Segítség kéne
[quote="barca6"][/quote]
Nincs a routeren MAC-filter beállítva?
Nincs a routeren MAC-filter beállítva?
- barca6
- Jugador d'estrella
Valaki?barca6 írta:Sziasztok!
Van egy kis gondom.Meglett a gépem az uj Windows 7-tel és az internetet nem tudom beállítani(Wifi, van egy router-em amit az aszali PC-m is használ,mivel vettem hozzá egy USB-s wifit).A laptopban is van wifi csak nem tudok rácsatlakozni vele a netre.Kiválasztom a routert beírom a nevet,kódot és nem kapcsolódik az internetre.Kiírja,hogy korlátozott hozzáférés, (nem a földgömb van a kis sarokban hanem egy kis sárga felkiáltójel).Hogyan lehetne beállítani?
Ha valaki tudja,légyszi segítsen.Előre is köszönöm.

- barca6
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Van egy kis gondom.Meglett a gépem az uj Windows 7-tel és az internetet nem tudom beállítani(Wifi, van egy router-em amit az aszali PC-m is használ,mivel vettem hozzá egy USB-s wifit).A laptopban is van wifi csak nem tudok rácsatlakozni vele a netre.Kiválasztom a routert beírom a nevet,kódot és nem kapcsolódik az internetre.Kiírja,hogy korlátozott hozzáférés, (nem a földgömb van a kis sarokban hanem egy kis sárga felkiáltójel).Hogyan lehetne beállítani?

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Enternetesek, hány napon belül küldik vajon sms-ben a jelszót a nethez?
Nyomtatóm nem kapcsol be, olyan mint ha nem lenne áram alatt, dobhatoma kukába?

Nyomtatóm nem kapcsol be, olyan mint ha nem lenne áram alatt, dobhatoma kukába?

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mikor telepítetted a gépedet utoljára?Milyen rendszer, IP beállításoknál fixnek van állítva valami?Indexelés be van állítva?Ezek 1-2 dolog ami lassíthatja a gépet!Mivel a windows rengeteg szemetet hagy maga után, s sok szolgáltatás van, amit ki lehet lőni, mert nem fontosak, ezekkel lehet gyorsítani a gépet!Legfőképpen a betöltést, mivel kevesebb memória címkezést hajt végre!És programok futtása közben is kevesebbet kell a procinak számolni!Vannak programok melyekkel manuálisan tudod variálgatni a windowst, esetleg a Tune Up-ot próbáld meg!Illetve msconfig.exe a futtatásnál, s az elinduló programokat folyamatokat tudod szabályozni!Barcaman14 írta:El kellene egy kis segítség! A gépem napok óta elviselhetetlenül lassú. Korábban nem volt még ilyen problémám így nem tudom mi lehet a gond.
A teljes rendszert átvizsgáltam vírusirtóval de semmit nem talált. Ezek után nem tudom mi lehet a probléma.
Akinek van valami ötlete, azt kérem hogy segítsen. Fontos lenne!
Ha munkafolyamatoknál érzékelsz kisebb „fagyást”, akkor lehet lapozófájl méret hiba van, esetleg a memória!De hardwares dolgok hamar kiderülnek!Ha felismeri a géped a memóriákat, s futattál egy memóriadiagnosztikát akkor az kilőve!
Mondom még egyszer Tune Up Utilities nevű progi!Sok mindent betudsz állítani, s nem kell registryben turkálni, mert ott el lehet cseszni egy rendszert!
Szerk:
Én előző héten gondoltam a biztonsági kulcsokat picit állítgatom a registrynben, hát eredmény:
Még a belső adminrendszergazda sem látott bizonyos meghajtókat

