Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért mert egy posztapokaliptikus klasszikussjd írta:Azért szívesen meghallgatom h szerintetek ez miért ilyen nagy klasszikus
És hh nem Mila Kunist kérted?lui1698 írta:Zemeckis jött egyel.![]()
Zemeckis jött egyel.sjd írta:és azt meg ugyan honnan?
és azt meg ugyan honnan?lui1698 írta: Én ezt kezdtem el leszedni
Én ezt kezdtem el leszedni:sjd írta:Ha rám hallgatsz, akkor várj meg egy épkézláb angol feliratot, mert ami a neten fellelhető az tragikus.lui1698 írta:Na, ezt estére megnézem.
Ha rám hallgatsz, akkor várj meg egy épkézláb angol feliratot, mert ami a neten fellelhető az tragikus.lui1698 írta:Na, ezt estére megnézem.
Nem tudom mennyire passzol az általad leírtakba, de pl. az Identity egy igen jóféle klasszikus tíz kicsi néger típusú thriller.Deus írta:
Na, ezt estére megnézem.sjd írta:Flight
Hoppá. Zemeckis alaposan meglepett ezzel a filmmel, mert repülés annyi volt benne, mint autósüldözés a Drive-ban. Inkább kaptunk egy igen komoly karakterdrámát a függőséggel kapcsolatban, ami alapvetően nem is volt rossz. Mondjuk természetszerűleg nekem ezek a filmek nem jönnek be, tiszta Michael Mann hangulatú volt az egész, de egész jó film volt. (Ellentétben az angol felirattal, amit szerintem egy hallássérült állított össze)
Ja hát igen, vt olyan is h be kellett járni egyetemre meg tanulni is rá.REMY írta:azt én tudom, hogy nem ma kezdted
csak most nagyban nyomod
volt egy időszak amikor kevesebbet írtál. Legalábbis nekem ez jött le.
sjd írta:Fiam, én már akkor nyomtam az ipart, amikor Te még azt sem tudtad, ki az a Nicholas Winding RefnREMY írta:Nagyon belejöttél a kritika írásba![]()
![]()
Először is ezt a filmet egy gyereknek sem vetíteném le esti meseként, mert van benne pár dolog így is, amitől komoly rémálmai lesznek. De valóban, a könyv is kicsit meseszerű, komolytalan, ezen ez sem tudott változtatni. Ez van, de ettől sajnos a minőségbeli különbség még kiütközik.REMY írta: Drámai dolog szerintem majd a 2. és 3. részben fog jönni, bár azt még mindig hozzá kell tenni, hogy nem lesz olyan komor és súlyos mint a Gyűrűk Ura, mivel egy gyereknek nem okozna túl sok jót esti meseként
Fiam, én már akkor nyomtam az ipart, amikor Te még azt sem tudtad, ki az a Nicholas Winding RefnREMY írta:Nagyon belejöttél a kritika írásba![]()
Nagyon belejöttél a kritika írásbasjd írta:Hobbit
169 percnyi instant Középfölde-érzés, minden tökéletes, azonban nincs meg benne az a drámai él, átütő erő, ami A gyűrűk urában megvolt. Kritikát majd linkelek, csak egyelőre hnapra van időzítve.
azért szerintem Spielberg papa most magasra tette a lécet. Ütni fog ez a Lincoln. Mondjuk engem már maga a rendező megvett, Lincoln téma, meg a színészek csak hab a tortán.sjd írta:
1. Lincoln 2012-es (ok hozzánk 2013-ban jön, de az senkit nem érdekel, meg nem tartanám korrektnek többezer imdb-szavazat és vélemény tudatában megjósolni, hogy jó lesz)
Téged is fognak még kellemetlen meglepetések érni jövőre.Deus írta: Kár hogy nincs rajta a listán az After Earth film. Az is várós nagyon.
Aztán meg a Lincoln, GI Joe 2, Sin City 2 és a Red Dawn.
Sin City 2 meg látom sokak számára sarkalatos pont, sztem az első rész másolata lesz többé-kevésbé, az alapján meg bár biztos jó lesz, engem nem hoz olyan hihetetlenül lázba. (és sztem sokan ki is fognak ábrándulni belőle)visca el barca írta:ami nekem nagyon nagyon várós az a sin city 2. az első részért nagyon odavagyok, remélem nem cseszik el a folytatást.
Kár hogy nincs rajta a listán az After Earth film. Az is várós nagyon.sjd írta:Sjay és én összeraktuk az általunk legjobban várt 2013-as filmek listáját, akit érdekel, az ITT elolvashatja.
Valószínűleg lesz benne egy-két olyan, amiről még nem is hallottatok.
Sajna nem adják feliratosan, pedig én szerettem volna úgy nézni.soadroli írta: A Pi életét szinkronosan adják? Mert úgy nyomatták az előzetest, de a műsoron nincs odaírva, hogy szinkronosNa mindegy, szerintem ez lesz, az időpontok is jobbak
*indonézDeus írta:Dredd 3D
Aztaleborult... Nem kicsit beteg volt a film...![]()
Az egész sztori, illetve a szitu majdnem teljesen ugyanaz mint az a hongkongi film, amelyik SWAT csapat megszállja a drogosokkal teli lakóépületet, de csapdába esnek, nem tudnak kijönni az épületből. Nem jut eszembe a címe.
Ja, pl. a tekintete sem mondott semmi újatDeus írta: Karl Urban meg... uh, minden filmjében ugyanazt a fejet vágja kb., szval semmi újdonság.