Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.02.06. 12:39:13

Én abban nem bíznék
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.06. 12:25:00

recrea írta:Srácok, van itt könyvelő és/vagy olyan, képben van adózással kapcsolatban? KATA-val kapcsolatban kellene tanácsadás.
2 éven belül tudok neked segíteni, ha nem sürgős. :mrgreen:
recrea
Llegenda del Barça

2017.02.06. 08:23:37

Srácok, van itt könyvelő és/vagy olyan, képben van adózással kapcsolatban? KATA-val kapcsolatban kellene tanácsadás.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.03. 14:27:58

Félre értesz, mert jó csatárnak gondolom, de nem a legjobb francia játékosnak és megvoltak nélküle az Eb-n.
Kép
Kép
Kép
JimmyJump
Jugador del Barça

2017.02.03. 14:25:58

Szerintem sincs semmi baj Mathieuvel, az első perctől kezdve becsülettel hajt minden meccsen, sosem panaszkodott, emellett pedig sokszor hozott már extra teljesítményt hátul, vagy ott van a Real elleni gólja. Játszott percek alapján ő a 18. embere a keretnek, ehhez mérten szerintem pontosan annyit tesz hozzá, amennyit várnak tőle.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.03. 14:20:56

Benzema nagyon sokat ad a madridnak még mindig...Cé konkrétan félkarú óriás nélküle. A francia végzi a piszkos munkát úgymond, viszi el az embereket, visszalép, kisegít...Bale-Cé páros nélküle meghalna konkrétan.
Sokkal könnyebb dolga lett volna pl Griezmannak vagy Payetnek is,ha nem egy Giroud van elől, hanem Karim.

De ez tényleg off, de Benzema eléggé alulértékelt csatár, csak mert nem rúg 30 gólt. CSak azt felejtik el,hogy Ronaldo nem rúgna nélküle 40-50 gólt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.03. 14:02:08

off az offtopikban. :D

Benzema ügyben a csapat érdeke volt, hogy ne legyen balhé körülöttük. Griezmann gyenge döntőket hozott le, de a franciáknál egyértelműen ő a legjobb játékos. Pogba-Payet stb sorral egyetemben. Benzema sem hozott eddig hú de nagy döntőket, valami megvan belőle 2 BL döntőről vagy spanyol kupa döntőről? Én nem nagyon emlékszem, de hát már Mariora se emlékszek. Pedig ez pár éve még simán ment volna. :) Na mindegy, Benzemának amúgy sincs valami nagy szezonja.
Kép
Kép
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2017.02.03. 12:48:44

Kluivert: Mallorca elleni sarkazós gól
Overmars: A holland Dombi Tibi
Valdes: "When you are close to me... you... you pass the ball to me!" :D https://www.youtube.com/watch?v=RvPZBRXWu7k" target="_blank
Oleguer: agyvérzés (kezdő jobb bekk BL-döntőn)
Marquez: Kőkeménység és alattomosság határa
Iniesta: kreatív, intuitív, domináns. Nem hiszem, hogy lesz valaha játékos, akinek annyira szeretni fogom a játékát, mint neki
Rijkaard: köpködés (Völler)
Suárez: Kiszámíthatatlan és totál végletes. A legnagyobb helyzeteket rontja el, mint valami analfabéta, a semmiből ver olyanokat, hogy csak pislogok. Egyszer a mérföldekre pattan tőle a legegyszerűbb labda, aztán csinál valami olyan technikai finomságot (mondjuk rommá alázza szegény D. Luizt, vagy tol egy olyan (fél)ollót), ami világelit, alapvetően lomhának és körülményesnek tűnik, aztán egyszercsak a semmiből lefutja a komplett Atleti védelmet
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.03. 10:43:28

Bob_Marley írta:Csak annyit ha Benzem a legjobb akkor a franciáknál nagy a baj. :D Vígan megvoltak nélküle.
Miért ki a legjobb, a döntőkben mindig flop Griezmann? :lol:
geridoss írta: Ebben most nem értek egyet veled. Normál esetben, 38 meccsre elég a 3 kh a keretben, de három fronton, sérülések és eltiltások veszélye által már kevés. Inkább üljön a padon vagy a lelátón, de legyen ott.

Az meg, hogy elveszi az időt Umtititől, nem igazán állja meg a helyét. Sokkal több lehetőséget kapott Samu, mint amire itt bárki számított szerintem. Tulajdonképpen már második számú védő, és Masch és Matyi marad rotálni. Arra tökéletes a bagós.

Benzemát meg azért nem vitték ki a franciák, mert a szexuális bűncselekményben volt érintett, ami egy válogatott társa ellen irányult. Tedd a szívedre a kezed, te képes lettél volna együtt játszani vele? (egy jó érzésű ember nem, azóta tán ejtették a vádakat :roll: :?: )
Szerintem meg elég a 3kh a rotációhoz...ha óriási baj van akkor fel lehet hívni a b-ből embert. Azt röhögve, csukott szemmel lehozzák mint a francia.