2 nap szenvedés után megcsináltam, de a windows nem egy egyszerű agyszülemény

ad-aware+spybot search and destroy+töredezettségmentesítő. ha ezek nem oldják meg így együtt,akkor a géped világuralomra tör a neten keresztül. el kell pusztítanodBarcaman14 írta:El kellene egy kis segítség! A gépem napok óta elviselhetetlenül lassú. Korábban nem volt még ilyen problémám így nem tudom mi lehet a gond.
A teljes rendszert átvizsgáltam vírusirtóval de semmit nem talált. Ezek után nem tudom mi lehet a probléma.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
A szabad hely kilőve mint opció mert az van bőven! A netes vírusirtót kipróbálom, aztán meglátjuk. Kösz a segítséget! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az a 200 mega nem árt, ha valójában 2-3-4 giga.messideco írta:Amelyik partición a Windows van, azon kell legyen minimum 200mega szabad hely. Más tippem nincs nekem sem...

netes vírusírtókkal is nézd át a gépet. Ha két ram van a gépben, az egyik lehet mag adta magát, attól lassult be a cucc.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
Na az még nem jelent semmit, nézesd meg egy online vírusirtóval isBarcaman14 írta: A teljes rendszert átvizsgáltam vírusirtóval de semmit nem talált. Ezek után nem tudom mi lehet a probléma.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Kevés szabad hely?Barcaman14 írta:El kellene egy kis segítség! A gépem napok óta elviselhetetlenül lassú. Korábban nem volt még ilyen problémám így nem tudom mi lehet a gond.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
El kellene egy kis segítség! A gépem napok óta elviselhetetlenül lassú. Korábban nem volt még ilyen problémám így nem tudom mi lehet a gond.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Mihu
- Director del Fútbol
Bizony okozhatoregem21 írta:Sziasztok!!
Nemrégiben rendeltem az Acer Aspire One netbookomhoz egy új adaptert m az előző sajna bekrepált....tölt is rendesen minden kafa, de azt vettem észre hogy tökre felmelegszik, mondhatni forró!!
kompatibilitással nem lehet gond m minden paramétere ugyanolyan mint a másik.....
szerintetek ez a melegedés problémát okozhat a továbbiakban????
köszi a segítséget.....

- Capon
- Llegenda del Barça
Ezek hardveres dolgok egy szoftver frissítéssel nem fognak "eltünni".barca6 írta:Sziasztok!
Most akarom ujratelepiteni a laptopot Vistáról W7-re.Olyan kérdésem lenne,hogy a Wifi és a Bluetooth,ami alpból benne volt,az ujratelepités után is benne marad-e?
Előre is kössz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- barca6
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Most akarom ujratelepiteni a laptopot Vistáról W7-re.Olyan kérdésem lenne,hogy a Wifi és a Bluetooth,ami alpból benne volt,az ujratelepités után is benne marad-e?
Előre is kössz.
Előre is kössz.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Lehet, hogy csak egy hibás darab és akkor gariban vissza kell cserélni. Vagy megoldani a hűtését, de szerintem hülyeség.oregem21 írta:Sziasztok!!
Nemrégiben rendeltem az Acer Aspire One netbookomhoz egy új adaptert m az előző sajna bekrepált....tölt is rendesen minden kafa, de azt vettem észre hogy tökre felmelegszik, mondhatni forró!!
kompatibilitással nem lehet gond m minden paramétere ugyanolyan mint a másik.....
köszi a segítséget.....

Sziasztok!!
köszi a segítséget.....
köszi a segítséget.....
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Tegnap kaptam egy nagyon király telefont, méghozzá egy Nokia C5-00. Minden rendben van vele, de egyszerűen a Finnek eldugták a Témák mappát. Ha rádugom gépen felismeri meg minden, de nem találom hogy hova kellene másolni a Témákat. Valaki tudna segíteni?
Szerk.: Már nem aktuális
Tegnap kaptam egy nagyon király telefont, méghozzá egy Nokia C5-00. Minden rendben van vele, de egyszerűen a Finnek eldugták a Témák mappát. Ha rádugom gépen felismeri meg minden, de nem találom hogy hova kellene másolni a Témákat. Valaki tudna segíteni?
Szerk.: Már nem aktuális

