Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2016.08.08. 16:20:11

soadroli írta:szeretnék venni pc-t. lenne pár kérdésem, van itt olyan aki képben van? pl melyik videókártyát vegyem, gtx970 vagy 1060, stb :D
Üdv,írd le pontosan mire használnád a gépet,mennyi a keret rá,melyik játékokkal játszanál rajta.
soadroli
Llegenda del Barça

2016.08.08. 15:41:30

szeretnék venni pc-t. lenne pár kérdésem, van itt olyan aki képben van? pl melyik videókártyát vegyem, gtx970 vagy 1060, stb :D
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.14. 19:45:02

Laptopról facebookozok. ha chaten üzenetet akarok küldeni valakinek és entert nyomok nem küldi el, hanem kihagy egy sort. Mit csinaljak? :roll:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.10. 08:37:56

és az mindenre kompatibilis? Az a baj, hogy vakon vagyok GPSben, nem tudom, mi fut el min. MEg úgy alapból hogy kezdek neki? :D
Kép
daffy
Madridista

2016.06.10. 08:22:46

MQuCsabi írta:Kellene egy kis segítség!

Kocsival megyünk Lyonba az EB-re és kellene egy friss Európa térkép a GPS-re, amiről annyit tudok, hogy WayteQ típusú. Tud valaki segíteni?
Ncore? Van idei IGo szoftver
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.10. 08:10:47

Kellene egy kis segítség!

Kocsival megyünk Lyonba az EB-re és kellene egy friss Európa térkép a GPS-re, amiről annyit tudok, hogy WayteQ típusú. Tud valaki segíteni?
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.24. 16:45:45

csababarca írta:
Nero. írta:https://m.youtube.com/watch?v=F7fK2nk4kqM

Valaki megmondja nekem az elso szam cimet? Szerintem zenefelismero mutatja.
Miért nézegetsz ilyeneket? :D

Alex Schulz and Kiso feat. Kayla Diamond - Middle

nem csekkoltam le,de a shazam ezt adta ki rá.
Csak kivancsi voltam iden miket lott aztan az elso szam megfogott. :D Koszi ez az
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.24. 16:21:19

Nero. írta:https://m.youtube.com/watch?v=F7fK2nk4kqM

Miért nézegetsz ilyeneket? :D

Alex Schulz and Kiso feat. Kayla Diamond - Middle

nem csekkoltam le,de a shazam ezt adta ki rá.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.24. 16:09:04

https://m.youtube.com/watch?v=F7fK2nk4kqM" target="_blank

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.04.24. 22:01:49

geridoss írta:
Zozzy 5 írta:van esetleg valaki, aki csípőből vágja, hogyan kell word dokumentumot csak adott oldaltól számozni? szakdoga, és az első pár oldalon nem kéne, hogy szám szerepeljen. rákerestem már, meg is találtam, hogy elvileg hogy kéne, de hiába kínlódok vele, nem jön össze, helyette kiéget teljesen. ha valaki ezzel annyira képben, van, hogy megerőltetés nélkül meg tudja csinálni és lenne egy kis ideje ezt összehozni ha átküldöm, akkor azt nagyon megköszönném.

Az oldal, ahonnan szeretnéd a számozást indítani (gondolom a Bevezetés, problémafelvetés fejezet) legelejére állsz a kurzorral, majd Lap elrendezés / Töréspontok / Szakasztörések - következő oldal. Miután berakta a szakasztörést, Beszúrás / Előláb / Élőláb szerkesztése, és a Csatolás az előzőhözre kattints rá, hogy ne legyen kiválasztva. Ezután Beszúrás / Oldalszámozás / Formázás, oldalszámozás, itt kiválasztod a Kezdő sorszámot lent (1), majd mehet a Beszúrás / Oldalszámozás (ezesetben lentre, az mind1 melyik oldalra).

Elvileg működnie kéne, ha az előző oldalaknál esetleg írna számot, még az Élőlábból ki tudod törölni. Ha kész a számozás, törölheted a +1 létrejött üres oldalt (szakasztörés miatt).

Remélem érthető volt. :)
Mi a témád? Én is most írom.
köszi, megpróbálom, hátha :)

a téma a gyulladásos bélbetegségek pszichés vonatkozásai :) szívesen átküldöm, hogy közelebbről is megismerd a témát (és hogy megcsináld az oldalszámozást :mrgreen: neeeeem). te merre tanulsz, miből írsz?

szerk: ahhhhhhhh, köszi, ez így nagyon sima volt.
geridoss
Director del Fútbol

2016.04.24. 14:53:18

Zozzy 5 írta:van esetleg valaki, aki csípőből vágja, hogyan kell word dokumentumot csak adott oldaltól számozni? szakdoga, és az első pár oldalon nem kéne, hogy szám szerepeljen. rákerestem már, meg is találtam, hogy elvileg hogy kéne, de hiába kínlódok vele, nem jön össze, helyette kiéget teljesen. ha valaki ezzel annyira képben, van, hogy megerőltetés nélkül meg tudja csinálni és lenne egy kis ideje ezt összehozni ha átküldöm, akkor azt nagyon megköszönném.

