Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát mondjuk tényleg, akik azt várták, h Kalifornia kormányzóját negyedszer is visszaküldik, azok baromi nagyot csalódhattak. De ha nem ezt várja az ember, akkor én odateszem amellé a 2. és 3. rész mellé. Még kifejezetten poén is volt az Arnold look-a-like cameo.Faust írta:Önmagában nem rossz film, csak Terminatorként gyenge.
Mondjuk sjd szerint a 2 és a 3 egy szinten van, szóval hagyjuk.
Erről Kash koma jut eszembe, aki trailer alapján osztályzott filmeket.Faust írta:Szóval egyiket sem tartod szenzációsnak amikor csak egyet láttál.
Szeretem az ilyet.Nem a kijelentéssel van a baj, mert mindenkinek szíve joga, csak az alapjával. Én sem tartom szenzációsnak a Keresztapát, csak én láttam mindhármat.
![]()
Nó offenz.
Nem feltétlen a Terminator - szériára gondoltamREMY írta:pffffsjay írta: Bagoly mondja verébnekNálam a Terminator 1-2, de főleg a 2. rész van az Isten kategóriában
Ha van tökéletes film....
Nekem az 1 annyira nem tetszett, lehet azért mert a 2-t hamarabb láttamREMY írta:pffffsjay írta: Bagoly mondja verébnekNálam a Terminator 1-2, de főleg a 2. rész van az Isten kategóriában
Ha van tökéletes film....
pffffsjay írta: Bagoly mondja verébnek
nem én mondtamsjay írta: Máglyára velem ?
Én meg egyiket sem tartom szenzációsnak. Máglyára velem ?Faust írta:Önmagában nem rossz film, csak Terminatorként gyenge.
Mondjuk sjd szerint a 2 és a 3 egy szinten van, szóval hagyjuk.
Világvicce ez a Terminator rész. Szánalmas, hogy ekkora kultuszból egy ekkora marhaságot csináltak. Arnold CGI-je egyenesen katasztrófa volt. OMG... 1x bőven elég volt... húúsjd írta:Terminator: Salvation
Tetszett, egy egészen kiváló posztapok akciófilm. Nagyon sok mindent nem tudok róla mondani, egy kifejezetten korrekt, jól összerakott, látványos 2 órás szórakozás. Worthingtont meg végre egy testhezálló szerepben láthattuk![]()
(Bale-től meg ez az "I'll be back", hát nagyot röhögtem)
8/10
Szilveszter után támadt kedvem újrázni, de másodszorra se tudott megfogni, szerintem nagyon kevés volt, a régiekhez képest meg pláne.sjd írta:Terminator: Salvation
The ArtistBritishKnight írta:Könnyen meg lehessen érteni azt amit mondanak a szereplők.
A legfontosabb, hogy könnyen érthető legyen.
KÖSZI.
...én még annyit segítenék, hogy már focit se néz.miihii írta:Neked nem rémlik esetleg?messideco írta: lesz amit nézni.![]()
Mire végigolvastam a felsorolást, el is fáradtammessideco írta: lesz amit nézni.
Én alapvetően számítottam valami ilyen jellegű végkifejletre, de nekem akkor ütött volna igazán, ha sikerült volna jól ábrázolni a csaj bűntudatát. De itt ez is, és sok más dolog inkább megmondott, rám erőltetett a film, mint hogy igazán jól ábrázolta volna.messideco írta: sjd: nem tudom, hogy velem van-e a hiba, de a Vertigo végén kb így maradtam![]()
Ebbe mit nem értettél? Vagy mi az, ami miatt újra kell nézd?messideco írta: Pi élete
Nem rég néztem meg, de újráznom kell, hogy teljes legyen a film megértése. Egyelőre nem bocsátkoznék bővebb véleményre, majd újranézés után.