Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Üdv,írd le pontosan mire használnád a gépet,mennyi a keret rá,melyik játékokkal játszanál rajta.soadroli írta:szeretnék venni pc-t. lenne pár kérdésem, van itt olyan aki képben van? pl melyik videókártyát vegyem, gtx970 vagy 1060, stb
Ncore? Van idei IGo szoftverMQuCsabi írta:Kellene egy kis segítség!
Kocsival megyünk Lyonba az EB-re és kellene egy friss Európa térkép a GPS-re, amiről annyit tudok, hogy WayteQ típusú. Tud valaki segíteni?
Csak kivancsi voltam iden miket lott aztan az elso szam megfogott.csababarca írta:Miért nézegetsz ilyeneket?Nero. írta:https://m.youtube.com/watch?v=F7fK2nk4kqM
Valaki megmondja nekem az elso szam cimet? Szerintem zenefelismero mutatja.![]()
Alex Schulz and Kiso feat. Kayla Diamond - Middle
nem csekkoltam le,de a shazam ezt adta ki rá.
Miért nézegetsz ilyeneket?Nero. írta:https://m.youtube.com/watch?v=F7fK2nk4kqM
Valaki megmondja nekem az elso szam cimet? Szerintem zenefelismero mutatja.
köszi, megpróbálom, háthageridoss írta:Zozzy 5 írta:van esetleg valaki, aki csípőből vágja, hogyan kell word dokumentumot csak adott oldaltól számozni? szakdoga, és az első pár oldalon nem kéne, hogy szám szerepeljen. rákerestem már, meg is találtam, hogy elvileg hogy kéne, de hiába kínlódok vele, nem jön össze, helyette kiéget teljesen. ha valaki ezzel annyira képben, van, hogy megerőltetés nélkül meg tudja csinálni és lenne egy kis ideje ezt összehozni ha átküldöm, akkor azt nagyon megköszönném.
Az oldal, ahonnan szeretnéd a számozást indítani (gondolom a Bevezetés, problémafelvetés fejezet) legelejére állsz a kurzorral, majd Lap elrendezés / Töréspontok / Szakasztörések - következő oldal. Miután berakta a szakasztörést, Beszúrás / Előláb / Élőláb szerkesztése, és a Csatolás az előzőhözre kattints rá, hogy ne legyen kiválasztva. Ezután Beszúrás / Oldalszámozás / Formázás, oldalszámozás, itt kiválasztod a Kezdő sorszámot lent (1), majd mehet a Beszúrás / Oldalszámozás (ezesetben lentre, az mind1 melyik oldalra).
Elvileg működnie kéne, ha az előző oldalaknál esetleg írna számot, még az Élőlábból ki tudod törölni. Ha kész a számozás, törölheted a +1 létrejött üres oldalt (szakasztörés miatt).
Remélem érthető volt.
Mi a témád? Én is most írom.
Zozzy 5 írta:van esetleg valaki, aki csípőből vágja, hogyan kell word dokumentumot csak adott oldaltól számozni? szakdoga, és az első pár oldalon nem kéne, hogy szám szerepeljen. rákerestem már, meg is találtam, hogy elvileg hogy kéne, de hiába kínlódok vele, nem jön össze, helyette kiéget teljesen. ha valaki ezzel annyira képben, van, hogy megerőltetés nélkül meg tudja csinálni és lenne egy kis ideje ezt összehozni ha átküldöm, akkor azt nagyon megköszönném.
Egyikbe több a hangsáv mint a másikban.davi10 írta:Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
1, Filmeknél mi lehet a különbség 1080p és 1080p között? Az egyik fájlmegosztó oldalon () kb. minden filmnél többféle változat van, pedig mindkettő 1080p. Mindenképp a nagyobbat érdemes letölteni, vagy ilyenkor mit kell nézni?
2, Ugyanazon fájlmegosztóról leszedett .iso formátumú filmet mivel tudnám megnyitni? Daemon Tools-szal próbálkoztam, de az nem működött..
Igen, ezt tudom, sok "tékából" bugázott játéknál csináltam már, de valamiért a DT nem akarja lejátszani, se a vlc.Tim írta:
Iso fájlokat nem kell "megnyitni". Ez kb. olyan mintha a dvd lemez lenne nálad(csak nem tudod megfogni) egyszerűen be kell tenni a lejátszóbaAmennyire tudom a DT. is képes rá.
A magam részéről a Virtual Clone Drive nevű ingyenes cuccot használom,egyszerű mint a faék,semmi mást nem tud csak betölti az iso fájlt és elindítja, de szerintem a legtöbb média lejátszó is tudja ezt..a VLC pld. egész biztosan.
1080p és 1080p felbontás közt nincs, és nem is lehet különbségdavi10 írta:Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
1, Filmeknél mi lehet a különbség 1080p és 1080p között? Az egyik fájlmegosztó oldalon () kb. minden filmnél többféle változat van, pedig mindkettő 1080p. Mindenképp a nagyobbat érdemes letölteni, vagy ilyenkor mit kell nézni?
2, Ugyanazon fájlmegosztóról leszedett .iso formátumú filmet mivel tudnám megnyitni? Daemon Tools-szal próbálkoztam, de az nem működött..
A bátyám ott tanul. Privátban tedd fel a kérdéseidet és én szívesen megkérdezem tőleRobcsyy írta:van esetleg olyan a fórumon, aki Corvinuson tanul?
egy kis segítséget szeretnék kérni...