Az oldal, ahonnan szeretnéd a számozást indítani (gondolom a Bevezetés, problémafelvetés fejezet) legelejére állsz a kurzorral, majd Lap elrendezés / Töréspontok / Szakasztörések - következő oldal. Miután berakta a szakasztörést, Beszúrás / Előláb / Élőláb szerkesztése, és a Csatolás az előzőhözre kattints rá, hogy ne legyen kiválasztva. Ezután Beszúrás / Oldalszámozás / Formázás, oldalszámozás, itt kiválasztod a Kezdő sorszámot lent (1), majd mehet a Beszúrás / Oldalszámozás (ezesetben lentre, az mind1 melyik oldalra).

Elvileg működnie kéne, ha az előző oldalaknál esetleg írna számot, még az Élőlábból ki tudod törölni. Ha kész a számozás, törölheted a +1 létrejött üres oldalt (szakasztörés miatt).

Remélem érthető volt. :)
Mi a témád? Én is most írom.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.04.24. 14:42:53

van esetleg valaki, aki csípőből vágja, hogyan kell word dokumentumot csak adott oldaltól számozni? szakdoga, és az első pár oldalon nem kéne, hogy szám szerepeljen. rákerestem már, meg is találtam, hogy elvileg hogy kéne, de hiába kínlódok vele, nem jön össze, helyette kiéget teljesen. ha valaki ezzel annyira képben, van, hogy megerőltetés nélkül meg tudja csinálni és lenne egy kis ideje ezt összehozni ha átküldöm, akkor azt nagyon megköszönném.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2016.04.13. 23:36:36

Hali!

Olyan embert keresek, aki tud nekem abban segíteni, hogy egy win 10-es gépet, hogyan tudnék otthoni szerverként használni és hogyan tudnék openvpn-t varázsolni rá, hogy a telefonomon a vpn-re csatlakozva minden adatforgalmat http-nek álcázzak a 443-as porton keresztül. Egyáltalán megvalósítható ez win alól? (Későbbiekben tervezem egy rasberry pi vásárlását otthoni szervernek hasonló célból, vagy esetleg vpn képes router vételét, de párosítva azzal, hogy tudnia kell a gigás wifi forgalmat elég drága mulatság lenne. :D)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.10. 17:36:37

Biztos hogy iso az a fájl?
A Daemontoolsnak simán kezelnie kéne, csak bedobod a meghajtójába és kész.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
TripleH
Entrenador del Barça

2016.04.10. 17:25:43

davi10 írta:Sziasztok!
2 kérdésem lenne:

1, Filmeknél mi lehet a különbség 1080p és 1080p között? Az egyik fájlmegosztó oldalon ( :D ) kb. minden filmnél többféle változat van, pedig mindkettő 1080p. Mindenképp a nagyobbat érdemes letölteni, vagy ilyenkor mit kell nézni?

2, Ugyanazon fájlmegosztóról leszedett .iso formátumú filmet mivel tudnám megnyitni? Daemon Tools-szal próbálkoztam, de az nem működött..
Egyikbe több a hangsáv mint a másikban.

Az iso kérdésre, pedig tudom tanácsolni az Alcohol 120% nevű progit.
davi10
Llegenda del Barça

2016.04.10. 13:00:24

Tim írta:
Iso fájlokat nem kell "megnyitni". Ez kb. olyan mintha a dvd lemez lenne nálad(csak nem tudod megfogni) egyszerűen be kell tenni a lejátszóba :D Amennyire tudom a DT. is képes rá.
A magam részéről a Virtual Clone Drive nevű ingyenes cuccot használom,egyszerű mint a faék,semmi mást nem tud csak betölti az iso fájlt és elindítja, de szerintem a legtöbb média lejátszó is tudja ezt..a VLC pld. egész biztosan.
Igen, ezt tudom, sok "tékából" bugázott játéknál csináltam már, de valamiért a DT nem akarja lejátszani, se a vlc.

A két 1080p-s verzió alá meg megkérdeztem mi a különbség eközött meg a feleekkora film között aztán remélem kapok valami okosságot :D

Köszi a válaszokat!
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Petr
Entrenador del Barça

2016.04.10. 11:17:30

1080p és 1080p között van néhányán igen nagy különbség. Esetenként más lehet a tömörítési eljárás, aminek következtében nem csak a fájl mérete, de annak minősége is csökkenhet.

Ezért lehet feltöltve egy fájlmegosztóra két "1080p"-s formában egy film, mert máshogy kezelték előtte - esetleg más a forrás -. Ennek megvannak a különböző típusai. A legjobb általában a BluRay, a leggyengébb pedig a WEB-DL.

