2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De nekem ettől pont hogy nem egyedi a világ. Ennyire erővel tarthattak volna diavetítést is a képregényből, hangalámondással. Sztem baromi sablonos azokat a beállításokat elővenni, amelyeket már 50 éve kb. minden képregényrajzoló használ. (egyébként konkrétan a képregényt használták storyboard-nak, na ennyit a rendezői kreativitásról) Ezek a halhatatlan főszereplők, meg a tetőről leugrálások meg már az én gyomromat is megfeküdték.visca el barca írta:hmm, érdekes. nekem épp az ért no 1. képregény adaptáció, mert a képi ilága miatt abszolut egyedi. jok a karakterek is, meg minden körítéssjd írta:Sin City
hmm, érdekes. nekem épp az ért no 1. képregény adaptáció, mert a képi ilága miatt abszolut egyedi. jok a karakterek is, meg minden körítéssjd írta:Sin City
Érdekesnek érdekes volt, nekem kicsit túl sok volt ez a túlstilizált, túlzottan hatásvadász képregényes stílus. Még a képekkel is direkt azt a hatást akarták kelteni, mintha a képregényt olvasnánk, ez viszont már sztem túlzás volt, elvégre ez egy film. A színészek tetszettek, azon kívül meg végül is egynek elment.
Az tuti, hogy tipikus Oscar-film, bár lehet, hogy az akadémia 2009-ben kiélte már magát a szegény sorsú indiai gyerekeken (rossz, aki rosszra gondol). Meg aztán sztem kötelességüknek fogják érezni, hogy Bigelow-t meg Hoopert is megszórják pár szobrocskával.lui1698 írta: Ez a Pi élete meg valahogy nagyon nem mozgat, már maga a sztori se fog meg, és a trailer se tudott felcsigázni. Ha majd megkapta mind a 10 oszkárját akkor megnézem.
K'átok? állítólag 2 lekváros-tejfölös kenyértől belehet fosni rajta.Mihu írta:Na én viszont egy egyedül, sötét szobában nézős, baromira befosatós horrorfilmre kérnék tippeketA kör, Átok kilőve.
Ezt a legjobb filmet az idei évre értetted, vagy úgy óltájm? Mert ha erre az évre vonatkozik, akkor szerintem közel sem, pl. én kapásból jobbnak mondanám az End of Watch-t.messideco írta:A Felhőatlasz az egyik legjobb film, amit eddig láttam. Sajnos csak félig tudtam megnézni, de a nap folyamán megnézem egészen, és írok róla
Trailer alapján 10/10messideco írta:A Felhőatlasz az egyik legjobb film, amit eddig láttam. Sajnos csak félig tudtam megnézni
SinisterMihu írta:Na én viszont egy egyedül, sötét szobában nézős, baromira befosatós horrorfilmre kérnék tippeketA kör, Átok kilőve.
Felteszem itt a szavazatok száma számított, mert annál azért ez egy jobb év volt, hogy a Twilight a 8. legjobb legyen.messideco írta: Top 10 felhasználók által értékelt film:
Mindegy, mindkettő hulladék.A The Cave, vagy a The Descent? Az egyik imdb-n 4.8, a másik 7.4
Utóbbi.messideco írta: Az új Batmanből egy kérdés:
Ra's Al Ghul akkor élt, vagy csak egy képzet volt?
A barátaimmal mindig ezen vitatkozunk két sör után
termeszetesen utobbi.Mihu írta:A The Cave, vagy a The Descent? Az egyik imdb-n 4.8, a másik 7.4visca el barca írta:barlang, recMihu írta:Na én viszont egy egyedül, sötét szobában nézős, baromira befosatós horrorfilmre kérnék tippeketA kör, Átok kilőve.
A The Cave, vagy a The Descent? Az egyik imdb-n 4.8, a másik 7.4visca el barca írta:barlang, recMihu írta:Na én viszont egy egyedül, sötét szobában nézős, baromira befosatós horrorfilmre kérnék tippeketA kör, Átok kilőve.
barlang, recMihu írta:Na én viszont egy egyedül, sötét szobában nézős, baromira befosatós horrorfilmre kérnék tippeketA kör, Átok kilőve.
az a film pont arra jó, hogy cirka 16 perc után egymásnak essetek a csajjalpalesz77 írta:Közbe eszembe jutott amúgy a The woman in black című film, amit régóta meg akarok nézni. Gondoltam akkor már a kellemest a hasznossal..Vagy nem ajánljátok?
Jó ötlet a The woman in black. Rémisztő is, profi is, ráadásul Daniel Radcliffe olyan csúnya benne, hogy nem kell félned attól, hogy a lány miatta hagy elpalesz77 írta:Köszi a gyors válaszokat!![]()
Közbe eszembe jutott amúgy a The woman in black című film, amit régóta meg akarok nézni. Gondoltam akkor már a kellemest a hasznossal..Vagy nem ajánljátok?
szek.: A típus meg inkább fosatós legyen mind darabolós.