módot.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy kitört most facebook-on ez a mese láz. És barátnőm keresne egy mesét, de nem jut eszembe a címe, ezek voltak a mesében:
egy családról szólt, a családtagok mind különböző dolgokhoz értettek
apa fizika, nagybácsik biosz, anya természet, nagyi történelem , nagyapa csillagászat. (vagy valami ilyesimi)
hétvégenként ment talán a tv2-n
A gyerek meg folyton kérdezgette hogy mi hogyan van, nem?
Mert akkor ez a 'Hogy is van ez Család' lesz :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.15. 20:13:11

Hnap tervezünk barátnőmmel egy kis budapesti kiruccanást!!!állatkertbe szeretnénk eljutni valahogy a népligetből vagy a déli pályaudvarról!!??melyik egyszerübb??
köszi

Népligetből: 3as(kék) metró Deák Ferenc térig,onnan átszálltok a földalattira(1-es,vagy sárga),és mentek a hősök teréig. Onnan 5 perc séta a Hősök terén keresztül,és ott is vagytok.

DÉliből: 2es(piros) metró a Deák Ferenc térig,aztán átszálltok a földalattira(1-es,vagy sárga),és mentek a hősök teréig. Onnan 5 perc séta a Hősök terén keresztül,és ott is vagytok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.15. 20:07:34

köszi
nem vagyok pesti, de ismereteim szerint a népliget jóval közelebb esik, tömegközlekedési szempontból nem tudom melyik az egyszerűbb
oregem21
Jugador del Barça

2010.11.15. 20:02:39

Budapestiek segitsetek pls.....:)

köszi
kudu
Entrenador del Barça

2010.11.15. 17:03:44

zola8787 írta:Olyan problémám lenne, mintha az Exploerem 800 * 600asan futna, de amúgy magasabbra van állítva, mindenhol jó, csak az Explorer mutatja ilyen kicsiben. Hogy lehetne átállítani?
crtl+görgővel nem nagyítottad fel véletlen?

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy kitört most facebook-on ez a mese láz. És barátnőm keresne egy mesét, de nem jut eszembe a címe, ezek voltak a mesében:
egy családról szólt, a családtagok mind különböző dolgokhoz értettek
apa fizika, nagybácsik biosz, anya természet, nagyi történelem , nagyapa csillagászat. (vagy valami ilyesimi)
hétvégenként ment talán a tv2-n

Előre is köszönöm! :D
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
albicelesteX
A Vadász

2010.11.14. 16:05:04

Firefox-al van olyan nyűgöm,hogy ha egy oldalon belül pl. egy fórumon válaszolni akarok és rámegyek a válasz gombra felhoz egy nagy fehér ablakot és a tetejére az van írva,hogy "keresés a könyvjelzőkben és az előzményekben.".Letöröltem újraraktam,de a helyzet nem változott,mit lehet vele csinálni?
Kép
Válasz küldése