Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sima filmkatalógus is jó. Sztori, szereplők, rendezők alapján ajánl filmeket.Mezner2 írta:Segítséget szeretnék kérni!!
Van egy oldal,ahová,ha beírom egy filmnek a címét,akkor kidob hasonló filmeket (tehát azonos sztori,vagy bármi,ami alapján kapcsolódik egymáshoz a két film),tehát ennek az oldalnak keresem a címét,de sehogy nem találom
fúúú már töltöm is, és holnap jön is a kritikasjd írta:Wreck-It-Ralph
Szokásos Disney-mese, szórakoztató meg minden, de semmi extra. Műfajon belül abszolút jó volt.
7,5/10
Kajak volt olyan ismerősöm (aki amúgy nem ilyen alja filmeket nézett, hanem Remény rabjai, Fűrész, ilyeneket..) akinek tetszett ez a hülyeségmessideco írta:
Pont a példaképem, 18 évesen a világ előtte heverKöszi, megnézem.
Pont a példaképem, 18 évesen a világ előtte hevervisca el barca írta:csak ennek van esélye, én már 4x is láttam.messideco írta:Ajánljatok olyan filmet, amely fel tudja váltani a Forrest Gumpot a kedvenc film státuszból, én még nem találtam...
http://www.imdb.com/title/tt1702443/
Nem,nem ide valami komoly alkotás kell..Például Pasolinitől a Salo avagy Sodoma 120 napja. Ezt én nem láttam négyszer,sőt egyszer sem bírtam végignézni,tehát egyfajta edzettségi fokmérőnek is felfoghatjuk.visca el barca írta:csak ennek van esélye, én már 4x is láttam.messideco írta:Ajánljatok olyan filmet, amely fel tudja váltani a Forrest Gumpot a kedvenc film státuszból, én még nem találtam...
http://www.imdb.com/title/tt1702443/
csak ennek van esélye, én már 4x is láttam.messideco írta:Ajánljatok olyan filmet, amely fel tudja váltani a Forrest Gumpot a kedvenc film státuszból, én még nem találtam...
ez jobb?? OMG XDD katasztrófa volt. Oké, hogy telepakolták a játékbeli dolgokkal, de egy nagy semmi lett az egész sztori, és azért a játék nagy erőssége a történet, amit itt nem kaptunk meg. Ráadásul feszültségmentes volt, ami egy horrorjáték adoptációjánál ÓRIÁSI hiba.Deus írta:Silent Hill: Revelation
Sztem ez jobb volt mint az első rész. Voltak jó pár másodperces jelenetek amelyek a játékból átemeltek a filmbe, pl.
2. A felborult rabszállító busz (amit láttunk a legutolsó képkockákban) túlélője fog mászkálni a Silent Hill -ben (Downpour megfilmesítése).
Halálsoron vagy Django, de gondolom már láttad mindkettőt.messideco írta:Ajánljatok olyan filmet, amely fel tudja váltani a Forrest Gumpot a kedvenc film státuszból, én még nem találtam...
eszerint te nem láttad őt Jim Hawkins-ként Charlton Heston oldalánvisca el barca írta:nah igen, az amerikai pszichóban tényleg jó volt, pontosabban meglepődtem h ott arcjátéka is van nekisőt, egyszer talán a batmanben is nevetett
![]()
mint színész egyébként semmi bajom, elismerem, mondjuk marha nagy szerencséje van neki h szinte csak jo filmekben szerepelt eddig (equilibriumtól kezdve, előtte nem láttam). mondjuk az equilibriumos szerepet senki nem játszhatta volna jobban
Hardy esetében alkatából kifolyólag elsősorban olyan szerepeket kap, amik nem igazán igényelnek túlzott arcjátékot. Sőt, egyenesen alávágna a karakternek túlzott mimikával. Ebben a Lawlessben is például a marcona, szűkszavú macsót adta, ennek pedig sztem is maradéktalanul megfelelt. Nem kellett sokat adnia, de amit igen, azt megtette és jól adta a szerepet.visca el barca írta:ehh... nézd meg és rámkötneksjd írta:
Jól van, tudjuk, h ananász vagy![]()
LöBöff azért attól még, h nem egy nagy színész, sztem egészen jól megoldotta a szerepét és ezúttal még kifejezetten hiteles is volt. Tom Hardy meg csak egyszerűen zseniális volt kezdve a legapróbb gesztusaitól a déli akcentusáig.
Guy Pearce hogy tetszett benne?![]()
tom hardyval ugyanaz a bajom, mint christan bale-lel meg, meg ryan goslinggal. egyszeruen semmi arcjáték, megtudnék őrülni tőlük. itt is tolta a nyugodt gengsztert meg a keményet, de vhogy nem jött át amit akart. transformerses gyerek meg kifejezetten idegesített. gondolom neked is van olyan színész akire ha már csak ránézel rosszul leszel![]()
pearce jol adta a kis középen elválasztott hajávalőt amugy is csípem.
Sztem nem kell feltétlenül mindenkinek Jokert játszania ahhoz, hogy jól alakítson, éppenséggel igen visszafogott szerepekben is lehet nagyot alakítani. Most pl. Tom Hankset vagy Kevin Spacey-t tudnám példaként hozni, ők sem mindig pszichopatákat játszottak, de akkor nagyon jól hozták a szerepeiket.visca el barca írta:tom hardyval ugyanaz a bajom, mint christan bale-lel meg, meg ryan goslinggal. egyszeruen semmi arcjáték, megtudnék őrülni tőlük. itt is tolta a nyugodt gengsztert meg a keményet, de vhogy nem jött át amit akart. transformerses gyerek meg kifejezetten idegesített. gondolom neked is van olyan színész akire ha már csak ránézel rosszul leszel![]()
pearce jol adta a kis középen elválasztott hajávalőt amugy is csípem.
ehh... nézd meg és rámkötneksjd írta:Jól van, tudjuk, h ananász vagyvisca el barca írta:lawless
klassz kis film, végig lekötött, igaz az égadta világon semmi ujat nem tudott mutatni. kár h transformers meg szuszogi játszotta a két főszerepet, nagyon nem jönnek be.![]()
LöBöff azért attól még, h nem egy nagy színész, sztem egészen jól megoldotta a szerepét és ezúttal még kifejezetten hiteles is volt. Tom Hardy meg csak egyszerűen zseniális volt kezdve a legapróbb gesztusaitól a déli akcentusáig.
Guy Pearce hogy tetszett benne?