Normandia írta:Tényleg nem vagy VEB. De, ha már beleszóltál. Engem a tapasztalatom jogosít fel erre. A rendszerváltás előtt is éltem felnőtt fejjel, attól korruptabb és kapcsolati tőkére alapozott rendszert nehéz volt elképzelni. A következő kurzusok egyike sem volt mentes ettől, kezdve az MDF-el, majd a ballib formációkkal bezárólag a Fidesszel. Naívság azt gondolni, hogy ez majd változni fog bármelyik jelenlegi politikai formációval. Nem fog és ez nem hit kérdése, hanem tapasztalat.
Ja és érdekelne a "bármi áron", hogy az mit is jelentene számodra.
Én is megéltem jópár évet a gengszterváltás előtti időkből, bár csak gyerekfejjel. A te előítéletességed félelmetes! Az ilyen beállítottságú embrek tömege miatt nem jutunk egyről a kettőre.
Nálam a bármiáron azt jelenti, hogy a törvény adta lehetőségek keretein belül mindent megteszek azért, hogy ezt a hordát segítsek eltakarítani. Még nem látom egy forradalom jogosultságát, bár aközeli az állapot. Okkal nem mennék bele, mert akkor ránkerőltetnék a liberálterror szekeret toló elvtelen hazátlanokat

Szóval egyelőre reménykedem a demokratikus hatalomváltásban, de legalább abban, hogy olyan eredmény születik jövőre, ahol az ellenzék képes lesz kordában tartani ezeket a narancsos vadállatokat.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"