Segítség kéne
- mekkora
- Jugador d'estrella
sziasztok
nem tudja e valaki hogy lehet e playstationon mobil nettel tehät olyan usb bedugossal netezni/online jätszani? mert sztem azt telepiteni kell es az ps3-näl nem megy.
tapasztalat valaki?
nem tudja e valaki hogy lehet e playstationon mobil nettel tehät olyan usb bedugossal netezni/online jätszani? mert sztem azt telepiteni kell es az ps3-näl nem megy.
tapasztalat valaki?
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Hejhó!
Valaki rendelt már ruhaneműt vagy cipőt a hivatalos nike oldalról (nikestore)?
Meg olyan is érdekelne hogy esetleg személyre szabott cipőt rendeltetek e?
Kíváncsi lennék a vásárlás lefolyására, pl szállítási idő, költség, megbízhatóság stb....
Köszi
Valaki rendelt már ruhaneműt vagy cipőt a hivatalos nike oldalról (nikestore)?
Meg olyan is érdekelne hogy esetleg személyre szabott cipőt rendeltetek e?
Kíváncsi lennék a vásárlás lefolyására, pl szállítási idő, költség, megbízhatóság stb....
Köszi
FC Barcelona Campions Del Mon
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Off: Tegnap este írtam neki verset, sőt még közösen is összehoztunk egyet. Nagyon tetszett neki.daffy írta:nem lehetetlen,de nagyon nehéz. ha rosszul sül el,akkor gáz van és nagy égés lenne,arról nem is beszélve,hogy egy zenei szám megítélése eléggé szubjektív,így ha neked tetszene is,attól még neki nem tuti. én nem merném bevállalni,mert számomra több buktató van benne,mint bíztató motívum. sok sikert hozzá. viszont ha összejön,akkor 100% hogy bukna rá a csaj,hisz ez olyan "menő" dolog. szóval vagy nagyot buksz vagy nagyot nyersz.barcafan0911 írta:Üdv. Segítségre lenne szükségem. Imponálni szeretnék egy lánynak és mivel már amúgy is megfordult párszor a fejemben, úgy döntöttem hogy összehoznék egy saját hip hop számot. Saját szöveggel és talán zenei aláfestéssel.
1. kérdés: Nem lehetetlen ez?
2. kérdés: Ha lehetséges hazai környezetben egy ilyet létrehozni, akkor milyen programokra és külső kiegészítőkre lenne szükségem?
(kicsit maradi vagyok,de én inkább verset írnék. az egy esti elalvás előtt jól tud elsülni. minden lányban van romantika és azt egy verssel könnyebb kihozni,mint a feka rappert egy zeneszámmal)
mindent bele

On: Szóval nem lehetetlen, az jó. Talán már megvan a progi is amivel összerakom a zenét. A szöveggel abszolút nem lesz gond, csak azt nem tudom hogy milyen külső illesztőre lenne szükségem hogy összehozzam ezt az egészet. És mennyibe fájna nekem?
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

nem lehetetlen,de nagyon nehéz. ha rosszul sül el,akkor gáz van és nagy égés lenne,arról nem is beszélve,hogy egy zenei szám megítélése eléggé szubjektív,így ha neked tetszene is,attól még neki nem tuti. én nem merném bevállalni,mert számomra több buktató van benne,mint bíztató motívum. sok sikert hozzá. viszont ha összejön,akkor 100% hogy bukna rá a csaj,hisz ez olyan "menő" dolog. szóval vagy nagyot buksz vagy nagyot nyersz.barcafan0911 írta:Üdv. Segítségre lenne szükségem. Imponálni szeretnék egy lánynak és mivel már amúgy is megfordult párszor a fejemben, úgy döntöttem hogy összehoznék egy saját hip hop számot. Saját szöveggel és talán zenei aláfestéssel.
2. kérdés: Ha lehetséges hazai környezetben egy ilyet létrehozni, akkor milyen programokra és külső kiegészítőkre lenne szükségem?
(kicsit maradi vagyok,de én inkább verset írnék. az egy esti elalvás előtt jól tud elsülni. minden lányban van romantika és azt egy verssel könnyebb kihozni,mint a feka rappert egy zeneszámmal)
mindent bele