Köszi szépen!!!:):)
Népligetből: 3as(kék) metró Deák Ferenc térig,onnan átszálltok a földalattira(1-es,vagy sárga),és mentek a hősök teréig. Onnan 5 perc séta a Hősök terén keresztül,és ott is vagytok.
DÉliből: 2es(piros) metró a Deák Ferenc térig,aztán átszálltok a földalattira(1-es,vagy sárga),és mentek a hősök teréig. Onnan 5 perc séta a Hősök terén keresztül,és ott is vagytok.[/quote]
Népligetből: 3as(kék) metró Deák Ferenc térig,onnan átszálltok a földalattira(1-es,vagy sárga),és mentek a hősök teréig. Onnan 5 perc séta a Hősök terén keresztül,és ott is vagytok.
DÉliből: 2es(piros) metró a Deák Ferenc térig,aztán átszálltok a földalattira(1-es,vagy sárga),és mentek a hősök teréig. Onnan 5 perc séta a Hősök terén keresztül,és ott is vagytok.[/quote]
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Szerintem a déliből könnyebb odajutni mivel elég 1x átszállni a deákon. De a www.utvonalterv.hu -n megnézheted az összes módot.oregem21 írta:Budapestiek segitsetek pls.....
Hnap tervezünk barátnőmmel egy kis budapesti kiruccanást!!!állatkertbe szeretnénk eljutni valahogy a népligetből vagy a déli pályaudvarról!!??melyik egyszerübb??
légyszi adjatok egykis utbaigazítást!!!:):)
köszi
A gyerek meg folyton kérdezgette hogy mi hogyan van, nem?Nekem olyan kérdésem lenne, hogy kitört most facebook-on ez a mese láz. És barátnőm keresne egy mesét, de nem jut eszembe a címe, ezek voltak a mesében:
egy családról szólt, a családtagok mind különböző dolgokhoz értettek
apa fizika, nagybácsik biosz, anya természet, nagyi történelem , nagyapa csillagászat. (vagy valami ilyesimi)
hétvégenként ment talán a tv2-n
Mert akkor ez a 'Hogy is van ez Család' lesz

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
oregem21 írta:Budapestiek segitsetek pls.....
Hnap tervezünk barátnőmmel egy kis budapesti kiruccanást!!!állatkertbe szeretnénk eljutni valahogy a népligetből vagy a déli pályaudvarról!!??melyik egyszerübb??
köszi
DÉliből: 2es(piros) metró a Deák Ferenc térig,aztán átszálltok a földalattira(1-es,vagy sárga),és mentek a hősök teréig. Onnan 5 perc séta a Hősök terén keresztül,és ott is vagytok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nem vagyok pesti, de ismereteim szerint a népliget jóval közelebb esik, tömegközlekedési szempontból nem tudom melyik az egyszerűbboregem21 írta:Budapestiek segitsetek pls.....
köszi
Budapestiek segitsetek pls.....
köszi

köszi
crtl+görgővel nem nagyítottad fel véletlen?zola8787 írta:Olyan problémám lenne, mintha az Exploerem 800 * 600asan futna, de amúgy magasabbra van állítva, mindenhol jó, csak az Explorer mutatja ilyen kicsiben. Hogy lehetne átállítani?
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy kitört most facebook-on ez a mese láz. És barátnőm keresne egy mesét, de nem jut eszembe a címe, ezek voltak a mesében:
egy családról szólt, a családtagok mind különböző dolgokhoz értettek
apa fizika, nagybácsik biosz, anya természet, nagyi történelem , nagyapa csillagászat. (vagy valami ilyesimi)
hétvégenként ment talán a tv2-n
Előre is köszönöm!

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- albicelesteX
- A Vadász
Firefox-al van olyan nyűgöm,hogy ha egy oldalon belül pl. egy fórumon válaszolni akarok és rámegyek a válasz gombra felhoz egy nagy fehér ablakot és a tetejére az van írva,hogy "keresés a könyvjelzőkben és az előzményekben.".Letöröltem újraraktam,de a helyzet nem változott,mit lehet vele csinálni?