Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így vanREMY írta:
Jason Statham a mai akciófilmek legnagyobbja.
örülök ha tetszettTarsi88 írta:Köszi szépen, végül is a Marvin szobájára esett a választás. Összességében egy egészen jó film volt (a mai filmekhez képes parádésvisca el barca írta: persze, vehetsz elő több, régebbi leót: marvin szobája, ez a fiúk sorsa. tök hasonló mindhárom film, nagyon jók). Néhány helyen kicsit leült a történet, de a színészi játékok tovább lendítették. Meryl Streep fantasztikus volt, ahogy szokott. A legnagyobb negatívum nekem a vége volt, kicsit lezáratlan maradt bennem egy-két dolog. Mai szemmel nézve a vágásokkor ez a lassan elsötétülő képernyő elég vicces volt
![]()
7,5 pontot azért bőven megér.
Jól van, tudjuk, h ananász vagyvisca el barca írta:lawless
klassz kis film, végig lekötött, igaz az égadta világon semmi ujat nem tudott mutatni. kár h transformers meg szuszogi játszotta a két főszerepet, nagyon nem jönnek be.
Köszi szépen, végül is a Marvin szobájára esett a választás. Összességében egy egészen jó film volt (a mai filmekhez képes parádésvisca el barca írta: persze, vehetsz elő több, régebbi leót: marvin szobája, ez a fiúk sorsa. tök hasonló mindhárom film, nagyon jók
Tényleg 60!REMY írta:60 évvel, és én azért megkérdőjelezném, hogy a jó oldalon szerepel-e a Hobbitban (kard miatt)Castiel írta: Meg ugye Szrumán aki még a "jó" oldalon szerepel, lévén hogy a film a gyu története elött játszódik 500évvel
60 évvel, és én azért megkérdőjelezném, hogy a jó oldalon szerepel-e a Hobbitban (kard miatt)Castiel írta: Meg ugye Szrumán aki még a "jó" oldalon szerepel, lévén hogy a film a gyu története elött játszódik 500évvel
Remélem ez nyeri az Oscart a kategóriájában... JA, hogy nem is jelöltéksjay írta:hogy hogy a fenében tud egy zene ilyen rohadt hangulatos lenni?Elképesztő, számomra legalább is mindenképp.
A zene szerintem is hatalmas, csak ezért végigültük a stáblistát a moziban.sjay írta:Megnéztem a Hobbit, értekezés később (ki kell ürítenem a fejem.. bráááhh..). Azonban elöljáróban annyit, hogy hogy a fenében tud egy zene ilyen rohadt hangulatos lenni?Elképesztő, számomra legalább is mindenképp.
visca el barca írta: pont annyira hasonlit a gilbert grapehez, mint batman a titanichoz
persze, vehetsz elő több, régebbi leót: marvin szobája, ez a fiúk sorsa. tök hasonló mindhárom film, nagyon jókTarsi88 írta:Hali
Tudnátok ajánlani nekem olyan drámákat, amiknek van mondanivalójuk mint pl. a Gilbert Grape.
Vasárnap este a Super Bowl előtt még muszáj az asszony kedvébe járni valamivel
Nekem annyiban jobban tetszett, h sokkal inkább megvan benne a feszültség, míg a Csernobil meg már menet közben is unalmas és igazából csak össze van csapva az egész, se füle-se farka.visca el barca írta:én nem tudom h pl. a collector mivel jobb mint egy csernobil dájöriz. abba se történik semmi, csak rohangál két ember benne másfél óráig, aztán az egyik a már 100x elsütött eszközökkel kínozza a másikat... de összehasonlíthatnám, bármelyik ijeszgetős filmmel, sztem abbol sem jonne ki vesztesen...miihii írta:...
én nem tudom h pl. a collector mivel jobb mint egy csernobil dájöriz. abba se történik semmi, csak rohangál két ember benne másfél óráig, aztán az egyik a már 100x elsütött eszközökkel kínozza a másikat... de összehasonlíthatnám, bármelyik ijeszgetős filmmel, sztem abbol sem jonne ki vesztesen...miihii írta:...
Hát számomra egy hatalmas fájdalom volt ez a film.Messa írta:egyetértek, egyszer bőven nézhető múvi. amit írtak róla kritikákat, annál sokkal jobb szerintem is.visca el barca írta:csernobil dájöriz![]()
mivel a real jatekosok nem csináltak ma olyan komoly horror showt, muszáj volt tolnom vmitszerintem közel sem olyan rossz film mint azt mondják vagy éppen az imdb pontozás mutatja. jó, persze nem egy mestermű, de nem hiszem h sokkal rosszabb lenne mint az elmult évek horror termési. egy esti mozizásnak teljesen megfelel.