Az lehet hogy sokkal több lehetőséget kapott mint amire számítottunk, viszont kevesebbet, mint amennyit a teljesítménye alapján kellene.
Mindegy, nekem alaptézisem,hogy fociban van egy belsővédő kettős, és azt ha lehet a legritkábban bontom meg.

Benzema ügyhöz annyit,hogy elítélték? Vádak miatt nem vitték ki...nem volt elítélve, engem nagyon nem érdekelne az ilyen dolog, a nemzete érdeke az lett volna hogy ott legyen, és nyerjenek. De ez nagyon off.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.03. 08:55:24

Bob_Marley írta: Valladolidból hozott srác már a neve se ugrik be
legyen ön is millimosban, ez már az utolsó, 100 milliós kérdés lenne :D

egy órányi gondolkodás után feladtam, jöhetett az internet, mario alvarez :D egy évig volt itt kölcsönben és 1 meccset játszott :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2017.02.03. 08:14:37

Kluivert: Samu előtti időkben jó csatárnak számított :)
Overmars: holland légió
Valdes: alul és túlértékelt egyszerre, ami bravúr :D
Oleguer: katalán
Marquez: Mr. elegancia
Iniesta: metronóm 2, legemberibb focista Raúllal egyetemben!
Rijkaard: Messi második apja
Suárez: legügyetlenebb zseni ever :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.03. 06:49:46

Csak annyit ha Benzem a legjobb akkor a franciáknál nagy a baj. :D Vígan megvoltak nélküle.
Kép
Kép
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2017.02.03. 01:01:10

csababarca írta:Az első szezonjában nem is szidtam annyit, igazából nem ő tehet róla hogy LE vak.
Ősszel kidőlt, jól megvoltunk nélküle, működött hátul a rotáció.
3 ember több mint elég két posztra, nekem ennyi a bajom, hogy feleslegesen veszi el az időt Umtititől is pl.

Behívták a francia válogatottba, oké, ott nagy szakmai munka folyik, Benzemat meg nem vitték ki...aztán a döntőben vakarták is a fejüket, hogy a legjobbjuk otthon ül.
Ebben most nem értek egyet veled. Normál esetben, 38 meccsre elég a 3 kh a keretben, de három fronton, sérülések és eltiltások veszélye által már kevés. Inkább üljön a padon vagy a lelátón, de legyen ott.

Az meg, hogy elveszi az időt Umtititől, nem igazán állja meg a helyét. Sokkal több lehetőséget kapott Samu, mint amire itt bárki számított szerintem. Tulajdonképpen már második számú védő, és Masch és Matyi marad rotálni. Arra tökéletes a bagós.

Benzemát meg azért nem vitték ki a franciák, mert a szexuális bűncselekményben volt érintett, ami egy válogatott társa ellen irányult. Tedd a szívedre a kezed, te képes lettél volna együtt játszani vele? (egy jó érzésű ember nem, azóta tán ejtették a vádakat :roll: :?: )
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.03. 00:59:32

Azert azt gyorsan megjegyzem, hogy amikor behívtak, éppen le volt sérülve Varane, Zouma es asszem Laporte is, igy azert ne csodálkozzunk ezen.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.03. 00:34:04

Az első szezonjában nem is szidtam annyit, igazából nem ő tehet róla hogy LE vak.
Ősszel kidőlt, jól megvoltunk nélküle, működött hátul a rotáció.
3 ember több mint elég két posztra, nekem ennyi a bajom, hogy feleslegesen veszi el az időt Umtititől is pl.

Behívták a francia válogatottba, oké, ott nagy szakmai munka folyik, Benzemat meg nem vitték ki...aztán a döntőben vakarták is a fejüket, hogy a legjobbjuk otthon ül.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.03. 00:22:59

Sok pénz volt, én is elleneztem, ahogy Gomest, Dignet, Neymart és sorolhatnánk sajnos. De ha már itt van szorítok neki, mert sokat is tett, gyenge képességűnek meg egyáltalán nem nevezném.

És ha már úgyis kupa volt, a kupadöntőn is remek volt a Sevilla ellen.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.03. 00:22:28

TripleH írta:Lehet az miatt nem szimpatizál vele Csaba, mert tavaly miután megkaptuk a 10. gólunkat is róla, bal bekként, csak azért is be lett rakva, 11. alkalommal is.
Azért ez nagyon erős túlzás. Szerintem az igazság az, hogy sokan már eleve rosszindulattal fogadták (érdemes visszanézni a topicjának az elejét) mert alapból a feje nem szimpatikus, plusz akkor a közhangulat az volt hogy Bartrát be kell építeni. Az elso szezonja kifejezetten korrekt volt, sőt. A másodikban már tényleg voltak hibái de azért voltak szép pillanatok pl. amikor a klasszikuson Mascherano megsérült akkor hidegen beállva egy nagyon jó meccset hozott le és az se véletlen hogy behívták a válogatottba pedig a franciáknál van egy pár jó KH.
Nyilvánvaló hogy nem egy Thiago Silva, de tette és teszi is a dolgát. Ennek ellenére azt mondom hogy neki itt lefőtt a kávé, mert a Pique-Umtiti páros nagyon erősnek tűnik, ha meg valaki kiesik Mascheranot tenném be, annál pedig jobb védő hogy évi 500 percért itt maradjon.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.02. 23:50:25

