visca el barca írta:
Tromort77 írta:De csak a gyenge fajta tequilazás kapcsán alakult ki ez a só+cirom dolog
főleg az itthon népszerű sierra tequila mellé, aminek annyi köze van a tequilához mint AG-nek a focihoz

hát kb.
voltam 3 éve mexikóban, elmentünk egy kis manufaktúrába..na ott ittam nagyon finomakat.
eleve megkóstoltuk az agavét, amiből erjesztik a későbbi italt...csávó kivitt sivatagba, beleszúrt valami kis csövet a növénzbe, és ittuk is...

mondjuk az mint a cukorszirup, olyan volt.
Ittunk Mezcalt is, olyat is amiben kis kukaclárva van...semmi jelentősége amúgy csak marketingfogás, de bizarr volt.
Meg pulquét is ittunk, arra nem annyira emlékszem csak finom volt.
ezek mind valamilyen agávéból készülnek, különböző módokon.
na de én is ott szembesültem vele, hogy az a tequila silver, pláne sóval-lime-al, rettenet gyenge minőség.
Ittunk chilivel-lime-al, úgy jobb volt egyébként, de tisztán kell.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."