soadroli írta:végre láthatom a System of a Down-t élőben

megvan a jegy a Nova Rock-ra

Énis beruháztam a jegyre.
Marha jófejek voltak, én még annó írtam nekik Facebookon, amikor arról volt szó, hogy nem lesz napijegy, teljesen jóarcok voltak, 18.-án meg rámírtak random, hogy mikortól lehet mégis napijegyet venni
Azon a napon annyira más nem vonz, az Of Mice & Men talán érdekelt volna, de ugye onnan is lelépett az énekes... A Five Finger Death Punchba nagyon reménykedtem, de ők a Linkin Park előtt lesznek. Viszont lesz még név bejelentés, úgyhogy csak lesz még valami érdekes
Még a kijutást le kell szervezni, hogy kocsival vagy busszal éri-e meg jobban, de gyerekkori álmom fog valóra válni, már rohadtul várom

Mondjuk azon kicsit meglepődtem, hogy minden napra 85 euró a jegy, csak a Systemre 95, illetve, ha az itthon kinyomtatod a jegyet-opciót választod, az drágább, mintha szeméyesen vennéd át...
zola8787 írta:A Dal 2017, követi valaki?
Én csak a Leander miatt belenéztem, de megint csak fogtam a fejem... Nekem a Leander Rising mint együttes, és az Ő induló számuk is jobban bejött, de ígyis ezerszer inkább ők menjenek, mint a tucat pop "slágerek" akiket évek óta küldünk.