Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,megoldható.Pld. a neroval.Puyol05 írta:Üdv nálam okosabb emberek!
Ha DVD-t akarok írni, vagy CD-t, (tök mind1) és ráírok mondjuk egy DVD-re egy 700 megás filmet, és azt az opciót választom, hogy nem zárom le, akkor ahhoz a későbbiek folyamán még fogok tudni hozzáadni? Szóval ki tudom tölteni azt a 4,7 gigát? Nem újraírható a lemez. (ez nem tudom, mennyire számít)
Köszönöm előre is.
Az a szerencse hogy bőven ellátott minket információvalAndris írta:CSongor kérdi, hogy nem tud-e segíteni valaki.
Nagyon belassult az internet neki egy XP alatt futó gépen. Gondolom az evidens problémák csekkolásán túl van már, ha ez a kérdés.
Köszönjük a segítséget előre! Smile
írd meg az alaplapod típusát, abból meg lehet mondani, hogy mi-mikor-hogy stb.sjd írta:na az elég érdekes, mert sztem már egy ideje nem gyártanak ddr1es ramot (többek között ezért is kaphattál ddr2est)Bobán írta: Az alaplapom csak ddr1-et bír(elvileg) új alaplapot nem akarok, mert a gépet csak netezésre használom! A ramot olcsón találtam.(újan, egy Amerikai oldalon)
Utánanéztem, és a pc2-3200 egy ddr1es alaplaptípus is lehet. Szóval tényleg próbáld meg belerakni, mert ha nem jó, akkor FIZIKAILAG nem fog belemenni (bár ddr1 és ddr2 illesztés között csak milliméteres a különbség).
http://thepiratebay.org/search/Microsof ... ble/0/99/0Leomessi14 írta:Powerpointot nem lehet nentrol letolteni?NAGYON surgos lenne!Ha valaki tud kerlek kuldjetek egy linket!
na az elég érdekes, mert sztem már egy ideje nem gyártanak ddr1es ramot (többek között ezért is kaphattál ddr2est)Bobán írta: Az alaplapom csak ddr1-et bír(elvileg) új alaplapot nem akarok, mert a gépet csak netezésre használom! A ramot olcsón találtam.(újan, egy Amerikai oldalon)
Az alaplapom csak ddr1-et bír(elvileg) új alaplapot nem akarok, mert a gépet csak netezésre használom! A ramot olcsón találtam.(újan, egy Amerikai oldalon)sjd írta:típusa gondolom a pc2-3200Bobán írta:Hali! Rendeltem egy ddr1-es ramot! És ezt kaptam helyette: DDR2 PC2-3200 400MHZ. Mi az a pc2? Gondolom ne rakjam az alaplapomba!!?
elvileg ddr2es ram, de próbáld meg berakni, ha nem jó, akkor nem fog sikerülni úgysem
Azt egyébként megkérdezhetem h 2010ben neked miért kell ddr1es ram bővítés? nekem már 4 éve Electro Worldben nem tudtak ddr1es RAMot adni, úgy kellett külön rendelni (ráadásul 512 MB került 2x annyiba, mint a mostani gépembe 2 GB DDR2)
Csak annyit akarok ezzel mondani, h nem meglepő h rosszat küldtek neked, az lett vna a csoda ha kapsz
típusa gondolom a pc2-3200Bobán írta:Hali! Rendeltem egy ddr1-es ramot! És ezt kaptam helyette: DDR2 PC2-3200 400MHZ. Mi az a pc2? Gondolom ne rakjam az alaplapomba!!?