TripleH írta:Lehet az miatt nem szimpatizál vele Csaba, mert tavaly miután megkaptuk a 10. gólunkat is róla, bal bekként, csak azért is be lett rakva, 11. alkalommal is.

ez is benne van.
plusz elvette a játéklehetőséget más elől, idén is ezt teszi.
emellett nagyon gyenge képességű, és szerintem anno is egy borzasztó felesleges igazolás volt, sok pénzért.

de mindegy, ez a "játék" arról szólt kinek mi ugrik be valakiről. nekem ez, nem tehetek róla.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.02. 23:44:48

Lehet az miatt nem szimpatizál vele Csaba, mert tavaly miután megkaptuk a 10. gólunkat is róla, bal bekként, csak azért is be lett rakva, 11. alkalommal is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.02. 23:28:08

Semmibe nem kötöttem bele, próbáltam megcáfolni a szerintem túlzó véleményt. Stegen vs Bravo pedig hasonlat volt. Beszélgettünk a franciáról szerettem volna példákkal illusztrálni, miért gondolom így.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.02. 23:06:38

AMúgy az volt a "feladat",hogy kinek mi ugrik be adott emberről.
Én leírtam mi ugrik be nekem róla, erre belekötöttél egy szubjektív véleménybe.

Tudom nagyjából hogy viszonyulsz ehhez a sporthoz, az évek alatt kiderült, de nehogy már magyarázkodni kelljen.
Most megint idekeverted a Stegen vs Bravo témát, megmondtam,hogy nekem miért a német. A kor miatt, leírtam akkor is, én a fiatalokat jobban preferálom, főleg ha tehetségesek, és látszik hogy az a német. Teljesítménnyel meg nála sem volt gond, blt lehozta elég jól. De ez megint más téma.

Szerintem meg az túlzás,hogy piedesztálra emelsz közepes játékosokat, lásd Gomes, vagy Mathieu, de megannyi ilyen van. Csak azért mert "nem hibáznak". na bumm.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.02. 22:47:17

Bob_Marley írta: Én sok-sok Mathieut kívánok még, szeretem, hogy kussol és teszi a dolgát.
Elég beteg vágyaid vannak, én inkább sok Puyol-t szeretnék. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.02. 22:32:13

Képességekben is bizonyított és pont hogy akiket felsoroltam valóban nem játszottak, mert sokkal gyengébbek voltak nála.
Én hiszek LE-nek, meg válogatottba is behívták pedig nem gyenge a francia védősor, ezek sem véletlen dolgok. Esetlen mozgású, és? Odamegy aztán felborítja, aki jön. :D És vannak hajmeresztő hibái az utóbbi években, sok sérülés is hátráltatta, de az első éve nagyon is jó volt és én bízok is benne, hogy sikerül visszatalálnia a formájához, mert szükség van rá.

Hangsúlyozom nem akarlak meggyőzni, de ez már boszorkány üldözés szinte. Kidobom a TV-t ha ő játszik, ne már. :D Egy jó szavad nincs szerintem felé mióta idejött, alázást kívántál neki, saját játékosunk. Na mindegy, szerintem ezt nem érdemli, akármelyik játékosunkról legyen szó. Nem volt soha pl Stegen a szívem csücske, de rosszat senkinek nem kívánnék. Szerencsére valamennyire kezd belelendülni, de nála meg pont hogy őt védted miközben Bravo teljesített jobban.

Én sok-sok Mathieut kívánok még, szeretem, hogy kussol és teszi a dolgát.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.02. 22:12:19

Nem ártott semmit,de nem idevaló, és túlontúl sok időt kap a pályán, olyanok kárára akik klasszisokkal jobbak.
Ha ülne a padon, és szökőévente játszana, vagy néha be lenne cserélve, nem szólnék semmit.
De az ilyenektől hülyét kapok, hogy még kezdőként is van foglalkoztatva. Azt meg sem említem, hogy még pénzt is adtunk érte, nem is keveset.

Képességekben meg nagyon gyenge, Oleguer legalább a mifiúnk volt.

CSóri Patrik Andersont nem lehet megítélni, 19 meccset játszott itt 3 év alatt...Akiket felsoroltál összesen nem játszottak 100 meccset sem a barcában, jelentéktelenek ilyen szempontból.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.02. 21:54:57

Én nem tudom mi bajod van Matyival, de ez azért már sok. :D Minden idők leggyengébb Barca védője? Christanval, Patrick Anderson, Valladolidból hozott srác már a neve se ugrik be, Bogarde, Chrinsky, Okonowo és még sorolhatnám. Nem értem mit ártott neked Mathieu, de a csávó kussol és teszi a dolgát. Nem egy labdazsonglőr de nem is az kell. Meggyőzni nem is akarlak, de óriási túlzás volt a leggyengébb védő kijelentés.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése