Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tipikus Showtime-sorozat ebből a szempontból, abszolút a Dexterhez hasonlít ebben is. Az évad végével már sokkal jobban fog tetszeni.kurdt írta:Én nemrég láttam a pilotot. Nem fogott meg túlzottan, pedig Damien Lewist bírom. Azt mondod, később beindul?sjd írta:Homeland 2x01
Jó volt ez nyitánynak, gondolom megint kicsit később fog felpörögni. Szerintem elég jól oldották meg, hogy tulajdonképpen teljesen új szituáció is van, és ennek az évadnak mások lesznek a mozgatórugói.
Pölö INNÉTLeomessi14 írta:Honnan tudnam letolteni ncore-n kivul? Mashol nem talalom...
Én nemrég láttam a pilotot. Nem fogott meg túlzottan, pedig Damien Lewist bírom. Azt mondod, később beindul?sjd írta:Homeland 2x01
Jó volt ez nyitánynak, gondolom megint kicsit később fog felpörögni. Szerintem elég jól oldották meg, hogy tulajdonképpen teljesen új szituáció is van, és ennek az évadnak mások lesznek a mozgatórugói.
Az első bekezdésen hatalmasat nevettemgergo9 írta: Nyilván nem rúghatja ki minden hentelésnél a falat
Amúgy mint írtam innen már szerintem csak visszafele van aztán cáfoljanak rám, durva volt az utolsó pár perc de azt is lehetett volna szépen adagolni és még drámaibbá tenni.
De most már marha kíváncsi vagyok hogy keveredik ki ebből a pácból hacker,LaGuerta,Deb,Ukrán tag van ellen bőven.
Nyilván nem rúghatja ki minden hentelésnél a falatlui1698 írta: A menekülő pakkját ami kb. egy pulcsiból, útlevélből, meg párszáz dolcsiból áll elrejtette a falba, ezzel szemben ugye a hentelő készletét ott tartja a ruhásszekrény aljában.![]()
A reptéren befele még az injekciós tűit is megkérdezték mire vannak, ehhez képest kifele már kihozott úgy 90 kiló, friss ruszki hentesárút.![]()
]
Felirathoz: csak annyi, hogy abban a 3 percben, amit néztem, több hiba volt, mint 1-1 teljes epizódban szokott lenni és gondoltam ez a maradék 51 percben, még inkább így lesz, de szerencsére nem. Abszolút élvezhető volt a felirat, de, azért ha meg lesz a "hivatalos", akkor biztos ki fogom cserélni.visca el barca írta:nem tudom mi bajod van a felirattal, teljesen korrekt. még nem néztem végi csak beletekergettem, hogy passzol-e, vagy véletlenül nem gugli fordítóval csinálták, de nem.
mi a baj a budapesttel?
http://www.mediafire.com/?es9h7pychrnks01lui1698 írta:Valaki feldobná újra a feliratot? fernié már nincs fent.
látom koma megemlítettélozsimiki írta:Nah örömmel látom,h egyre több ismét a Dexter fan, ennek Henrik papa is örül, még anno ő volt az első aki ajánlotta, aztán kattantam rá én is, Fecooo is, Miihii is, most már könnyebb megszámolni azokat akik nem nézik(mindez az első évad felénél volt kb
)
Méltó nyitány volt ez a sorozathoz, részletesebben majd írok róla, ha nem hullafáradtan is megnéztem
nem tudom mi bajod van a felirattal, teljesen korrekt. még nem néztem végi csak beletekergettem, hogy passzol-e, vagy véletlenül nem gugli fordítóval csinálták, de nem.fcbarca0827 írta:Köszi, hogy írtál neki és elintézted, hogy feltegye, DE megnéztem az előző évadok tartalmát meg az első percet, addig, hogy: Budapestmajd kikapcsoltam, túl sok a szövegben a hiba, inkább valahogy nagy nehezen kivárom, még a holnap, vagy szerda estét.
Bár, már én is nagyon úgy készültem, hogy fél év után végre ma este megtudom, mi lesz az Oh God után.
De, még lehet meggondolom, mert nézném, nagyon nézném.
Az első sárgázást csak az olvassa, aki már az új rész, kábé első másfél percén túl van!