Ez azért változó, mert nincsen hivatalosan számba véve. Gondoljunk csak a minden évben, vagy félévben csapatot váltó gyerekekre. Aztán vannak azok a hűséges szurkolók is, akik a fénykorukban itták a focimeccseket, ma már alig nézik meg kedvenc csapatuk meccseit és egyre halványodik ez. Szóval ezt így számszerűsíteni nem lehet. Esetleg ha Facebookon lenne ilyen alkalmazás, körülbelülre adna egy képet, de hát az is kétséges, mert vannak olyanok (pl. én), akiknek Facebookjuk sincs. Egyszóval nehéz megjósolni.Zolinho1 írta:sziasztok
nem tud valaki olyan információval szolgálni hogy Magyarországon mennyi szurkolója van a külföldi focicsapatoknak?
főként a Barca érdekelne hogy itthon hanyadik a rangsorban
Szerintem ezt nem lehet pontosan nyomon követni, de valami miatt úgy érzem, hogy a Barcának van a legtöbbZolinho1 írta:sziasztok
nem tud valaki olyan információval szolgálni hogy Magyarországon mennyi szurkolója van a külföldi focicsapatoknak?
főként a Barca érdekelne hogy itthon hanyadik a rangsorban
ha win7-ed van, akkor kb megszívtad...Ronaldinho&Barca írta:HP 550-es laptopom van, amibe LI-ion-os akku van. Elmúlt pár napban jelentkezett egy érdekes hiba. Ha nem töltődik, egyszer csak kikapcsol készenlétbe, bekapcsolom egyszerre akkor kiírja 0%-on van az akkumulátor, töltőre csatlakoztatom, akkor elkezdi tölteni, de ha kihúzom 100%-t ír vagy kicsit kevesebbet, ami normális lenne. Mi lehet a gond vele? Amúgy ma pl. gépeztem, normálisan merült, feltöltöttem, aztán délután újra kikapcsolt, h 0%-on van.. :S Ugye nem az aku ment tönkre? mert akkor megőrülök, ahogy nézem 25 rugó hozzá.. :/
Elsőként router jelszavának megváltoztatása, valamint mac-szűrőt csinálnialbicelesteX írta:Üdv!Hogy tudom megcsinálni azt hogy ne tudják kalózkodni a router miatt a netemet?Mert most lett router,de nem lett ez beállítva és azt mondják csináljam meg mert könnyen valaki svartzol.
Mert a nod is egy fostalicska.El fanático írta:Az "Avatarok és egyéb gfx" topikban ment ez a sport gfx-es téma, hogy kinek jön be vagy nem jön be és többen is jelezték, hogy nekik sem, úgyhogy ez nem egyedi probléma.Victor_Valdes írta:a face az nem a virusírtó hibája, viszont ha másnál bejön a sportgfx, csak nálad nem, akkor sanszos, hogy mégis a virusírtó a gagyi, az avast nem egy életbiztosítás.
A Nod32 pedig már a fater gépén sem volt életbiztosítás, mert állandóan minden francot beszedett mellette, azt biztosan nem fogok használni.
...még egy dologt megnézek: a batátnőmék AVG-t használnak, hogy az ő gépükön fel tudok-e menni a sportgfx-re, meg egyúttal a Face-t is ellenőrzöm.
Az "Avatarok és egyéb gfx" topikban ment ez a sport gfx-es téma, hogy kinek jön be vagy nem jön be és többen is jelezték, hogy nekik sem, úgyhogy ez nem egyedi probléma.Victor_Valdes írta:a face az nem a virusírtó hibája, viszont ha másnál bejön a sportgfx, csak nálad nem, akkor sanszos, hogy mégis a virusírtó a gagyi, az avast nem egy életbiztosítás.
Eddig a SGFX-et is tudtad nézniEl fanático írta:Hát, szerintem a legkevésbé sem jó megoldás, hogy egy olyan vírusirtóra cserélem a mostani beváltat - ami néha valóban olyan esetben is jelez, amit más vírusirtók simán továbbengednek - csakhogy bejöjjön a Sportgfx.L.Messi 10 írta: Cseréld le sztem az Avastot NOD-ra és jó lesz a Face meg a SGFX is...
A Face meg nem hinném, hogy a vírusirtó hibájából nem enged képeket feltölteni, mert öt nappal ezelőttig semmi baja sem volt.