hát ezt mind a ketten benéztük...Fernando írta:HV71 vs. MODO H 1.67
ez nem az én hetem, talán még holnap tolok vmi szolidat és erre a hétre ennyi...
hát ezt mind a ketten benéztük...Fernando írta:HV71 vs. MODO H 1.67
lluisllach89 írta:Igen, ezeket kinéztem én is. Pluszban játszható a Mallorca, Stuttgart győzelem, meg City, Madrid. Előbbi több gólos győzelmének szorzója 2 fölött van.Fernando írta:Okos szelvény. Tetszik. A Málagát én is néztem és tuti megrakom őket, talán a Napoli Sampdoria és az Arsenal hendi nálam nem fog játszani, de a többi jönni fog az biztos.LM10 írta:Southampton - Manchester Utd. V 1,36
Malaga - Zaragoza H 1,93
Internazionale - Palermo H 1,65
Napoli - Sampdoria H 1,55
(0-1) Arsenal - Huddersfield H 1,38
Lille - Lens H 1,33
12x odds.
Igen, ezeket kinéztem én is. Pluszban játszható a Mallorca, Stuttgart győzelem, meg City, Madrid. Előbbi több gólos győzelmének szorzója 2 fölött van.Fernando írta:Okos szelvény. Tetszik. A Málagát én is néztem és tuti megrakom őket, talán a Napoli Sampdoria és az Arsenal hendi nálam nem fog játszani, de a többi jönni fog az biztos.LM10 írta:Southampton - Manchester Utd. V 1,36
Malaga - Zaragoza H 1,93
Lille - Lens H 1,33
12x odds.
Okos szelvény. Tetszik. A Málagát én is néztem és tuti megrakom őket, talán a Napoli Sampdoria és az Arsenal hendi nálam nem fog játszani, de a többi jönni fog az biztos.LM10 írta:Southampton - Manchester Utd. V 1,36
Malaga - Zaragoza H 1,93
Lille - Lens H 1,33
12x odds.
Az Intert nem érzem húzósnak. A múltkori vereség után ez kötelező otthon és szerintem be is húzzák. A Juve viszont az!L.Messi 10 írta:A Juventus-Udinese és az Inter-Palermo nagyon húzós. Bátor vagy.
A Juventus-Udinese és az Inter-Palermo nagyon húzós. Bátor vagy.Barcaman14 írta:Hétvégére:
1.
De Grafschap-Utrecht V 2,33
Nancy-Montpellier V 3,10
Juventus-Udinese H 2,08
200ft3005ft
2.
Inter-Palermo H 1,65
Valenciennes-Lyon V 2,06
Bordeaux-Nice H 1,62
S.Liege-Westerlo H 1,48
Waregem-Genk V 2,08
200ft3390ft
Hát köszi, elég ideges voltam, bár inkább csak miután bejött a másik 3 meccs...levproff írta:Az gyönyörű, ráadásul rohad közel volt.Fernando írta:Birmingham vs. West Ham H 2.08 (2-1)
Napoli vs. Inter D 3.20 (0-0)
Twente vs. PSV D 3.05 (1-1)
Sevilla vs. Real Madrid D 3.30 (0-1)
Odds: 66.9
Tudom, hogy nem vígasztal, de én gratulálok!
Az gyönyörű, ráadásul rohad közel volt.Fernando írta:Birmingham vs. West Ham H 2.08 (2-1)
Napoli vs. Inter D 3.20 (0-0)
Twente vs. PSV D 3.05 (1-1)
Sevilla vs. Real Madrid D 3.30 (0-1)
Odds: 66.9
Én is mostanában olyan minuszba vagyok, hogy az hihetetlen. Pedig az elején jelentős profitom volt, azt hittem így fog menni végig, de mostanába nem tudom mi van velem.Slither írta: Ti mekkora profitokat hoztok havi szinten?
Nem. Az elment meccs szorzója akkor elmarad, de a többi 3 persze felszorozza a 100-t.visca el barca írta: nah ezt nem tudtam.
tehat egy elmegy akkor sem a kb 400 ft jön vissza hanem csak a 100?
nah ezt nem tudtam.lluisllach89 írta:Nah most ez azért cink, mert mondjuk a 4/3-t ugye 100-al is meg lehet játszani. Nah hát erre az esélyre, hogy egy elmegy akkor is nyersz, 4-szeres pénzt kell fizetned. Tehát, ha 4/3-t játszol. a lehető legkisebb téten, akkor 4X100 Ft-t fizetsz be, viszont az odds CSAKIS a 100 Ft-ra fog vonatkozni!
Ezért éri itt meg nagyobb szorzójú, rizikósabb meccseket játszani.
A lényeg az, ahogy mondod X/Y-nál ha Y számú meccsed bejön nyersz.visca el barca írta:lefosom a bokámat....
nem hiszem el, hogy ez mindig mindenkitől kinyaló alba volán lehozta x-re a salzburg elleni meccset. áh![]()
régóta mixezek, de eddig soha nem jatszottam kombinácios szelvenyen... most azonban rászokok, mert az utolso 10 elmeno szelvenyembol 9-en csak egy ment el...
szoval lovesem nincs h mukodik... vki aki jatszik igy elmagyarazhatná részletesen... neten semmi leiras csak ilyen foszlanyok... (pl 4/3-nál ha egyet hibazok akkor kb visszanyarem a tétet, ui. 4/3-nál ha azt xelem be, hogy 100 ft-ért akarok jatszani akkor 400-ba kerül stb stb)
megéri ez egyaltalan? (nem tartozom a kapzsik közé, igy max 4x szorzoval szoktam jatszani általában 4 meccset)
A németekkel kapcsolatban sajnos igazad volt, megraktam, erre 5-el mennek a norvégok...visca el barca írta:
a németek nem biztos h utik a norvegokat, nagyon hullámvasutaznak, tegnap elment nekik az elodonto, sztem ma kedvtelenek lesznek. spanyolok még tartalékosan is utnek minket. a francia-izlandot abszolut nem érzem...
a svéd-dán és horvat-lengyel necces. igazábol nem értem az oddsokat. nagyon nem. mindenhol eselyesebbek a horvatok és dánok, holott már pont annak a két csapatnak nincs tét: a dánok továbbmentek, a horvátok nem. ráadásul a svédek összvissz egy meccset buktak a tornan, szal nem annyira gyengek. hasonloan a masik parosbol a lengyelek, sokkal kiegyensulyozottabbak mint a horvatok.
a csoport igy all:
horv 8
sved 6
lengyel 4
horv 3
szoval lehet bator leszek és megtolom a svedeket, meg a lengyeleket...
(2.55 ill. 2.10-ért nagyon jonak érzem...)