Deus írta:
Kár hogy nincs rajta a listán az After Earth film. Az is várós nagyon.
Aztán meg a Lincoln, GI Joe 2, Sin City 2 és a Red Dawn.
Téged is fognak még kellemetlen meglepetések érni jövőre.
1. Lincoln 2012-es (ok hozzánk 2013-ban jön, de az senkit nem érdekel, meg nem tartanám korrektnek többezer imdb-szavazat és vélemény tudatában megjósolni, hogy jó lesz)
2. red dawn 5.5 imdb-n, csak magamat égetném
Egyébként úgy voltunk vele, hogy csak azt tesszük be, amelyikre minden fenntartás nélkül tudjuk mondani, hogy jó lesz.
A Smith-család Disney-bohóckodására én még Shyamalan ellenére sem mondanám ezt (ráadásul az utóbbi évek alapján ő is inkább rossz ómen), GI Joe-t egy évig forgatták újra, annyira gáz lett (eleve az első rész is az).
visca el barca írta:ami nekem nagyon nagyon várós az a sin city 2. az első részért nagyon odavagyok, remélem nem cseszik el a folytatást.
Sin City 2 meg látom sokak számára sarkalatos pont, sztem az első rész másolata lesz többé-kevésbé, az alapján meg bár biztos jó lesz, engem nem hoz olyan hihetetlenül lázba. (és sztem sokan ki is fognak ábrándulni belőle)
Én amúgy alapból úgy voltam vele, hogy ami folytatás, az nem kerül be, mert 90%, hogy rossz lesz. Egy alkalommal tettem csak kivételt, le is írtam, hogy miért.