Persze kategóriákon is belül lehet különbség, ahogyan Tim említette és fentebb leírtam a forrás sem elhanyagolható, ráadásul a hangsáv minősége és mennyisége is közrejátszhat a különböző méretekben.
Tim
Mezei fórumozó

2016.04.09. 21:26:46

davi10 írta:Sziasztok!
2 kérdésem lenne:

1, Filmeknél mi lehet a különbség 1080p és 1080p között? Az egyik fájlmegosztó oldalon ( :D ) kb. minden filmnél többféle változat van, pedig mindkettő 1080p. Mindenképp a nagyobbat érdemes letölteni, vagy ilyenkor mit kell nézni?

2, Ugyanazon fájlmegosztóról leszedett .iso formátumú filmet mivel tudnám megnyitni? Daemon Tools-szal próbálkoztam, de az nem működött..
1080p és 1080p felbontás közt nincs, és nem is lehet különbség :D A nagyobb pakk valószínűleg
azért nagyobb, mert van benne esetleg egy-két extra hangsáv, esetleg a forrás fájl volt nagyobb
amiből készült, de a felbontás ugyanakkora.

Iso fájlokat nem kell "megnyitni". Ez kb. olyan mintha a dvd lemez lenne nálad(csak nem tudod megfogni) egyszerűen be kell tenni a lejátszóba :D Amennyire tudom a DT. is képes rá.
A magam részéről a Virtual Clone Drive nevű ingyenes cuccot használom,egyszerű mint a faék,semmi mást nem tud csak betölti az iso fájlt és elindítja, de szerintem a legtöbb média lejátszó is tudja ezt..a VLC pld. egész biztosan.
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2016.04.09. 19:21:17

Sziasztok!
2 kérdésem lenne:

Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.31. 22:06:13

Robcsyy írta:van esetleg olyan a fórumon, aki Corvinuson tanul?
egy kis segítséget szeretnék kérni...
A bátyám ott tanul. Privátban tedd fel a kérdéseidet és én szívesen megkérdezem tőle :).
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Robcsyy
Entrenador del Barça

2016.03.31. 16:03:09

van esetleg olyan a fórumon, aki Corvinuson tanul?
egy kis segítséget szeretnék kérni...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.03.18. 22:49:02

Intersportban és SportsDirectben néztem, az elsőben pl vettem is egy cipőt, csak újat kellett vennem, mert kiderült, hogy kicsi. :D
Az Adidasos cipő meg gondolom azért volt kicsi annak ellenére, hogy állítólag 46-os volt, mert elszámozták. Végül egyébként mégis sikerült új lábbelit vennem, egy 47 és 1/3-os Adidast, gondolom ezt is eléggé elszámozták. :D

Kösz srácok az ajánlásokat, legközelebb mikor majd új cipőre lesz szükségem először ezekre a helyekre fogok benézni!

@csababarca
Divatcipő alatt ezekre a "menő" (szóval kifejezetten színes), népszerű cipőkre gondolsz, igaz?
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2016.03.18. 21:55:14

Egyáltalán nem nagy a lábad, sokkal inkább átlagos méretbe tartozol. Meg azt nem nagyon hiszem el, hogy egy Hervis, Intersport vagy Decathlonban nem találnál ilyen méretben. A méretezés meg olyan, hogy alig ér valamit, nekem még Adidason belül is van, hogy majdnem 1 szám eltérés van 2 cipőm között. Csukában meg volt olyan, hogy 2 szám és mindegyik kényelmes volt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.18. 21:49:02

Ha 43-44est keresel,de 46osba alig fér be a lábad, akkor valamit nem jól csinálsz :mrgreen: Én ilyennel még sosem találkoztam,hogy ekkora difi legyen, 45és feles, meg 46és harmados cipőm van,de ez is ritka, úgyhogy nem tudom hol nézted, valami kínai piacon? :D
Decathlonban vannak nagyméretek, 47ig.
De szerintem football factorban is találsz, nekem alapból 46os a lábam (nem 43-44, az tök normális méret), de sose volt problémám sportcipővel. Nike-ból pl stabilan US 12es kell, teljesen mindegy,hogy hogy vettem eddig.

Divatcipőket már nehezebben találtam mindig.

Hol nézted eddig egyébként?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2016.03.18. 21:56:36-kor.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.03.18. 21:44:53

Üdv!

A kérdésem az lenne, hogy hol tudnék venni nagyméretű terem futballcipőt? Úgy kb 43-44-es (talán 45-ös :D ) a lábam, de sajnos nem igazán találok ekkora lábbeliket, az utóbbi 2 helyen, ahol néztem pedig elég szegényes volt a felhozatal ilyen szempontból. És légyszi olyan helyeket írjatok, ahol "normálisan" vannak méretezve a cipők, csak mert ma a 46-os(!) Adidas csukába alig fért bele a lábam. :D
Szóval aki hasonló cipőben jár ( :mrgreen: ) és tud valamilyen jó boltot, az kérem ne habozzon velem megosztani! :) Még annyi, hogy Budapesten lakom, úgyhogy légy szíves csak pesti boltokat írjatok! :D

Előre is köszönöm!
Kép
Válasz küldése