Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sjd írta:Neked is ilyen méretű melleid vannak?visca el barca írta:na és azok a cicik, te jó égpont az én méretem
![]()
![]()
Amúgy még jó, hogy sikerült kiemelni a lényeget a filmbőlDe legalább most kibújt a szög a zsákból, látszik h milyen pszeudoentellektüel kritikus vagy, aki csak tetteti, h ért a filmekhez (a.k.a. ananász)
![]()
Mindjárt ki is közösítünk a klikkből
![]()
Neked is ilyen méretű melleid vannak?visca el barca írta:na és azok a cicik, te jó égpont az én méretem
![]()
na és azok a cicik, te jó égsjd írta:21 gramm
Fú, ez sokkolt rendesen, nagyon jó film (mondjuk Inarritu-Arriaga párostól már megszokhattam volna). Egyedül ami zavart, hogy eleinte bár működött a narratíva, gyakorlatilag a játékidő második felére lelőtte az összes poént, innentől kezdve meg egyre inkább nehezemre esett koncentrálni és nem érdektelennek találni az eseményeket. De ezt leszámítva minden szempontból remek film, kötelező darab.
Nem értek hozzá, de laikusként nekem nagyon tetszik. Asszem perfektül megoldottad a feladatot (operatőrileg). Továbbá elég izgalmas kis reggelire sikeredett.Faust írta:Új kisfilmem: Fejeskávé
Operatőri gyakorlatra készült, feladat: "kávéfőzés, ahogy még soha nem láttuk". Remélem tetszeni fog.![]()
Hát, már leszedtem az Óment szóval nekiülök valamikor, de ma valószínű, hogy vagy a Thing-et vagy a Gonosz halottat nézem meg.Faust írta:Ha rám hallgatsz lui, az Óment hagyod a búsba, viszont a Carpenter-féle Thing az nekem baromira tetszett, kb. egy éve pótoltam be.
Tovább ne olvasd AZTsoadroli írta:Hát nem tudom, én is csak ITT olvastam. Nagy paraszt lehet, aki ilyennel szórakozik.
Azért ha rágooglezol, akad pár.visca el barca írta:érdekes h sehol egy hír róla
Nyugodjon békében!soadroli írta:Ma reggel 83 éves korában Elhunyt Bud Spencer. Ma reggel a szerettei holtan találták a világ egyik legnagyobb színészét az ágyában. Váratlanul érte a szeretteit és az orvosát az eset, nem volt a tragédiára utaló jel. Bud Spencer (eredetileg Carlo Pedersoli)![]()
Isten nyugosztalja! Örök kedvenc marad!
Isten nyugosztalja.soadroli írta:Ma reggel 83 éves korában Elhunyt Bud Spencer. Ma reggel a szerettei holtan találták a világ egyik legnagyobb színészét az ágyában. Váratlanul érte a szeretteit és az orvosát az eset, nem volt a tragédiára utaló jel. Bud Spencer (eredetileg Carlo Pedersoli)![]()
Isten nyugosztalja! Örök kedvenc marad!