Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért ki a legjobb, a döntőkben mindig flop Griezmann?Bob_Marley írta:Csak annyit ha Benzem a legjobb akkor a franciáknál nagy a baj.Vígan megvoltak nélküle.
Szerintem meg elég a 3kh a rotációhoz...ha óriási baj van akkor fel lehet hívni a b-ből embert. Azt röhögve, csukott szemmel lehozzák mint a francia.geridoss írta: Ebben most nem értek egyet veled. Normál esetben, 38 meccsre elég a 3 kh a keretben, de három fronton, sérülések és eltiltások veszélye által már kevés. Inkább üljön a padon vagy a lelátón, de legyen ott.
Az meg, hogy elveszi az időt Umtititől, nem igazán állja meg a helyét. Sokkal több lehetőséget kapott Samu, mint amire itt bárki számított szerintem. Tulajdonképpen már második számú védő, és Masch és Matyi marad rotálni. Arra tökéletes a bagós.
Benzemát meg azért nem vitték ki a franciák, mert a szexuális bűncselekményben volt érintett, ami egy válogatott társa ellen irányult. Tedd a szívedre a kezed, te képes lettél volna együtt játszani vele? (egy jó érzésű ember nem, azóta tán ejtették a vádakat![]()
)
legyen ön is millimosban, ez már az utolsó, 100 milliós kérdés lenneBob_Marley írta: Valladolidból hozott srác már a neve se ugrik be
Ebben most nem értek egyet veled. Normál esetben, 38 meccsre elég a 3 kh a keretben, de három fronton, sérülések és eltiltások veszélye által már kevés. Inkább üljön a padon vagy a lelátón, de legyen ott.csababarca írta:Az első szezonjában nem is szidtam annyit, igazából nem ő tehet róla hogy LE vak.
Ősszel kidőlt, jól megvoltunk nélküle, működött hátul a rotáció.
3 ember több mint elég két posztra, nekem ennyi a bajom, hogy feleslegesen veszi el az időt Umtititől is pl.
Behívták a francia válogatottba, oké, ott nagy szakmai munka folyik, Benzemat meg nem vitték ki...aztán a döntőben vakarták is a fejüket, hogy a legjobbjuk otthon ül.
Azért ez nagyon erős túlzás. Szerintem az igazság az, hogy sokan már eleve rosszindulattal fogadták (érdemes visszanézni a topicjának az elejét) mert alapból a feje nem szimpatikus, plusz akkor a közhangulat az volt hogy Bartrát be kell építeni. Az elso szezonja kifejezetten korrekt volt, sőt. A másodikban már tényleg voltak hibái de azért voltak szép pillanatok pl. amikor a klasszikuson Mascherano megsérült akkor hidegen beállva egy nagyon jó meccset hozott le és az se véletlen hogy behívták a válogatottba pedig a franciáknál van egy pár jó KH.TripleH írta:Lehet az miatt nem szimpatizál vele Csaba, mert tavaly miután megkaptuk a 10. gólunkat is róla, bal bekként, csak azért is be lett rakva, 11. alkalommal is.
TripleH írta:Lehet az miatt nem szimpatizál vele Csaba, mert tavaly miután megkaptuk a 10. gólunkat is róla, bal bekként, csak azért is be lett rakva, 11. alkalommal is.
Elég beteg vágyaid vannak, én inkább sok Puyol-t szeretnék.Bob_Marley írta: Én sok-sok Mathieut kívánok még, szeretem, hogy kussol és teszi a dolgát.