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Üdv. Segítségre lenne szükségem. Imponálni szeretnék egy lánynak és mivel már amúgy is megfordult párszor a fejemben, úgy döntöttem hogy összehoznék egy saját hip hop számot. Saját szöveggel és talán zenei aláfestéssel.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Érdekelne.kanty írta:Ha esetleg érdekel küldök torrentet,ultrasur írta:Természetesen a magyar verzióról.
E végett küldtem is egy pü-t.
Bár ugyanez írtam le

https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Valaki találkozott már ezzel a címmel: "a jövőre irányuló ambíció,azaz a céltudatos ön- és környezetformálási képesség kialakítása,illetve erősítése";ha valaki tud doc vagy ppt-t adni erről a témáról akkor azt szívesen fogadom(kb. fogalmam sincs erről,google se sokat tud róla
),úgyhogy ha valaki tud valamit küldeni az legyen szíves írjon,előre is köszönöm.

[quote="ultrasur"][/quote]
Ha esetleg érdekel küldök torrentet,
Természetesen a magyar verzióról.

Ha esetleg érdekel küldök torrentet,

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Egy régi problémámat fogom papírra vetni.
Nem vagyok egy pc Elton de van néhány játék amivel szívesen játszanék:
FIFA11, F1_2010,GTA IV, Red Alert2
.
De megvenni nem fogom soha az elvem ellen való lenne.
És eddig egy osztálytársammal töltettem le és írattam ki DVDre.
Most megpróbálkoztam a torrentezéssel mert más út nincsen.
De a világért sem megy. Maradjunk a fifánál mert ez az elsődleges.
Beírtam gugliba fifa11 torrent stb. Magyar alapból sincs fent így angol
nyelvezettel kezdtem letölteni de bárhonnan szedtem le isohunt meg ilyenekről kb 30-40 kB/s szedi le szóval kb 2-4 nap lenne mire leszedné.
Valaki tudna tanácsot,megoldást,linket bármit adni arra hogy pár napon belül
tolhassam a Margóval a menedzser módot?
Esetleg elmondaná hogy ő hogy tolja már hetek óta PC a fifát.
Előre is köszi
Nem vagyok egy pc Elton de van néhány játék amivel szívesen játszanék:
FIFA11, F1_2010,GTA IV, Red Alert2

De megvenni nem fogom soha az elvem ellen való lenne.
És eddig egy osztálytársammal töltettem le és írattam ki DVDre.
Most megpróbálkoztam a torrentezéssel mert más út nincsen.
De a világért sem megy. Maradjunk a fifánál mert ez az elsődleges.
Beírtam gugliba fifa11 torrent stb. Magyar alapból sincs fent így angol
nyelvezettel kezdtem letölteni de bárhonnan szedtem le isohunt meg ilyenekről kb 30-40 kB/s szedi le szóval kb 2-4 nap lenne mire leszedné.
Valaki tudna tanácsot,megoldást,linket bármit adni arra hogy pár napon belül
tolhassam a Margóval a menedzser módot?
Esetleg elmondaná hogy ő hogy tolja már hetek óta PC a fifát.
Előre is köszi

https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
Hol tudnék ehhez kottát találni?
Steve's Theme - Aaron Zigman
Előre is köszi!
Steve's Theme - Aaron Zigman
Előre is köszi!
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
partition magic nevezetű program tud egyesíteni lletve újat létrehozni anélkül, hogy az operációs rendszer sérülnelui1698 írta:Hogy tudok két partíciót egyesíteni?
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tudja valaki, hogy mekkora az msn fejléc szabványmérete? Azaz, hányszor hányas képet kell betennem, hogy ne húzza szét a 'csába ?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Sziasztok!
Itt vagyok Barcelonában még 2 napig és a segítségeteket szeretném kérni.
Azt szeretném kérdezni h a Nou campba mennyire lehet és mennyiért és mikor bemenni?Csak ilyen csoportos túra van vagy egyénileg is besétálhatok és körülnézhetek belépődíj ellenében?
A másik kérdésem pedig az lenne hogy az edzések melyik pályán vannak és vki nem tudja h hány óra körül??Gondolom azokra nem lehet bemenni de mondjuk a fiatalok,a Barca B-sek edzésére belehetne menni?az nem nyitott?
köszöntem
Itt vagyok Barcelonában még 2 napig és a segítségeteket szeretném kérni.
Azt szeretném kérdezni h a Nou campba mennyire lehet és mennyiért és mikor bemenni?Csak ilyen csoportos túra van vagy egyénileg is besétálhatok és körülnézhetek belépődíj ellenében?
A másik kérdésem pedig az lenne hogy az edzések melyik pályán vannak és vki nem tudja h hány óra körül??Gondolom azokra nem lehet bemenni de mondjuk a fiatalok,a Barca B-sek edzésére belehetne menni?az nem nyitott?
köszöntem
- t.henry5511
- Jugador del Barça
Sziasztok, aki ért az egyenletekhez ill nevezetes szorzatokhoz annak elfogadnám a segítségét pár feladat erejéig:P
Köszi.
Köszi.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Én úgy emlékszek, hogy az eszközkezelőben is lehet valahogy, de az istenért nem találom, hogy hogy.
Vettem egy új vinyót, és a régit akarnám egyesíteni.
szerk.: megoldottam.
Vettem egy új vinyót, és a régit akarnám egyesíteni.
szerk.: megoldottam.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- LM10
- Director del Fútbol
Konkrét dolgot nem tudok mondani, de volt nekem régen egy partíció kezelő programom(a nevét sem tudom már), és azzal lehetett egyesíteni. Ha más nem ad jó ötletet, akkor próbálj ilyen programot keresni szvsz.lui1698 írta:Hogy tudok két partíciót egyesíteni?
Akkor én is megpróbálom!L.Messi 10 írta:Nincsen. Legalábbis amióta én átváltottam SP2-ről 3-ra semmi gond nem volt a géppel.#Neymar# írta:Nekem olyan problémám lenne hogy Xp-m van és letöltöttem a Service Pack 3-at mivel az újabb játékok csak ezzel mennek.Van ennek valamilyen veszélye az Xp-re nézve??

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Nincsen. Legalábbis amióta én átváltottam SP2-ről 3-ra semmi gond nem volt a géppel.#Neymar# írta:Nekem olyan problémám lenne hogy Xp-m van és letöltöttem a Service Pack 3-at mivel az újabb játékok csak ezzel mennek.Van ennek valamilyen veszélye az Xp-re nézve??

Nekem olyan problémám lenne hogy Xp-m van és letöltöttem a Service Pack 3-at mivel az újabb játékok csak ezzel mennek.Van ennek valamilyen veszélye az Xp-re nézve?? 

- LM10
- Director del Fútbol
Kitettem a Win7-et. Nagyon jó rendszer, persze kicsit szokatlan, de majd megszokom
Viszont gondok mindig vannak:
http://kepfeltoltes.hu/view/101031/6395 ... es.hu_.jpg
Az MSN nem akar bejönni. Az nem lehet, hogy a tűzfal letiltja, vagy nemtudom. Mert nem is tölt ahogy rámegyek a belépésre, hanem egyből kiírja, hogy átmenetileg nem lehet csatlakozni.
Szépen kérem, aki tud megoldást írjon!
SZERK:
Megvan a probléma: Az IE8 kapcsolat nélküli munkára volt beállítva......

Viszont gondok mindig vannak:
http://kepfeltoltes.hu/view/101031/6395 ... es.hu_.jpg
Az MSN nem akar bejönni. Az nem lehet, hogy a tűzfal letiltja, vagy nemtudom. Mert nem is tölt ahogy rámegyek a belépésre, hanem egyből kiírja, hogy átmenetileg nem lehet csatlakozni.
Szépen kérem, aki tud megoldást írjon!
SZERK:
Megvan a probléma: Az IE8 kapcsolat nélküli munkára volt beállítva......
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ezer köszönetkennyke04 írta:http://techline.hu/szubjektiv/20090923_ ... overy.aspxozsimiki írta: Nekem is hasonló gondom lenne, illetve a kötvetkező:
digitális fényképezőgépem Kingston memória kártyájáról véletlenül az összes képet töröltem, 1 db helyet, ha csatlakoztatom a géppel, milyen progival tudnám esetlegesen visszaállítani? vagy tegyek le az itthoni megoldásról? nagyon fontos lenne, ha lehetséges előbb itthoni megoldásokat írjatok, már aki tud.
köszönöm előre is

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Az én olvasatomban ez azt jelenti,hogy még mindig nem tiszta a gép.MichaaBee írta:Ma kaptam egy ilyen levelet egy ismerősömtől. TUd valaki segíteni?Tegnap összeomlott a firefoxom! Nem tudom, hogy hogy, tegnapelőtt este még nagyban böngésztem rajta, de tegnap délután, mikor kapcsoltam be a gépet, kiírta, hogy a Firefoy összeomlott. Rákérdeztem egy-két emberre, hogy tudnak e ajánlani valamit, mi a teendő ilyenkor, mivel akárhányszor mentem rá arra, hogy Firefox újraindítása, eltűnt ez a kis ablak, azttán jó 1-2 másodperc múlva megint visszajött. Szóval, kattingathatok napestig, semmit nem csinál. Már be is jelentettem vagy 6x a Mozilla felé, hogy javítsák ki, de semmi eredmény.
Megérdeklődtem 1-2 helyen, hogy mit is tudnék akkor kezdeni. Egyhangú válasz volt: trójai vírusok vannak a gépen és azok nem engedik megnyitni. Oké, nincs pánik, futtatom a víruskeresőmet. Talált is 8-at, meg is tisztíotta őket. Biztonság kedvéért le is töröltem a Firefoxot cakkumpakk, majd felinstalláltam újra a 3.6.12-t. Semmi változás, még mindig össze van omolva. Felraktam a 4.0 Beta verziót, ugyanezen eredménnyel.
Mivel a Foxtrick csak Firefoxon működik és ez a kedvenc böngészőm, tele könyvjelzővel és cookieval, nagyon jó lenne, ha ismét üzemképes lenne! Ha valaki tud segíteni, van valami ötlete, tudna tanácsot adni kérem írjon már a fur.arpi05@freemail.hu címre! Sürgős lenne!
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Mellékelten egy kép a dolgoról: http://img709.imageshack.us/img709/6409 ... zeomls.jpg
Érdemes lenne egy csökkentett módban végzett víruskeresést lefuttatni.
Vagy még jobb lenne egy live cd-vel(többek közt a kasperskynek is van ilyenje),beállítod hogy cd-ről bootoljon a gép,majd újraindítás.Az operációs rendszer helyett csak a vírusírtó töltődik be,és mivel nem fut a rendszer minden fájlhoz hozzáfér.

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
köszi a gyors választ.kistotti írta:Ha időben lefekszel akkor állítsd vissza már este. Ha egész pontosan akarsz akkor 3kor felébredsz, visszaállítod 2re és alszol továbbVictor_Valdes írta:valaki nem tudja, hogy pontosan mikor kellene az órát vissza állítani? ( órára pontosan )

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †